Šta je novo?

Crysis 3

Ne znam kako se ponasa luk u c3, al savremeni compound lukovi u kombinaciji sa strelama sa savremenim vrhovima vecu probojnu moc od vecine vatrenog oruzja. Prolaze kroz kroz vecinu pancira... tako da je to idealno za savremeni oklop.

Ponaša se isto, ubija iz prve :)

Nadam se da ce igra imati puno ovakvih ogromnih sekcija, u koima mozemo ne samo da protegnemo noge vec i da se penjemo dosta visoko.

Jos 11 dana do izlaska igre. :)

kako neke osobe mogu da imaju bow u crash site-u?

Otključali su ga.

Otključali su ga.

Ok? Mislim ne kontam bas, max rank je 10 koliko ja znam. Nesto sam jos primijetio, a to jeste da pojedini imaju cudan rank logo i bas ti imaju strijele. Uglavnom meni se rank ne pomjera od kako sam na 10 i nista se ne otkljucaje. :SS

Koja je fora sa opadanjem fps-a u odredjenim deonicama na Museum mapi??? Npr. dole u mocvari...

Koja je fora sa opadanjem fps-a u odredjenim deonicama na Museum mapi??? Npr. dole u mocvari...

Bilo je vec price o tome. Ko ima ovakvih problema, nek ukljuci triple baffering. A mozes i da koristis onaj config fajl od MaLD-a, koji sam postavio ovde.

Ok? Mislim ne kontam bas, max rank je 10 koliko ja znam. Nesto sam jos primijetio, a to jeste da pojedini imaju cudan rank logo i bas ti imaju strijele. Uglavnom meni se rank ne pomjera od kako sam na 10 i nista se ne otkljucaje. :SS

Moras da rebutujes odelo kada dostignes max nivo i onda se otkljucava jedna po jedna stavka. Moras nekoliko puta da rebutujes da bi otljucao sve mada tada ti se resetuju i levelovani perkovi mada opet to nije neki problem jer se brzo izleveluju ponovo(mislim na perkove).

PS Vcs igramo, ima nas trojica za sada sa bench-a tj imamo svoj squad. Ko hoce da se pridruzi squad-u neka mi pusti svoj user name iz igre na PM pa mozemo zajedno da kidamo ;)

Moras da rebutujes odelo kada dostignes max nivo i onda se otkljucava jedna po jedna stavka. Moras nekoliko puta da rebutujes da bi otljucao sve mada tada ti se resetuju i levelovani perkovi mada opet to nije neki problem jer se brzo izleveluju ponovo(mislim na perkove).

PS Vcs igramo, ima nas trojica za sada sa bench-a tj imamo svoj squad. Ko hoce da se pridruzi squad-u neka mi pusti svoj user name iz igre na PM pa mozemo zajedno da kidamo ;)

Samo jos da znam kako se rebutuje odjelo :D

Tnx, pomaze malo.

Na kojim podesavanjima igrate?

Samo jos da znam kako se rebutuje odjelo :D

Pojavi ti se opcija u glavnom meniu, tamo gde ti pise "join game", znaci glavni meni, nema sanse da omasis i da ne vidis samo da izlevelujes do maxa i opcija se pojavi :)

Koja glupost sto crosbow nije 1 shot kill i u ostalim modovima, a ne samo u Hunter. Koja je onda poenta tog oruzja...

Pojavi ti se opcija u glavnom meniu, tamo gde ti pise "join game", znaci glavni meni, nema sanse da omasis i da ne vidis samo da izlevelujes do maxa i opcija se pojavi :)

Aaaaa he he hvala evo bas sam ga reboto :D hjooj vec igram 15 dana na rank 10 trebao sam se prije sjetiti ovoga al eto uglavnom sam otkljucao bow al opet nemogu mjenjati oruzje :S

Evo jos malo svezeg video materijala. ;)
Bogami SP ce da bude extra.

Poslednja izmena:
...i jos... Pure gameplay video! No f**kin noise, Subtitles ON. :)

^Da, da, lik je car kako igra i komentarise. Inace na oficijelnom forumu(crydev) je juce najavio nesto vezano za C3, kaze ovih dana. ;)

Definitivno je bolji gp od C2. Jos da vidimo da li je bolji od C1

To je donekle bila sala. Ako pogledas par strana unazad, videces da sam i ja razmisljao o preorderu. Mozda je i kupim, ali nekako mi nije privlacno da je uzmem odmah kada od preordera nemam nista. Sacekacu neki dobar deal.
A inace, ne znam kada sam poslednji put odigrao igru koju nisam platio.

Za mene je Crysis multiplayer teski promasaj i uvijek je i bio...Ne znam zasto ga toliko forsiraju,na silu opet hoce da probiju taj njihov MP a opet ce dozivjeti totalni fijasko. Crysis je singleplayer igra i kao takva najbolje dolazi do izrazaja.

Sto vise igram betu to se vise nerviram, pa sam odlucio da prestanem.

1) Na svakom trecem serveru naletim na hakera.
2) Nebalans. Sacmare su uzasno OP, nema poente koristiti druga oruzja.
3) Mele... dva puta nekoga udaris i laku noc. Ne bi to bio problem da se mele ne izvodi tako brzo, da postoji takoreci ''reload time'' :D.
4) Hit detection. Vec 100X mi se desilo da gledam kill cam, a da protivnik nije ni blizu pogodio mene a ja opet mrtav. Danas sam imao situaciju da je snajper pogodio zid pored mene ( cak se videla i prasina dok metak pogadja zid ) a registrovao se kao headshot.

Uči školu pa ćemo da igramo full :D

To je donekle bila sala. Ako pogledas par strana unazad, videces da sam i ja razmisljao o preorderu. Mozda je i kupim, ali nekako mi nije privlacno da je uzmem odmah kada od preordera nemam nista. Sacekacu neki dobar deal.
A inace, ne znam kada sam poslednji put odigrao igru koju nisam platio.
Ok, izvini onda, ali priznaces da ima brdo likova koji zaista ovako razmisljaju kada je PC trziste igara u pitanju, a ovo tvoje mi je ovo bilo samo okidac da odreagujem :)

Nazad
Vrh Dno