Šta je novo?

Crysis 3

Probao sam sinoc xbox verziju, stvarno izgleda lepo, ali ima i velikih fps drop-ova.

Pa eto. :d Probao sam da pucam u dva eksplozivna bureta, bas se osetio pad, s' druge strane stvarno izgleda lepo igra na kutiji. Mozda ce zvucati nerealno, ali odlucio sam da je ne igram dok ne probam PC verziju. :D

Bolje ti to teraj na PC-ju, greota da ne koritis 680-icu, kad si vec dao tolke pare za nju :)

Poslednja izmena:
Pa eto. :d Probao sam da pucam u dva eksplozivna bureta, bas se osetio pad, s' druge strane stvarno izgleda lepo igra na kutiji. Mozda ce zvucati nerealno, ali odlucio sam da je ne igram dok ne probam PC verziju. :D

Zvuci nerealno sto igras na prastaroj kutiji sa 20fps ;) pored takve konfiguracije, strpi se dok ne izadje :)

ajde ajde nemoj da te mrzi da popunis survey :)

Poslednja izmena:
Trenutno pokusavam da zaobidjem tu proceduru :p

Hoce li moci na mom racunaru da radi Crysis 3 ? Multiplayer demo nisam mogao ni da pokrenem posto graficka nije DX 11, pa ne znam dal je ista situacija i sa punom verzijom.

^ Ista je situacija, igra je radjena samo u DX11 only, tako da zaboravi na nju sa tom grafikom.

^ Pa naravno, za konzole sigurno nije dx11, ali covek je pitao za igranje na PC-u, tako da je i dobio odgovor, za PC je samo DX11.

BTW i sta kazes, leti kako kod tebe radi, 70-80 fps. c c c

Džaba stari kad je i dalje dx11 renderer, tako da neko sa dx9/10 kartom neće moći da igra. Mada, možda bude neka hack varijanta.

Shone
pa ja iskreno očekujem bar 30% veću zahtevnost od dvojke....

Poslednja izmena:
Sa pocetka igre

10trde.png

1tbstb.png

Ne znam zašto, kada sam video ovaj početak podsetilo me je na MoH Warfigher :D slična misija sa kišom.

Jeste podseca, doduse objasnili su sa postprocessing in your eyes :D

mohw_2012_10_23_10_38sbu7o.png

btw, vidim da se zale ovi koji su probali da losije radi nego open beta...

Poslednja izmena:
Beta je imala uzasne FPS dropove, ako finalna verzija radi losije od bete onda do qrca! :D

Ako ce bit ikao i sa C2, igranje sa V.High ce doneti samo minimalna vizuelna poboljsanja i ogromnu zahtevnost. High ce i dalje prestavljati "sweet spot".

3DM se pojavio...

Au covece koja sick grafika! Konacno nesto da oznoji GTX 580! Dal ce ona moci da tera ovo sve na max u fullHD?

Pa malo da im daju fore da prodaju koji primerak debelim amerima ... Bice leka ubrzo, no se preokupes :D

Džaba stari kad je i dalje dx11 renderer, tako da neko sa dx9/10 kartom neće moći da igra. Mada, možda bude neka hack varijanta.

Shone
pa ja iskreno očekujem bar 30% veću zahtevnost od dvojke....

Nisi me shvatio dobro. Kada spustis sve detalje na low dobit ces DX9 grafiku recimo.

To sto oni pricaju je glupost.

Dok ga ne vidim na dobro poznatm mestima nema mesta euforiji

Vrh Dno