Šta je novo?

Crysis 2 [pc only]

Still not satisfied with the DirectX 11 patch? Expected more? Do you still think Crysis 2 has a graphical potential greater than was shown so far? Are you expecting something that really causes a significant change in the look of the game? Here's what we all waited for.

BlackFire's Mod 2

Domaci zadatak ? :D

Ovo *ebe keve kako izgleda. Svaka čast momcima.

Malko mi deluje presvetlo i boje su mozda prejake, kakva je zahtevnost u odnosu na official DX11+HD texture pack?

Pa pogledaj na čemu je čovek koji je okačio video igrao.

Bilo bi lepo da neko proba ovaj mod pa da kaze par utisaka, odoka izgleda dosta bolje i manje zahtevno u odnosu na originalne teksture. ^

Iskreno, meni je ok, na prvi pogled...kakav je gadan originalni C2 ovo je predivno, možda ga i odigram po drugi put, jednog dana:)

Odvratno izgleda. Uopste ne razuemm tu opsesiju za ultra kontrastom i presvetlim efektima. Probacu samo one teksture da stavim.

Pa ***a sunčano je. A kontrast je dobra stvar u igrama, ako se ne pretera naravno.

Zašto ti ne napraviš bolji mod za Crysis ako znaš kako treba? :)

Odvratno izgleda. Uopste ne razuemm tu opsesiju za ultra kontrastom i presvetlim efektima. Probacu samo one teksture da stavim.

Slazem se. Odvratnije nisu mogli da naprave. Nasminkano jakim bojama, ma uzas.

Samo još nex999 da kaže kako je krš mod, da starac dobaci kako nikakav mod od boranije ne može napraviti nešto i colt kako skidanjem tog moda i instalacijom na originalnu igru direktno podržavamo zli EA u njegovim zločinačkim namerama i priča je zaokružena :)

Vidim da taj mod koristi trik promene perioda dana. Sve je prebaceno u podne i nebo je jarko plavo. Izem ti to. Bolje teksture su uvek +

Deluje ok ali mozda moze da smeta posle duzeg vremena. JUel probao neko, vidim ovde ok radi na 6850 pa mozda instaliram ovo da predjem na p.h.w konacno.

Izgleda prilično kitnjasto. Art direkcija, šta je to? lol

Kitnjasto ? Pa teksture izgledaju lepse a ovo oko kontrasta i svetla treba ipak licno probati (ko ima dx11 kartu) pa tek onda videti da li je "kitnjasto". Steta sto nemam odgovarajucu kartu pa da se uverim licno.

srbans je napisao(la):
Kitnjasto ? Pa teksture izgledaju lepse a ovo oko kontrasta i svetla treba ipak licno probati (ko ima dx11 kartu) pa tek onda videti da li je "kitnjasto". Steta sto nemam odgovarajucu kartu pa da se uverim licno.

Nisi razumeo.
Samo je iskoristio pricu o ovom modu da po deseti put ponovi da mu se igra ne svidja, zbog art direkcije™ tj kovanice koja je nasledila onu carrot on a stick®...

Poslednja izmena:
Razumeo sam citajuci njegove postove, samo aj bar da je dao neki potpuniji komentar.
Svejedno, meni se licno mod svidja bar ovako na prvi pogled. Kad budem u mogucnosti da zamenim kartu, odigracu igru opet.

Sto ti GOW ne napravis sam igru kad vec znas kako idealna igra treba da bude osmisljena? :)

Na ovom forumu je postao imperativ da stavis "MENI" pre nego sto ista napises i prokomentarises. Mada ne menja cinjenicu da je ovaj mod ruzan do zla boga. Da bi ga pokrenuo ne treba ti DX11, lepo pise na sajtu. Sto se tekstura tice, ima odlicnih i jako detaljnih ali mi recimo mnogo smetaju teksture asfalta koje su takodje ubistveno kontrastne.

Poslednja izmena:
Nisi razumeo.
Samo je iskoristio pricu o ovom modu da po deseti put ponovi da mu se igra ne svidja, zbog art direkcije™ tj kovanice koja je nasledila onu carrot on a stick®...

Joj... MENI se ovo ne sviđa, izgleda da to treba naglasiti svaki put kao što kaže Muzzy. Neću više dirati u C2/Crytek fanove.

Poslednja izmena:
Pa to i rekoh gore? Mislim, nisam napisao da si rekao da se igra NAMA ne svidja:d

Ovde uopste nije stvar oko reci "MENI" or whatever...ali 10 puta ponavljati u temama (ne samo ovoj) jedno te isto (ne svidja mi se zbog sargarepe, art direkcije, kolorit itd itd) posto kazes "ne zanima me ova igra uopste" ('ajde?). E to vec postaje zamorno.

Zatim, ajde da se nadovezem - ovo "MENI" i "TEBI" itd, ne vidim kako moze vaziti za tvoje postove ovde - jer se tvoj standardni "pljuv" po igri u poslednje vreme cesto zavrsi sa konstrukcijom koja jasno kaze da ostali nemaju ukusa ili imaju niske standarde. (Driver v2.0 u PC DVD verziji)

Poslednja izmena:
Ja sam gore komentarisao mod, ne igru. Mislio sam na to da mod kvari postojeći izgled igre, ne da C2 ima lošu art direkciju™.

Poslednja izmena:
nano.tube je napisao(la):
Ja sam komentarisao mod, ne igru.

To je onda jos gluplje, trazis art direkciju od moda koji su sklepali dvojica ljudi i to u vreme kad nije bilo editora (Maldove teksture npr)....? Ovo je sasvim novi lvl elitizma...

Poslednja izmena:
Dobro, da zaključimo, ne sviđa mi se mod jednostavno, pa ako me to čini elitistom (lol) neka bude. Ne branim drugima da uživaju u istom.

Poslednja izmena:
mod radi exstra, 40+ fps sve na max + dx11. Jedini problem u svemu je sto posle 1.9patch-a igra nece da loaduje check point a nije do hashisha. ql...

imas flt lek on sredjuje taj problem
ako mislis na post mod ucitavanje...naglaseno je da mora od pocetka da se krene
kod moda su mi najvece zamerke kontrast i nedostatak teselacije...navikao sam...
mozda sam razmazen, ali to je najuocljivija promena u odnosu na vanilu

Kakva teselacija ti nedostaje? Sampion u klanju grafike, i u malom doprinosu ljepoti.

Vrh Dno