Šta je novo?

Crysis 3

Zar se moze vidjeti razlika izmedu 60 i 90 fps-a na jednom monitoru od 60hz :D ?

Sto 60 Hz... salim se, moze, da videces 60 frejmova, ali se lag svejedno smanjuje i igra bolje reaguje na zahteve kada radi brze, iz recimo ovog razloga CS/CSS ljudi teraju na max frame rate-u, jednostavno frame nije samo slika na ekranu vec utice i na vreme odziva.

Meni za multi je target 100 kad god mogu jurim ovu cifru, a ima i ono, ako radi na 90, kad padne nece ispod 60....

Ima logike to sto prica Mare, al za sve druge pucacine, samo ne za Krizu. Ona je fluidna i na stabilnih 30 fps, dok je recimo na Far Cry 3 i 50 fps malo jer secka i baguje.

^^medium cestice, senke, sencenje, post p., a ostalo high. VSync je isklj. FXAA uklj.
ovako to izgleda:

^ u igri bolje izgleda, fraps je mnogo sprcio slike.

Evo sad kopirah tvoj set zatvoren prostor cak 65-72 otvoren 45-55fps livada

^
tako je otprilike i kod mene FPS

Stvarno je grafika odlicna... jakna od Psyha kao da je prava koza original:D
Crysis3 2013-02-23 22-05-08-81.jpgCrysis3 2013-02-23 22-12-30-87.jpgCrysis3_2013_02_23_22_29_25_082.jpgCrysis3 2013-02-23 22-59-15-09.jpgCrysis3 2013-02-23 22-59-19-26.jpg

edit:
jel to Vin Dizel dao glas Prophetu?

Poslednja izmena:
Za sve one kojima igra nece da se pokrene(samo prikaze logo),izbrisite Electronic Arts folder u Program data i promenite ime kompjutera!!!Konacno proradi!!:smash:

Za sve one kojima igra nece da se pokrene(samo prikaze logo),izbrisite Electronic Arts folder u Program data i promenite ime kompjutera!!!Konacno proradi!!:smash:
Da to sam video u opisy na piratskoj luci-,delovalo mi je kao troll i previse lako da bi bilo istinito.......kad ono :party:

Poslednja izmena:
Madafaka!!!

attachment.php

:d

Prilozi

• Crysis3 2013-01-17 23-32-58-28.jpg
    Crysis3 2013-01-17 23-32-58-28.jpg
    289 KB · Pregleda: 367
Uff igra jede grafulje za doručak :d

@sinda GPU 101% opterecenje.

Prilozi

• Crysis3 2013-01-17 23-30-40-12.jpg
    Crysis3 2013-01-17 23-30-40-12.jpg
    233.3 KB · Pregleda: 386
U prvom nivou sam imao manje frejmova nego u drugom :D ne znam kako je na vashim grafuljama? :)

kod mene ni to ne pomaze :(, imam i celu apoteku ali izbaci svaki put posle logo-a na pocetku...

A da li si promenio i ime PC(kod mene je tek tada proradilo)?

jesam i to i ponovo isto... ne znam sta vise da radim, a tako bih je probao ;)

evo proradilo je napokon :), ponovio sam postupak jos jednom. odoh da se sladim sad...

Poslednja izmena:
jesam i to i ponovo isto... ne znam sta vise da radim, a tako bih je probao ;)

evo proradilo je napokon :), ponovio sam postupak jos jednom. odoh da se sladim sad...

Bolja je nego sto mozes da zamislis, mozda youtube moze da pomogne :-devil-:

EDIT::trust:

Poslednja izmena:
Brate verujem da je tako, ali im cena nikako da se spusti medj smrtan svet :(

Verujem da likovi izlaze is monitora, sto kolega rece neka im padne cena jos malo pa da padne soping

sto me mrzis brate ti? :test:
ne brini, mene svuda prati Marfi pa ce se nesto desiti sigurno :d

kupis mondzu i odes na veliku posnu dijetu :p

Ma nema bre hejta, sprdnja iskljucivo.... :)
Pa u sustini da ,prodas njivu ,kupis komp i mondzu od milke i mran si 5 dina a jos te i prati neki Marfi....precenjeno :p

Marfi ako te prati, pratice te svakako ;)
pa prodaj njivu i igraj ko chovek :D

Vrh Dno