Pa i ja imam win7 x64.
Ma jeste za nijansu zahtevnija igra pred kraj zbog ''guzve'' ali zanemarljivo.. Cak sam sa 4870 mogao da peglam na hardcore sa 28 fps prosek, dakle i ovo je bolje od tvog proseka,, a to znaci da nesto nije u redu. Samo ne znam sta.
Ma Warhead nije cpu zahtevan, bolje rezultate ces dobiti sa jakom grafickom i e8400 na 3,6Ghz nego sa i7 na 4,5Ghz i 5770 npr.
Ajde ovako kao laik mislim da nesto sa drajverima nije u redu, probaj neke druge. Skini msi afterburner i proveri gpu usage..
I kada si oc taj procesor ? sada lupam ali mislim da se meni desilo slicno, kada sam prvi put oc ovaj moj e8400 na 3,8Ghz, win7 je ucitan i sve je kao bilo ok ali je memorija ostala na nekim vrednostima na kojima je bila nestabilna.
I na 3,8Ghz i ocovanom 5850 sam u warhead-u imao jedva 18 fps prosek sve na max, a 5 min pre toga ista podesavanja igra leti, oko 35 fps prosek. I samo sam vratio cpu na 3,6Ghz i opet je radila normalno. Kasnije sam opet oc cpu na 3,8Ghz ali uz drugacija podesavanja da bi memorija radila na nekim svojim vrednostima [835Mhz u ovom slucaju] i od tada sve radi savrseno i evo, drzim jos uvek na ovim klokovima..