Alister
Nenadmašan
- Učlanjen(a)
- 17.07.2001
- Poena
- 2,395
Ne znam da li je bilo reci o ovome: u toku igre, udjes u opcije i iskljucis v-sync pa ga ponovo ukljucis - FPS mi skoci sa 25 na 40.
Odlicno,ovako zaista radi ...thx DAS
Ne znam da li je bilo reci o ovome: u toku igre, udjes u opcije i iskljucis v-sync pa ga ponovo ukljucis - FPS mi skoci sa 25 na 40.
kako je moguce da FPS bude veci sa ukljucenim v-sync ? To bas nema nekog smisla, uvek v-sync obara fps, ili sam ja to nesto pomesao![]()
@TheBear: Jesi probao ovo sa v-sync-om ?
Kod mene je radilo prilicno lose pre toga, posle toga leti.
Btw, igra izgleda odlicno, ja je nisam odigrao, pa cu sada natenane da gledam sve zidove![]()
Crysis 2 ne koristi vise od 4 !!! (pogledaj kako je kod mene sa 8 thread-ova) ,tako da je nebitno dal' ima 6,8,12 Graficka u njegovom slucaju vadi celu stvar ...mada na nekim delovima igre sumnjam da stalno ima 60 ...pre ce biti prosek ~45 a padne i na 30 sigurno... Sa 12 threadova, i ne čudi me što radi tako dobro.![]()
Sa ovim fixom radi resume i kod pogibije mogu da loadujem checkpoint, ali opet ima bagova, pre ovog patch-a ni jedan jedini bag nisam video...
Crysis 2 ne koristi vise od 4 !!! (pogledaj kako je kod mene sa 8 thread-ova) ,tako da je nebitno dal' ima 6,8,12 Graficka u njegovom slucaju vadi celu stvar ...mada na nekim delovima igre sumnjam da stalno ima 60 ...pre ce biti prosek ~45 a padne i na 30 sigurno
Zna li neko kako DX11 i HIRes pack sljaka na GTX560ti,ja trenutno imam gtx460 pa razmisljam da predjem na 560ti?
Da ali ova radi na 811Mhz a 560ti koju planiram da uzmem radi na 950Mhz i plus kad kloknem do 1Ghz,trebalo bi malo vece razlike da bude.GTX 560 je brza mozda 15% od tog HAWK-a koj iimas, znaci 15% bolje bi ti radilo. Znaci ako sad imas 30 FPS imao bi 35 FPS recimo ta razlika...
Bah, neko iz cryteka je spomenuo ranije da ce C2 koristiti vishe od 4 threada.
Teksture rade i na DX10 i DX9.
Meni ne rade... Isključene su... :trust:
Ti imaš DX11 karticu pa cenim da možeš da biraš, ali izgleda da je uslov za to uključen DX11 što kod mene nije slučaj... Nego ima li bre nekog sličnog tweaka kao što je bio slučaj sa prvim Crysis-om, kojim su se ako se sećaš mogle uključiti ultra opcije u XP-u na DX9, a koje su radile samo u Visti na DX10 u to vreme...???
To bi bilo onako baš fensi! :-devil-:
...jer da se cimam i kupujem DX11 karticu da bih video par novih efektića koji jedva da nešto malo manju sliku u globalu i nekolicinu malo oštrijih teksturica, stvarno mi ne pada na pamet! :smoke:
Tweakovi? Tesko ce neki tweak da nauci tvoju kartu da radi teselaciju recimo...I zasto bi se cimao uopste? Ne znam cemu cimanje i interesovanje oko "para novih efektica i teksturica"...? I zanimanje za igru koja ti se ne svidja ni najmanje uostalom...u kojoj je banalno ovo ili ono...:smoke:
DX11 nije uslov za texture pack, ali zato 64bit sistem jeste.
v je napisao(la):Ne osećam se hendikepirano ni najmanje zbog toga, ali me uvek interesuje da pogledam makar o čemu se radi, naročito kod naslova koji su grafički zahtevniji...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari