Imam problem a citam da i drugi imaju, verovatno zbog starog sejva, kada zaginem i idem na enter da ocitam ponovo checkpoint igra puca... Ceka se fix...
A da je zahtevno to stoji, drzim na extreme podesavanjima i radi tu i tamo, vidi se da je duplo sporije nego na dx9
Masina iz potpisa, FPS (sve na maksimumu, 1920x1080) oko 20-30 FPS u nekim delovima je i oko ~35, zavisi, performance hit u odnosu na DX9 i Hardcore (Extreme) je oko 100% i vise, znaci igra radi vise nego duplo bolje na DX9 i Extreme. Vidljivo je poboljsanje u grafici ali nije vredno duplo manjeg frejmrejta, nije vredno ni 50% manjeg FPS a kamoli ovog pada koji sam ja primetio.
GPU Usage nije 100% kod mene tako da moguce da ce AMD nesto srediti sto se drajvera tice pa igra proradi malo bolje.
Masina iz potpisa, FPS (sve na maksimumu, 1920x1080) oko 20-30 FPS u nekim delovima je i oko ~35, zavisi, performance hit u odnosu na DX9 i Hardcore (Extreme) je oko 100% i vise, znaci igra radi vise nego duplo bolje na DX9 i Extreme. Vidljivo je poboljsanje u grafici ali nije vredno duplo manjeg frejmrejta, nije vredno ni 50% manjeg FPS a kamoli ovog pada koji sam ja primetio.
GPU Usage nije 100% kod mene tako da moguce da ce AMD nesto srediti sto se drajvera tice pa igra proradi malo bolje.
Odradi fresh instalaciju i batali stare sejvove, igraj ispocetka i sve je OK...
I kod mene je zakucao sada kada sam pokrenuo "resume game". Oh well, moze sve da se igre preko "replay mission" moda. Lagano.
Sveto, imas cf 5850 ? Aj reci koliko to baca fps-aPlaniram i ja cf od jeseni kad budem menjao cpu itd, ali me nekako tripuju te price o losem skaliranju i teselacije itd 5XXX serije.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari