Šta je novo?

Crysis 3

Mene najvise odbija napucavanje, odnosno llikovi cije su fizicke karakteristike jednake kartonskim kutijama. Da nema crosshair indikatora ne bi ni znao da li sam nekog pogodio. Ovo mi je smetalo i u C2, a ovde je jos izrazenije.

hoce li neko prokomentarisati gemeplay u multiju :d

Ako si igrao C2, to je to otprilike + 20% na brzini gameplay-a (čak brže od CoD-a) + giant ass robots (ne vidim svrhu njihovog ubacivanja)

Jel probao neko autoexec?meni su performanse duplo bolje sa tim.

Zna li neko koliko ljudi igra ovu igru u svetu trenutno orijentaciono i koliko je realan leaderboards tj world rank? Kako li igra racuna tvoju poziciju u odnosu na druge igrace?

Maldo je kralj nad kraljevima. Napravio je HD texture za Crysis 2 i nastavlja da radi odlicne stvari sa C3.

Namuci ova beta moju graficku i to dobro...Na Full HD rezoluciji, sve na Very High osim Shadows koje su na High,Motion Blur OFF,AF-16x,MSAA-4x...Mogu reci da prilicno laguje na ovim postavkama sa grafickom i klokovima iz potpisa...driveri su 12.11 beta11

MSAAx4 na toj grafičkoj ta podešavanja = neigrivo.

Igrah ja malo juce i nisam nesto odusevljen, mogli su to i bolje, kao sto kazu dosadi brzo

Ma nije lose nego imaju samo dve mape pa smara, inace kad izadje full verzija bice vise mapa i vise zabave a nadam se i manje citera.... Jednog lika sam kao hunter tri puta strelom u ledja a on se lepo okrene i skine me, lagano sa osmehom na licu :S:

Ne znam sta je Maldo ono odradio ali fps je bukvalno poleteo a prikaz je i dalje odlican. Nema zime dok je Malde:smoke:

(Inace, na g2p je u toku 2 Days Deal za C3 po 31.99 koga interesuje)

@Rajko, si siguran da si nategao luk do kraja, hoce to ako je imalo labavo ;)

Poslednja izmena:
To je mnogo, ima i za 29€ i to Hunters Edition. Koliko vidim g2play prodaje standard za 3€ više.

A nemoguće da ga je Rajko 3x pogodio, strela ubija iz prve.

Ne znam sta je Maldo ono odradio ali fps je bukvalno poleteo a prikaz je i dalje odlican. Nema zime dok je Malde:smoke:

(Inace, na g2p je u toku 2 Days Deal za C3 po 31.99 koga interesuje)

@Rajko, si siguran da si nategao luk do kraja, hoce to ako je imalo labavo ;)

Brate, stajao sam na repu aviona a on kao snajperista se ucario i nije se pomerao, prvi put sam nategao do kraja stvarno i kad sam ga pogodio ceo je zasvetleo kao kad mu se pali cloak kod huntera i drugi i treci put sam ga sigurno pogodio jer me nije provalio samo se okretao oko svoje ose dok me nije video, mozda je bug necu da gresim dusu

Poslednja izmena od urednika:
Lol kakvo njesra od mp-a ljudi moji :) gledam kad se otkljucaju oruzja i attachmenti nema bukvalno recoila, svi se stekaju oko ponta, oruzja neizbalansirana pa ovo je propast :) ajd kad smo svi bili 4-5 lvl i bilo je nekog napucavanja, saplices se o coskove i grancice na mapi sto je za brz fps nedopustivo...

Nemam dalji komentar

Da li se vi salite ili ste ozbiljni sa spominjanjem recoila u Crysisu :D pa ni jedan crysis nije imao recoil i napucavanje je bilo retardirano, pa ce i ovde biti, pogresnu igru igrate ako ocekujete iole realno napucavanje.

^ Pa to. :)

Imaš ono mega-giga odelo kojim možeš auto da poneseš i zaista je nerealno očekivati jači trzaj tokom ispaljivanja metaka.

Poslednja izmena:
A koji ce im onda luk i strela ako vec imaju nano tripove od milijardu evara :d

Pa razumem ja da imaju ta super odela sa kojim mozes auto da poneses ali onda su trebali da ubace neke nadr...e vanzemaljce i cell trupe za cije unistenje bi bilo potrebno joc mocnije oruzje od luka, strele i par jurisnih puskica, onda bi to mocnije oruzje bilo zahebano za koriscenje i opa, eto ga recoil :d

Juce sam malo igrao FC3 koji mi je posle 2-3h igranja ove mp limunade legao kao balisticki simulator :d

Poslednja izmena:
Zato sto su luk i strela cool. :-D

Nego, luk i strela, kao i samostreli su efikasniji od vecine vatrenog oruzja.

Poslednja izmena:
Nema nista novo u odelu. Dodali su onaj upgrade, ali nesto slicno je bilo i u dvojci.

Ko hoce da igramo zajedno Crysis 3 multiplayer protiv ostalih igraca u svetu :) neka mi pusti svoj Origin(tj onaj koji se prikazuje u igri)user name na PM da bi mogli da se organizujemo :wave:

Poslednja izmena:
Retardirano napucavanje = retardiran fps :) mislio sam da ce uraditi nesto po tom pitanju, nije bas da se ispaljuju laseri ;)

Goddamn kako singleplayer predobro izgleda. Proklinjem sudbinu sto cu upgrade raditi tek za par meseci....

Zato sto su luk i strela cool. :-D

Nego, luk i strela, kao i samostreli su efikasniji od vecine vatrenog oruzja.

Odakle ti to leba ti... Da je to tačno, svi bi danas vojsku naoružavali strelama i lukovima a ne puškama...

Uz ovakvo odelo (kada bi postojalo), logično bi trebalo da ide neka pulsna puška koja bi bila bučna taman koliko i vazdušara i koja bi po specifiakcijama imala i tu mogućnost da roka kroz zidove do neke recimo određene debljine, a ne neki samostreli, kalašnjikovi i ostale *******cije... Realno gledano onaj ko bi ovakvo odelo mogao da napravi, zasigurno ne bi naoružao takvog vojnika nekom klasičnom puškicom kakve danas poznajemo i definitivno ne nekakvim samostrelom, lukom i tome sl...

Možda je luk QL što se izgleda tiče, ali mislim da ništa manje maštovito rešenje ne bi bila i neka neobična futuristička puška...

BTW, ovaj multiplayer video me je razočarao, a takođe i činjenica da ni ova igra kao ni krdo drugih pucačina očigledno nema smooth filter za miša. Pa sad ne znam dal je to neki trend il šta li je, ili to samo mene nervira ovako oštro i neprirodno klackanje kamere u okretima. Očigledno da još niko nije pokapirao da je pored 60hz sledeća bitna stavka po pitanju priorodnosti i realizma zapravo glatko okretanje kamere ili kako se to još popularno zove u video editorima - stabilizator kamere...

Poslednja izmena:
[YOUTUBE]-jFQmCMTHbQ[/YOUTUBE]

To vuce korene jos pre BF3, ubaceno je zbog popularnosti u globalnom fazonu, The Hunger Games, Avengers, Tomb Raider.. etc. Samo sto je ovde najveci problem da u ovakvoj high tech igri najvise strci i upada u oci ali ajd.

Nazad
Vrh Dno