B-ZiGER
Slavan
- Učlanjen(a)
- 29.08.2007
- Poena
- 379
90% ma daj ovo će svi peglati na mišu i tastu i na PC-uSnimak je sa PC-a, sa xbox kontrolerom [ipak ce 90% korisnika igre koristiti kontroler].
90% ma daj ovo će svi peglati na mišu i tastu i na PC-uSnimak je sa PC-a, sa xbox kontrolerom [ipak ce 90% korisnika igre koristiti kontroler].
Ja nikad nisam video da neko kontrolerom igra Crysis...
Mislim da je hteo da kaze da je 90% igraca konzolaskih igraca, pa su stoga prikazali snimak na kontroleru90% ma daj ovo će svi peglati na mišu i tastu i na PC-u
Ovu igru je proslavila grafika i tako i treba da ostane, mene ne izgleda lose, svi delovi do sada su bili vise nego igrivi i ne sumnjam da ce i ovo biti dobra zabava...![]()
Pa pazi, ako pokusas da se setis kada je izasao prvi deo, te 2007., setices se da u tom trenutku nije postojala masina koja ce to propisno da potera na preko mrsavih 20fps-a sa svime nategnutim na ultra. Hocu da kazem da oni, ako se potrude, mogu i te kako da naprave previse zahtevnu igru, dovoljno je da naprave samo malo vece mape od onih u C2 i sa boljim texturama, na to dodaj jos par nekih novijih tehnologija, poput teselacije i ko zna cega jos i eto ti igra koja ce da zdere resurse.Na internetu sam pročitao da će Crysis 3 biti baš kao Crysis 1 u stare dane..iliti igra koja će biti ispred svog vremena, tražiti čudovišta od konfiguracija kako bi se mogla pokrenuti na Ultra, baš kao sto je bio slučaj sa C1 !
Originalni citat: "Crysis 3 will melt your PC."
Evo ga i članak sa izjavom Crytek-a, pa koga zanima, nek pročita!
http://www.tomshardware.com/news/Crytek-Crysis-3-Keplar-FPS-Melting-PC,16928.html
Što se mene tiče, u ovo vreme konzolnih portova, nešto baš ne verujem da će se iole prosečan "gejmerski" računar nešto previše mučiti da Cry 3 tera na Ultra, u nekoj razumnoj 1920x1080 rezoluciji. :d Specifikacije su sledeće:
CPU: 2.4 GHz quad core processor, Intel Core i5 or better
RAM: 2GB (4 GB for 64-bit operating systems)
Graphics: DirectX 11 compatible video card with 1GB RAM, Nvidia GTX 500-series or AMD 6000-series or better.
Operating system: Windows 7, Win 7 64-bit is preferred
DirectX 9c sound card, dedicated audio card is preferred
16 GB free hard drive space
To je ono što se trenutno nalazi na sajtovima, mada video sam post jednog korisnika koji tvrdi da će za Ultra biti potreban čak i 3930K, mada mislim da je to čista glupost.![]()
Pa i dan danas Crysis 1 je jako tesko pogurati na 60fps i vise.Dvojka je kud i kamo manje zahtevnija od prvog dela.
To je donekle i do optimizacija, pre svega što se tiče procesorske snage koja se dosta bolje koristi u C2.
I neće sigurno u skorije vreme ponoviti takav engine ispred svog vremena kao što je bilo sa prvim Crysis-om, pre svega zbog toga što je to pucanje sebi u nogu sa finansijske strane. Prodaja prvog Crysisa je bila loša, posebno u prvim mesecima po izlasku igre, jer niko nije hteo kupiti nešto što ne može da potera, a tada 8800 Ultra, kao najača karta je u dx10, sve na max jedva dobacivala dvocifreni fps.
Mislis kada je izbacen prvi Crysis grafika je bila ludilo?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari