Šta je novo?

Crysis 3

Džaba stari kad je i dalje dx11 renderer, tako da neko sa dx9/10 kartom neće moći da igra. Mada, možda bude neka hack varijanta.

Shone
pa ja iskreno očekujem bar 30% veću zahtevnost od dvojke....

Nisi me shvatio dobro. Kada spustis sve detalje na low dobit ces DX9 grafiku recimo.

To sto oni pricaju je glupost.
kapiram ja tebe potpuno, ali ti mozes uraditi igru sa iskljucivo dx9 efektima i forsirati da se dize u dx11 modu. Ako to uradis automatski ce igra prijaviti da graficka nije kompatibilna sa modom renderovanja, ukoliko je u pitanju dx9/10 graficka. Znaci dzaba sto igra, primera radi, na low koristi iskljucivo dx9 efekte kada je forsirana u iskljucivo dx11 modu. Nadam se da sam bio jasan, jasnije ne mogu...

GeForce 314.07 WHQL Drivers: Optimized For Crysis 3, Assassin’s Creed 3 & Far Cry 3

nvidia-geforce-314-07-whql-drivers-crysis-3-performance-chart-650.png

postavlja se pitanje da li je very high najveci setting... po ovome ispadne da je manja ili ista zahtevnost kao kod dvojke, jer tamo nisi imao mogucnost ukljucivanja aa u dx11

Poslednja izmena:
Sudeci po komentarima likova koji su probali, na very high + msaa je izuzetno zahtevna, zahtevnija nego beta...

btw, oko ove price o dx api-ju gore, recimo bf3 iako je dx11 only moguce je igrati sa dx10 kartama bez ikakvog problema, doduse pri tome se verovatno uskrate neki dx11 efekti..

ja sam nekoliko puta uporedjivao ove nvidia testove posto mi se poklapaju sa 690tkom i bili su dosledni. tako da cu biti vise nego zadovoljan sa tim fpsom, ukoliko su to max podesavanja

Sudeci po komentarima likova koji su probali, na very high + msaa je izuzetno zahtevna, zahtevnija nego beta...

btw, oko ove price o dx api-ju gore, recimo bf3 iako je dx11 only moguce je igrati sa dx10 kartama bez ikakvog problema, doduse pri tome se verovatno uskrate neki dx11 efekti..

Ja iskreno ne vidim poentu MSAA pored SMAA koji fantastično završava posao a nema fps hit.

Ja sam se na AA lozio dok se igralo u 640x480, pa do max 1024x768 (na toj mi monitor radio na 150Hz :D ) ovo posle od kad se preslo na ove danasnje... nema bas nesto mnogo svrhe.

Nema ako igraš na 15" u 1080p, ali na 24" u 1080p boga mi ima. Pogotovo na ovoj nesrećnoj travi.

What? :S

Valjda je sad jasno zasto je zahtevnija od bete :)

Zbog nesrecnih portova je veca potreba za AA, dobar primer je recimo GTA4 koji izgleda stvarno izguzvano.

Ludilo, sad jel treba da se istresem par hiljada evra da bih nekoliko sati "uzivao" u Crysis 3? Yeah right....

ma jeeeeeeeeeeeeeeste, ko je postavio fotografije umesto SS-ova? :d

Cim su ubacili dzunglu u Crysis 3 kolicina hate-a prema ovoj igri je drasticno opala! :D

Kontam po utiscima da ovo nece bas najbolje raditi bez par patcheva, kao sto je i tradicija. Slike su inace ingame bez ikakvih dorada, kace ih polako na neogafu. Teksture na trecoj slici prethodnog mi posta izgledaju suludo dobro:D A da ne znam bolje, rekao bih da su neke game art, ali nisu...

cellj3smy.png

depth0vsj1.png

Poslednja izmena:
Vrh izgleda zaista :zgran:

Ja juce zavrsio dvojku po drugi put sa MaldoHD teksturama, eto spreman i naostren za trojku :)

Ubacio i ove nove drajvere za grafu, sve spremno, samo se ceka igra :banana:

Jaoooooo sta je ovooooooooooooo :O jedva cekam da se poigram malo :D

Kal El gde ti je treca slika ?

Mislim da ce Crysis3 biti okidac za menjanje konfiguracije !

No AA ce sve da puca u mom slucaju !

Nego kad ce se ovo pojaviti vise ;) ?

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno