Šta je novo?

Crysis 3

Majku im, greh je ovakvu igru igrati a da nije sve (skoro) na max od podesavanja.

U tek sad vidim da sam se ispalio i nisam okacio detaljniji 1080p video koji sam hteo...

inace, evo:

Tama da se cene GTX 6x0 slegnu, i bude zima da se jos OCuje proc :D

Pa nista,lagano krecemo sa stekanjem para za nove grafe.... :)

jel ima neke nade da gtx680 moze se nadje u nov dec za oko 380e?

Sve je moguce, samo se treba nadati, verovati i moliti :-devil-:....

aaa ma tu masinu sam prodao zaboravih da bacim update na profil... :p

Pa ajde sad apdejtuj. Sta cekas ? :D

Svaka vama cast kada imate zivaca svaki cas da menjate "moju masinu" hahaha. Ja to nikada nisam ni promenio, mislim da mi ovo stoji od kada sam reg. :-D

Nestrpljivo iscekujuci ovaj novi Crysis,instalirao sam C2,cisto da se malo podsetim.....igram ga u na sluske,i i dalje nemogu da verujem kakvu brutalnu filmsku atmosferu igra poseduje,pogotovo audio podloga kako je odradjena.....stvarno spektakl!

Igra ''objasnjava'' sto se tice atmosfere, grafike i zvuka, efekata :)

1 i warhead su i dalje zakon. :D

Bolji je far cry :d....

Svaka cast igri far cry, ali Crysis je remek delo, gledajuci sa svih aspekata, kako tehnoloskih inovacija, zvucna podloga, grafika..., tako i u svemu ostalom.

@sinda
+1
Zvucnka podloga je bas bas, pravi blok baster!!! ;)

[YOUTUBE]Ija7-njjZjc&feature[/YOUTUBE]

wow, mislio sam da ce mp biti kao i kod c2, ali mi ovo deluje mnogo zanimljivije. bas me zanima kako ce biti. plasim se samo da jedna strane ne bude previse dominantna.

Jel ovaj mp snimak sa kompa ili konzole, posto video sam da za napad je pisalo "RS" (right stick - za xbox). Pa da li je ovo snimak sa PC-a koji je koristio xbox kontroler, ili je sa xbox-a.

Jel ovaj mp snimak sa kompa ili konzole, posto video sam da za napad je pisalo "RS" (right stick - za xbox). Pa da li je ovo snimak sa PC-a koji je koristio xbox kontroler, ili je sa xbox-a.

Snimak je sa PC-a, sa xbox kontrolerom [ipak ce 90% korisnika igre koristiti kontroler].

Fantastican tech. Jos samo da igra izadje. :D

Pixel accurate displacement mapping je nesto sto cekam, nadam se da je istina da nije toliko zahtevna tehnika kao tesselation. Moj Radeon 6870 nece u skorije vreme biti menjan...
http://www.abload.de/img/crysis-3-leak-1uhpsg.jpg

Pa posto je rec o displacmenet tehnici znaci da su u upotrebi teksture a ne poligoni i to onda definitivno ne bi trebalo da bude zahtevnije od tesalacije! Ovo je svakako efekat vredan hvale, jer Crysis treba da se potera i na konzolama jednako efektno i kvalitetno a gde tesalacija bas i ne igra! Sto se mene tice ovo ima nekog smisla jer izgleda upotrebljivo u igrama za razliku od glupe tesalacije koja mi je uvek bila cisti 5 tocak.

Vrh Dno