Šta je novo?

Crysis 3

Iako ne igram multi, ovo mi izgleda bruka odradjeno, mislim sve te ideje i razliciti pristupi multiplayer-u, bas bas zanimljivo.

Odrađen :)

Hvala.

Hvala,uvacen key ;)

Redeem on Origin

uhvatio sam kljuc,kako da ga iskoristim

Skines Origin/instaliras/napravis nalog i paste-ujes key u: "Radeem Product Code..."
U Application Settings mozes da podesis gde ce ti Origin instalirati igre ako ne zelis u default (C:/Program Files...) putanju.

Prilozi

• origin.png
    origin.png
    766.5 KB · Pregleda: 117
ja dobio jedan od Nvidie :)
igramo se ljudi !

Koji bedak. Zamenio smenu sa ortakom i zbog toga propustio kljuc :D

Evo i ja ugrabio :)

I ja sam ugrabio. Nadam se da ce izgledati dobro i da nece oboriti efekte previse zbog alfa testiranja.

ajde ljudi :) koji efekti :D

pa ovo je alfa, nije ni beta... ne ocekujte sad nesto nerealno... malo da se zabavimo par dana i to je to

Na zalost ostao sam jutros bez kljuca jer mi je trazio na FB da prihvatim neku Applikaciju, a ako ista mrzim su te Aplikacije. Pa postavite neki shot i utiske :)

Posto je ovo Alfa verzija, kao sto kaze dbravez, neocekujte mnogo :D

Na zalost ostao sam jutros bez kljuca jer mi je trazio na FB da prihvatim neku Applikaciju, a ako ista mrzim su te Aplikacije. Pa postavite neki shot i utiske :)

U čemu je problem obrisati aplikaciju kad se odradi šta treba? :)

Ma eto mislio sam da cu uspeti i bez te applikacije :-D

Jel probao neko? Utisci?

Prvi utisak je da je igra prezahtevna na very high, fps se krece izmedju 30-40 na konfi iz potpisa sa 310.33 beta drajverima. Na high je drasticno bolji fps, cak i do 3x u nekim situacijama. Al' ajd' alpha je. Gameplay isti kao u C2, kontrole iste, UI slican, itd.

leVzQ.jpg

6aiKD.jpg

YvhhY.jpg
Izgleda da je imgur kompresovao slike pa se slabo vidi, blah.

Vrh Dno