Šta je novo?

Crysis 3

Bilo je i vreme da AMD odgovori nekim atraktivnim bundleovima, ocekivao sam to ali da ce biti bas ovako atraktivna ponuda, C3 i Infinite, to nisam ni sanjao. Dobar nacin da se expresno pociste lageri sa 7xxx serijom, valjda i 8xxx nece doci s praznom kutijom.

(Usput, resio sam problem s onim katastrofalnim performansama, za sve je bio kriv Amd Cleanup Utility, nova AMD-ova alatka za ciscenje starih drivera, koja u mom slucaju ne da nije ocistila nista nego je napravila haos u kombinaciji sa 13.2 beta4 driverima. Uglavnom, nakon deratizacije sad sve fercera kako treba, 45-60 frejmova na Museum mapi sve na max, Airport je i dalje tecniji ali to je sad to, moze kako tako da se igra.
Dok ne dodje SP i Ultra podesavanja naravno :d)

BTW samo da se nadovezem na ovaj dolazeci bundle od amd-a. Do nedavno su delili kodove i za Far Cry 3, tako da u ptincipu ne treba da cudi to sto sada planiraju da nude i C3 kodove uz svoje karte. :)

Meni je samo krivo sto, kada sam ja kupovao kartu, u avgustu, ni cokoladu nisu delili, a cena je bila bas otrovna. :(

Dok ne dodje SP i Ultra podesavanja naravno :d

Cekaj bre, igra ce imati jos napucanija podesavanja od ovih very high? :) Pa kako pokrenuti to sa 8xMSAA? :d

Ja sam mislio da ce samo da preimenuju, very high - ultra, high - extreme itd.

Ma da, preimenovace:d

Cekaj bre, igra ce imati jos napucanija podesavanja od ovih very high? :) Pa kako pokrenuti to sa 8xMSAA? :d

Ja sam mislio da ce samo da preimenuju, very high - ultra, high - extreme itd.

Mozda SP nece biti zahtjevan kao MP a i driveri ce se srediti sigurno do izlaska igre.

Pa nista, samo treba ocekivati i extreme / ultra (jedno ili oba) preko ovih very high setovanja kad izadje igra...

Sumnjam, ko će to uopšte pokrenuti?

Oni sa najnovijom Asus Ares u cf :d

Ma kao da je bitno, ovu igri cu ionako da predjem za 8-10h na high, obrisem i zaboravim :) Za FC3 sa ovakvom grafikom bih se mozda i tripovao oko kupovine graficke zbog visih podesavanja (mada i ta igra smori) ovako.. high podesavanja i malo rostiljanja :)

Sumnjam, ko će to uopšte pokrenuti?

Evo ja se javljam! :D Crytek-ova igra tesko da moze da prodje bez nekog Uber / Extreme preset-a za grafiku, pa i C3 verovatno nece biti izuzetak. Mislim da ce u SP-u na tim podesavanjima moci da izadje na kraj jedan GTX 670/680 u 40+ frejmova 80% vremena. Pravi sam prognozer-statisticar. :d

Poslednja izmena:
Ma, samo sam malo cinican u vezi svega ovoga...:) Meni licno deluje da je sve spusteno za jedan korak (od tekstura, vegetacije do postprocesinga). Mozda gresim jer betu nisam ni omirisao pa sudim na osnovu slika i slicnih stvari.
Multiplejer u beta fazi je obicno osakacen graficki sto zbog velicine klijenta sto zbog prednosti testiranja netcode-a, servera, tj ne-grafickih dzidzabidza...Tako je bilo i ranije sa prethodnim delovima uostalom. Moja pretpostavka je da ce sad biti situacija kao i sa dvojkom s tim da "graficki patch" poput onoga za dvojku dolazi ovog puta u full igri. Dakle veca rezolucija tekstura i jos DX11 kojecega.

Poslednja izmena:
Ma, samo sam malo cinican u vezi svega ovoga...:) Meni licno deluje da je sve spusteno za jedan korak (od tekstura, vegetacije do postprocesinga). Mozda gresim jer betu nisam ni omirisao pa sudim na osnovu slika i slicnih stvari.
Multiplejer u beta fazi je obicno osakacen graficki sto zbog velicine klijenta sto zbog prednosti testiranja netcode-a, servera, tj ne-grafickih dzidzabidza...Tako je bilo i ranije sa prethodnim delovima uostalom. Moja pretpostavka je da ce sad biti situacija kao i sa dvojkom s tim da "graficki patch" poput onoga za dvojku dolazi ovog puta u full igri. Dakle veca rezolucija tekstura i jos DX11 kojecega.

vrlo ! probo!

Odlican klip, atmosfera me podseca na zonu iz stalkera :smoke:.

hoce li raditi sta po pitanju cheatera, s obizrom da su se vec malte ne prvi dan bete namnozili :)

Ja nisam naleteo ni na koga za sada.

Uradiće ništa, kao što ništa nisu uradili ni za C2 u prva 3 meseca.

Preko Origina.

Niko ne spominje sjajan soundtrack:

Malo sam se igrao sa setovanjima, i evo, ko zeli da proba, samo nek skine ovaj config fajl, koji treba iskopirati u "Origin\Crysis 3 MP Open Beta" folder. Naime u pitanju je mala optimizacija gotovo svih setovanja. Po skidanju i smestanju fajla u folder, kada se pokrene igra od setovanja nista ne dirati(naravno sem rezolucije), jedino MSAA postaviti obavezno na x1. Igra bukvalno leti, prakticno zakucana na 60+ fps-a, a vizuelno prakticno bez gubitaka. Eto ko hoce da se poigra nek proba. ;)

http://www.mediafire.com/download.php?p92cpgt776kty1g

Pazi, toliko se neznajanja krije o materiji u toj tvojoj rečenici, da mi je predugo vremena da ti objašnjavam, stoga ću te udostojiti od bilo kakvog odgovora:D
Ja znam da je meni igra radila na mid-high(pisem mid-high zato sto nije potpuno radila na high podesavanjima, pola pola) podesavanjima, u 1680x1050 i da je prosek FPSa bio 50, meni je to dovoljno.
A sto se mog ne znanja tice, procitaj tu svoju recenicu koliko je kontradiktorna :D

Malo sam se igrao sa setovanjima, i evo, ko zeli da proba, samo nek skine ovaj config fajl, koji treba iskopirati u "Origin\Crysis 3 MP Open Beta" folder. Naime u pitanju je mala optimizacija gotovo svih setovanja. Po skidanju i smestanju fajla u folder, kada se pokrene igra od setovanja nista ne dirati(naravno sem rezolucije), jedino MSAA postaviti obavezno na x1. Igra bukvalno leti, prakticno zakucana na 60+ fps-a, a vizuelno prakticno bez gubitaka. Eto ko hoce da se poigra nek proba. ;)

http://www.mediafire.com/download.php?p92cpgt776kty1g
Nije los taj autoexec :)

hoce li neko prokomentarisati gemeplay u multiju :d

niko nikada :D ovo je benchmark forum, o performansama se diskutuje, šta ti očekuješ bre???

A sta to ima da se kaze o mp koji je dosadan, decji i koji predstavlja raj za stekare/kampere i citere, pojavili su se posle par h :d Ovo ljudi igraju po malo samo da bi videli kako radi i zato sto je dz.

Mene najvise odbija napucavanje, odnosno llikovi cije su fizicke karakteristike jednake kartonskim kutijama. Da nema crosshair indikatora ne bi ni znao da li sam nekog pogodio. Ovo mi je smetalo i u C2, a ovde je jos izrazenije.

Naravno, napucavanje je bez grama balistike :d Sto samo po sebi potvrdjuje da je ovo mp igra za decu koja se stekaju u ''nevidljivom'' modu, zahtevan bench dx11 grafickih a i cpu i to je to. Kapiram da ovo i pored nano odela niko ne bi igrao da ima grafiku od pre 5 godina, npr kao neki stariji cod

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno