Šta je novo?

Crysis 2 [pc only]

e ***, kasnim godinu dana :lupko:

salu na stranu, bas bi prijao jedan Warhead za C2, pogotovo sad sa ovim novim dx11 *******cijama. Ali od najave ni traga ni glasa :(

Meni crysis 2 sa dx11 trazhi mnogo vishe napona nego dx9, jel i vama tako?

ljudi igra li se ovo online? ima na zaviju za 17,5e sve sa kutijom na kućnu adresu, vredi li?

Pa igra se...mada u poslednje vreme nemam nesto vremena pa nisam igrao... Za te pare, vredi.

Da uzmeš za online? Ne vredi. I SP je prosek u odnosu na prvi deo. Bolje uzmi NS2 i/ili HoS. /shill :)

Složio bih se, bar za SP, pošto MP nisam ni pipao. Planirao sam uzeti, ali obzirom da sam je jednom odigrao i nemam želju da je igram, Ich hab' keine Lust:)
Da ne mislite da sam totalni narodnjak, C1 imam original i naigrao sam se ko budala, nisam zažalio nikad za parice:)

Uputite coveka kod mene :p

Btw igra se online. Moj drug stalno igra a i ja planiram da mu se pridruzim veceras

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

Ovde su mi rekli da moze narodni mp od 17h pa do .. nemam pojma koliko ali ja nikada nisam supeo. Steta, one 2 mape iz demo-a su mi solidno igrive i zarazne. Bile.

Imam problem od kada sam instalirao 1.9 Patch izbacuje mi ovu gresku pri ukljucivanju : size of shader too big for int 16 . Probao sam 2 3 lekica ne deluju tj jedan samo izbacuje zatvaranje applikacije dok ova 2 izbacuju gore navedenu gresku. Da li se neko susretao sa time i ima li tu pomoci? Hvala :)

ljudi igra li se ovo online? ima na zaviju za 17,5e sve sa kutijom na kućnu adresu, vredi li?

Za*ebi misljenja dezurnih hejtera koji mrze izgleda najvise sebe pa onda i sve ostalo na ovoj planeti. Meni se licno jako svidja i igram svaki dan. Probaj, to ti jedan prosecan izlazak u grad a mozes obezbediti lepu zabavu na duze vreme.

Grafika nikako ne moze da trazi vise napona, posto bi izgorela u tom slucaju, moze samo vise struje. Kada se koristi vise resursa (ili da kazem ficera od GPU-a), grafika ce povuci vise struje sto ce rezultovati padom napona kod losijih napajanja.

Nema neki config tool za mp? editovanje cfg fajla ne funkcionise ni sa razmacima a ubi me fov i bloom ili sta vec

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

FoV moze, do 85 ako se dobro secam.
Za bloom probaj
r_HDRBloomMul = 0
r_HDRBrightLevel = 0

I to je to? :/ pf....

Pa to su komande koje si trazio...
A sta bi ti 'teo? :) FoV su ogranicili na to jer se od te vrednosti pa navise moze gledati kroz zidove...a i svaka vrednost veca od 75 pravi osetan fisheye efekat, kao da sam popio flasu vina lol

Ja na mom 32" monitoru moram dodati fov, a i godine igranja q3 na viskokom nivou su ucinile svoje. :D

likewise, samo što ja imam 15.6" xD

nešto mi nije ok. sa ovim cfg-om sam imao 60+ podešavanja, sada imam upola manje

zaglavio sam na misiji 9, polupao sve spore, i sad mi pokazuje da treba jos jednu da slupam, ali negde u visinu, nikako nemogu da skontam kako da stignem tamo, vrtim se napred nazad kroz onaj tramvaj, idem u krug, usput pobio sve aliene u toj misiji..... vrtim se vec satima i bez ideje sam sta da radim.....?

CryENGINE 3 Free SDK

Anyone can now download a full version of the best All-In-One Game Development Engine, for free and use it without charge for non-commercial game development. You can try out the fastest toolset for creating game worlds and use the power of CryENGINE 3 in your own games

http://www.crydev.net/dm_eds/download_detail.php?id=4

Svaka čast Cryteku, još samo da se primi među moderima i indie studijima.

da realno, mnogi ih pljuju (kao prodali su se sa Crysis 2 iz ko zna kojih razloga), ali zestoko su doprineli industriji poslednju deceniju.
Vise mi se povraca od Unreal endzina, jeste on dobar, ali daj malo alternative...
Svaka im cast, a evo prilike za kreativne ljude, imaju vrhunski alat

Za to je kriv sam Crytek, niko drugi. Lenjost ili manjak vremena da urade stvari kako treba. Ko god je kupio kupio igru za PC, samo podržava ovakve gluposti.

Sto je najsmesnije izjava Cevata, nakon izlaska pacha je bila otprilike: "PC igraci treba da su privilegovani sto su dobili ovaj patch. Rad na ovakvim (dodatnim) stvarima se nama ne placa. Ovo je "poklon" PC igracima". Na to samo mogu da odreagujem ovako: :smackbum:

Kakav je to PC naslov u kojem je u demo verziji postojala opcija AIM ASSIST? Ljudi su dali novac za to pa jos treba da se klanjaju svetom cryteku na zbrzanom patchu i mogucnostima koje su trebale da budu prisutne u startu. :trust:

A da, evo i linka: http://www.gamasutra.com/view/news/35410/Cryteks_Expensive_Gift_To_Its_HighEnd_Players.php

Sad se jedino nadam da ce izbacivanjem SDK talentovani mod timovi (poput kreatora Mechwarrior Living Legends) moci da ispolje svoju kreativnost.

Nazad
Vrh Dno