Šta je novo?

Crysis 3

meni nece pa da ga jbs, poslednji fix, poslednji drajveri, directx update, onaj c++ instal, firewall exeption. mislim nisam od juce, imam cirka 50 igara ovde i sve radi, znaci fix nije u redu...

@Stilgar.
Nemoj pogresno da me shvatis, ali stvarno si preterao sa podesavanjima na toj karti(6850), ne znam sta ocekujes od nje! Smanji aa, stavi FXAA, a na medium stavi bar objects i shading, i da vidis kako ce da ti "poleti". ;)

@Kal El
Da te ne zeza SLI. Jesi probao da ga trenutno iskljucis pa da probas. Eventualno da u system.cfg ubacis "r_MGPU = 1", to ti je da forsiras u igri multi gpu support. ;)

Poslednja izmena:
Posle sat vremena igranja,mogu reci da sam prosto ODUSEVLJEN grafikom!!!!!Drgi nivo,sva ona trava....nemam reci stvarno,sto se mene tice, deset puta bolja grafika nego u C2!A i radi skroz lepo kod mene,i5 3570k@deff i klokovana GTX 660 TFIII na 1680x1050....na very high sam stavio samo Shading i Postprocesing,sve ostalo na High+FXAA,fps ide izmedju 37-8 do 50-60,ali najcesce se vrti tu negde oko 45 na otvorenom,u zatvorenom zna da zabije i na 70fps :)

@stilgar

Na 6850 is uključio AA, zbilja zanimljiva strategija.

@Stilgar.
Nemoj pogresno da me shvatis, ali stvarno si preterao sa podesavanjima na toj karti(6850), ne znam sta ocekujes od nje! Smanji aa, stavi FXAA, a na medium stavi bar objects i shading, i da vidis kako ce da ti "poleti". ;)

@Kal El
Da te ne zeza SLI. Jesi probao da ga trenutno iskljucis pa da probas. Eventualno da u system.cfg ubacis "r_MGPU = 1", to ti je da forsiras u igri multi gpu support. ;)
Znam, *** do sad sam sve naslove gurao na ultra high AA, mlsa, ceo fazon sa 35-40+fps-a, ovo je prva igra(od igara koje volim) sa kojom to ne mogu.....:( kao sto rekoh vreme je za GPU upgrade......a sto se podesavanja tice sve se nadam da ce da poletiiiiiiiii........kad ono prc....:S:

Nešto u sumnjam u tu tvrdnju ali ok :).

Kad ono sacekaj da izadje jos neka igra vredna apgrejda graficke. Be smart ;)

Ne znam šta ti očekuješ...
Ja imam 6950, pa ne mogu ni prvi Crysis da igram na Very High kako treba. AA ni ne razmišljam da uključim.
Doduše, ja se igram u 2560x1440 rezoluciji :p

A ja izgleda ni da je pokrenem. Pokaze mi sliku od narodnog lekara i nista se ne desava dalje...

Da li si uspeo da je pokrenes?Probao sam dve varijante i osim skrina narodnog leka nista se ne dogadja??

kako ljudi znaju da *****ju po forumu o tome kako im sve radi super i onda dovode u zabludu druge ljude sa slicnim masinama. To bih tako sankcionisao opomenama da sve prsti. ok subjektivan osecaj da nesto , nekome radi dobro, ali kad lazu za fps to mi jako ide na zivce. Ili ono kad kace slike u nezahtevnim deonicama, da se vidi kako im je visok fps lol...detinjarije. al sam se sad iznervirao cu da brojim do deset:D

btw finalni bos je besmrtan, tako da fix nije uredu kako god okrenes

Poslednja izmena:
To je mindfuck loop. Da vas bar nesto zagolica po ganglijama dok igrate ovaj benchmar' :D

dakle, ista instalacija na pc-u i na laptopu i na pc-u radi uredno a na laptopu ono izbacivanje nakon logoa
pokuašo sam sa onim fixom koji mi je zvučao *****no ali stvar radi!!!!
dakle, u c:programData brisanje Electronic Arts foldera i onda change pc name i restart i evo vnogo radi sad
blesavo skroz ali radi!!!

kako ljudi znaju da *****ju po forumu o tome kako im sve radi super i onda dovode u zabludu druge ljude sa slicnim masinama. To bih tako sankcionisao opomenama da sve prsti. ok subjektivan osecaj da nesto , nekome radi dobro, ali kad lazu za fps to mi jako ide na zivce. Ili ono kad kace slike u nezahtevnim deonicama, da se vidi kako im je visok fps lol...detinjarije. al sam se sad iznervirao cu da brojim do deset:D

Upravo tako! Koliko puta sam se naslusao price o glatkom igranju, "ma ne trza mi uopste", "sve leti" ! Kad odem da vidim a ono uzas blagi, ponekad se divim i zavidim tim ljudima sto ne primecuju razliku igrivosti i neigrivosti. I da, bas zbunjuju okolo ljude sa slicnim konfiguracijama. c c c c c c:smash:

@dvocevka

Idi u C:\ProgramData\Electronic Arts\EA Services\License2 i obriši *.dlf files

Nadam se da će da ti proradi...makar je tako kod mene...

Very High,SMAA 2x,Aniso 16x

Prilozi

• crysis3 2013-02-23 20-51-27-84.jpg
    crysis3 2013-02-23 20-51-27-84.jpg
    411.5 KB · Pregleda: 103
  • crysis3 2013-02-23 20-51-54-38.jpg
    crysis3 2013-02-23 20-51-54-38.jpg
    1,020.1 KB · Pregleda: 81
  • crysis3 2013-02-23 20-58-29-81.jpg
    crysis3 2013-02-23 20-58-29-81.jpg
    993.1 KB · Pregleda: 97
  • crysis3 2013-02-23 20-58-35-41.jpg
    crysis3 2013-02-23 20-58-35-41.jpg
    736.3 KB · Pregleda: 77
  • crysis3 2013-02-23 21-00-21-54.jpg
    crysis3 2013-02-23 21-00-21-54.jpg
    877 KB · Pregleda: 79
Sto se tice glatkoce gejmpleja Kriza je bar tu uvek bila u prednosti u odnosu na druge naslove, i na 30 fps sve tece glatko za razliku od Far Cry 3 koji je neoptimizovano djubre.

...

Prilozi

• crysis3 2013-02-23 21-01-28-29.jpg
    crysis3 2013-02-23 21-01-28-29.jpg
    893.8 KB · Pregleda: 68
  • crysis3 2013-02-23 21-02-22-43.jpg
    crysis3 2013-02-23 21-02-22-43.jpg
    907.5 KB · Pregleda: 53
  • crysis3 2013-02-23 21-02-38-19.jpg
    crysis3 2013-02-23 21-02-38-19.jpg
    969.5 KB · Pregleda: 57
  • crysis3 2013-02-23 21-04-20-36.jpg
    crysis3 2013-02-23 21-04-20-36.jpg
    1,022.5 KB · Pregleda: 50
  • crysis3 2013-02-23 21-07-38-38.jpg
    crysis3 2013-02-23 21-07-38-38.jpg
    908.8 KB · Pregleda: 56
Nešto u sumnjam u tu tvrdnju ali ok :).
Evo ovako, od igara koje ja igram(posto sam to jel i naveo u postu o kom pises)su BF,MoH, COD, Crysis, FarCry, Mass Effect, Dead Space, sve navedene igre sam pokretao sa svim NA ultra, AA, sve sto ima da se ukljuci do ove, kad stignem na livadu kacim shotove.

btw finalni bos je besmrtan, tako da fix nije uredu kako god okrenes
Ako si na mene mislio, lepo odaberi jednu od navedenih gore, dodjes lepo do mene, proveris tvrdnju i gotovo, trenutno su mi instalirani FC3 dead space 3 i crysis 3, za ostale ce se snadjemo, odaberi deonicu u kojoj mislis da nemam sa svim ukljucenim ispod 35-40fps pa da brojimo zajedno.

Upravo tako! Koliko puta sam se naslusao price o glatkom igranju, "ma ne trza mi uopste", "sve leti" ! Kad odem da vidim a ono uzas blagi, ponekad se divim i zavidim tim ljudima sto ne primecuju razliku igrivosti i neigrivosti. I da, bas zbunjuju okolo ljude sa slicnim konfiguracijama. c c c c c c:smash:

Imam prijatelja kojem je i 20fps odlično i glatko, tj. njemu je sve glatko što nije bukvalan slideshow :D

pazi ali takve stvari su dosta retke na stranim forumima, sto dosta govori o nama i nasem ******om mentalitetu...

Evo ovako, od igara koje ja igram(posto sam to jel i naveo u postu o kom pises)su BF,MoH, COD, Crysis, FarCry, Mass Effect, Dead Space, sve navedene igre sam pokretao sa svim NA ultra, AA, sve sto ima da se ukljuci do ove, kad stignem na livadu kacim shotove.

Ako si na mene mislio, lepo odaberi jednu od navedenih gore, dodjes lepo do mene, proveris tvrdnju i gotovo, trenutno su mi instalirani FC3 dead space 3 i crysis 3, za ostale ce se snadjemo, odaberi deonicu u kojoj mislis da nemam sa svim ukljucenim ispod 35-40fps pa da brojimo zajedno.
ne druze, da sam na tebe direktno mislio citirao bih te , ali jesam mislio na svakog ko se u tome prepozna:p

Realno navika je cudo, ako se naviknes i 20 fps moze da bude igrivo... ali opet ko se navikne na 60 njemu i 50 nije dobro i gasi sve sto moze da bi ostao na 60 i to ne na 60 avg, vec min, sto je po meni jedino realno dobro... i da u vecini igara 90 deluje daleko bolje od 60... sad sto je u nekim igrama to lako postici a negde jako tesko je drugi problem... ali do 100 se primecuje razlika opusteno... preko vec malo teze.

@dvocevka

Idi u C:\ProgramData\Electronic Arts\EA Services\License2 i obriši *.dlf files

Nadam se da će da ti proradi...makar je tako kod mene...

Probao,samo pojavi logo igre i nista...Nece pa nece!

@dvocevka

Probaj u shortcut-u da štikliraš "run this program as an administrator"

Iskreno, imao sam isti problem i prvo što sam uradio je ovo sad što sam napisao a potom i obrisao *.dlf fajl...

@dvocevka

Probaj u shortcut-u da štikliraš "run this program as an administrator"

Iskreno, imao sam isti problem i prvo što sam uradio je ovo sad što sam napisao a potom i obrisao *.dlf fajl...

Taj fajl se vrati svaki put kada se pokrene igra..

Ma nista!Mrtvo more...Hvala u svakom slucaju.Koje drajvere koristis?

Predpostavljam da je ovo livada?Crysis3 2013-02-23 21-45-36-99.jpgCrysis3 2013-02-23 21-45-55-76.jpgCrysis3 2013-02-23 22-29-14-03.jpgCrysis3 2013-02-23 22-30-11-27.jpg
Meni licno je donja granica 30fps ,malopre sam probao da igram na 23-25 i dosta je sporiji odziv na relaciji ekran-mis i gubi se efekat igranja u realnom vremenu, tako da drzim ovaj set za sada :)

Realno navika je cudo, ako se naviknes i 20 fps moze da bude igrivo... ali opet ko se navikne na 60 njemu i 50 nije dobro i gasi sve sto moze da bi ostao na 60 i to ne na 60 avg, vec min, sto je po meni jedino realno dobro... i da u vecini igara 90 deluje daleko bolje od 60... sad sto je u nekim igrama to lako postici a negde jako tesko je drugi problem... ali do 100 se primecuje razlika opusteno... preko vec malo teze.

Zar se moze vidjeti razlika izmedu 60 i 90 fps-a na jednom monitoru od 60hz :D ?

Nazad
Vrh Dno