Šta je novo?

Crysis 3

Meni izbacuje od skoro gresku da nije konektovan na server?? Nece da pokrene igru

Sto vise igram betu to se vise nerviram, pa sam odlucio da prestanem.
Danas sam imao situaciju da je snajper pogodio zid pored mene ( cak se videla i prasina dok metak pogadja zid ) a registrovao se kao headshot.
Mozda je proslo kroz glavu pod nekim uglom pa u zid? :d

Jos danas se igra i to je to?

Bas veliki bedak..

Moja devojka i ja smo se razvalili od igranja Bete, malo ona - malo ja :happy:

Da ne verujes kako je talentovana za kilove, sinoc je imala 12 kilova i 8 smrti samo a uzela u ruke FPS pre samo nedelju dana i od prilike joj je ovo cetvrti put da igra :Klanjanje Sto se tice Krize MP, dao sam malo pre dezinformaciju(nije bilo do mene cak sam i sys restartovao i pokusavao vise puta da udjem u igru), igra je prestala samo da radi pa sam pretpostavio da su je ugasili ali evo sad posle 15 minuta ili pola sata(ne zanm vise :) ) opet proradila :happy:

Poslednja izmena:
Cuvaj se ti zene koja se lako vata utoke, pa makar i virtuelno :D

Salim se malo, cool je kad vole gejmere, a kamoli kad jos vole da igraju :).

Nego, jel full igra izlazi 19-og sada ili?

Cuvaj se ti zene koja se lako vata utoke, pa makar i virtuelno :D

Salim se malo, cool je kad vole gejmere, a kamoli kad jos vole da igraju :).

Nego, jel full igra izlazi 19-og sada ili?

Pa nije volela do sada, stalno mi branila sto igram :D Ali kada sam joj pokazao Krizu multiplejer i kada je ocas posla ovladala kretanjem sada ne mogu da dodjem na red od nje da igram, znaci pre smo gledali filmove a sada zenska hoce Krizu(a ja da gledam kako igra :( mada i kada odem negde i ostavim je nista joj to ne smeta, igra i dalje :) ), filmovi su u drugom planu, u stvari kada je smori multiplejer e onda moze da se odgleda film pa posle opet Kriza, da covek ne poveruje :shock: Cak razmisljam da spakujem jos jednu gaming masinu samo za nju :)

A kada izlazi igra, nemam pojma :(

Poslednja izmena:
bar si resio problem sa poklonom za dan zaljubljenih. ultimate fps pack

Ma kakvi, ovo su dezinformacije. Mislim, u principu, i C2 moze da se predje za 4-5h ako preletis igru, trckaras po mapi, bez preteranih ubistava. Ali ako igras opusteno i sa uzivanjem, onda ces SP da igras, kao sto sam ja C2, 10+h. ;)

BTW M. Reed je u jednom intervjuu rekao da su vrsena testiranja na raznim profilima igraca, i da je prosek SP-a u C3 nekih 7-8h.

Pa generalno, ja sam C2 prvi put igrao nesto preko 10h, tako da sama duzina misije je individualna stvar. Neko voli da kombinuje stealth i da pretrci mapu, da ne ubije nikoga, da se prosunja, a neko voli da se roka sa alienima, plus da skuplja one dzidza bidze po mapi, razne intell-e, itd..., sve zavisi od igraca.

C2 namerno nisam igrao kao neki COD gde letis kroz mapu nego sam se trudio da unistavam sve pred sobom sa relativno losijim oruzjem jer je ai kriminalno glup pa je i na PHW igra veoma cesto prelaka osim u onim najvecim guzvama gde sve prsti. I na taj nacin sam malo produzio igranje.. C3 ce biti kratak, 6-8h igranja a to sigurno nije vredno ulaganja mnogo para u graficku koja ce ovo da gura na max ;)

Za tako nesto se ceka BF4 ili Bad Company 3, ti mp ce verovatno biti solidni pa je onda i logicno malo nabudziti masinu zbog njih.

PC gameplay @ 1080p ultra [predlazem da gledate u 1080p]
[youtube]m-EYkWeZ6-c[/youtube]

Ako neko kaze da C3 izgleda isto kao i C2, treba da ode na pregled glave.

Unlimited energy...najs! :)

Konacno dostojan naslednik keca!!
:Klanjanje

Uopste jedva ne cekam da ovo izadje, sve se svelo na to da se napumpa grafika i to je to...

Pa taj segment developinga se i najbrze pumpa, u prevodu - prvo se uoci, a najbrze se napravi. Kes zagarantovan.

S obzirom da vecina FPS naslova i uopste taj zanr ima pricu aka uwe boll, nista im ne preostaje nego da budze grafiku.

Da kako da ne. Razvoj endzina je najbrza stavka u razvoju igre i laka lova...Koja odvala:)

Nisam spominjao endzin nego grafu (teksture, dizajn nivoa i sl.).

Nazad
Vrh Dno