Šta je novo?

Crysis 2 [pc only]

Pa pitaj na tom sajtu a ne ovde, gde je piraterija protiv pravila foruma.

au... izgleda da sam jedini koji nije odigrao prvu krizu pre ove, pa sam sad krenuo :D Odigrao sam warhead odavno btw. ali nesto na brzaka. Pa, ne bih smeo da poredim ova dva dela, jer je meni prvi deo u svakom smislu nekako bolji. Uzivanje je gledati onakve predele (nivo sa onom rechicom po danu me je odusevio), smisljati taktike, sloboda, AI je mnoooogo bolji i uopsteno je sve nekako prirodnije i na mestu.. kao da sam tamo. :))) Dvojka je ipak mnogo vise COD, nazalost. Odigrao sam je na laptopu na gamer setovanjima i nemam zelju da je ponovo prelazim na desktopu. Sa druge strane, MP mi je sjajan, bar onaj sto je bio kao demo.

vorhed i kad igras sporo predjes na brzaka...inace,nije los c2,samo nekako nedostaje veza izmedju igre i nas koji je igramo,sve je po principu idi ubij ili ne, pritisni dugme, prodji, ali nemas osecaj kao da nesto stvarno radis, osim sto ides ubijas ili ne i pritiskas te dugmice...i to je generalno mana danasnjih pucacina uopste...mislim,nije kao da ocekujem pricu za nobela, ali ni ono malo interakcije na koju sam navikao vise nema...jos od stalkera po mom misljenju, osim ako nisi nalozen na rat u...svakoj zemlji na svetu koju servira cod...ali boze moj...to je taj napredak u produkciji koji smo i u filmovima doziveli...

moze li se igrati 1.2 verzija multipayer , za nas sa jeftinijim ulznicama ?

realno, obrukali su se (jos ako dx ne donese nista specijalno, ugasili su)

ajte sada, osim sto je kratka igra, nije losa stvarno...doduse, ai je ewww....
kapiram da ce u dx11 izgledati prokleto fenomenalno, sumnjam da ce razocarati :)

ajd opet postujte svoje nadimke iz igre, ja bih da obogatim malo friends listu :D

Kikovali su nas sa servera xD LOL prvo sam se iznervirao, kasnije kada sam pričao ortaku mi je bilo smešno :D

nex999
Mada mi se opet desilo da neko nestane iz liste posle prihvatanja.

dodao sam vas..
ja sam v3r8al :)

I koliko ce jos moci mp ? :)
jel i dalje ista procedura ? 1.1 patch itd itd ili ima drugih fora ? ;) mogao sam i ja malo da se zezam..

Whiplasher83

Kod mene MP nekad radi, nekad ne. Probao sam 1.2 + lekic al opet nece. Na kraju dat 25 zeleenih i zavrsit posao:)

Poslednja izmena:
Ima za 22 kod mene :/

Sta treba da se odradi da ljudi sa friend liste budu u istoj ekipi kad se ucitavaju nove mape? Pre neko vece sam bio sa ortakom i stalno nas bacalo u suprotne strane.

Potrebno je da se napravi takozvani squad. I kada se napravi squad onda smo svi uvek u istom timu. Klinesh posle na drugara i poshaljesh mu invite, mora da ga prihvati i onda ulazi u lobi. Tada si ti game-master i shijesh servere gde se gembla a oni te prate kao verni drugari i upadate zajedno.

Opasno dobro smo igrali svaki put kada se spojimo u squad, jednom rechju sejemo smrt i pravimo od igre satiru.

:wave:

A, tako znaci, hvala :)

ne odgovori mi niko, jel i dalje ''fora'' za mp 1.1 patch + lek ili mora nesto svezije da se odradi ? ocu da pucam malo sa inteligentnijim protivnicima ;)

Mora izgleda da se kupi, nema leka za 1.2 koliko ja znam, kukaju i na nfohump forumu, dakle definitivno nema za sada.

Igra je dobra, grafika odlicna, ali brate mili ono je previse zahtevno. Ja sa svojom masinom ne mogu normalno da igram na hardcore settings, sto je potpuno blesavo iskreno. Jos sam overklokovao procesor i graficku kartu. U pocetku igre ide okej, izmedju 25 i 40 frejmova, ali sada kada sam pri kraju igre, bukvalno je oko 18-19, nekada bude i 15. Cak i kad spustim rezoluciju, i stavim na advanced, opet bude na oko 20fps. Glupavi crysis....Ova igra kao da je pravljena da bi ljudi kupovali bolje graficke karte. Stvarno su preterali.

Uzmi advanced setings programche. Iskljuci svaki AA, i ovako samo uzasno zamucuje sliku kakav je trenutno u C2, smanju AF na nesto normalno i trebalo bi da ti radi mnooogoo bolje.

Igra je dobra, grafika odlicna, ali brate mili ono je previse zahtevno. Ja sa svojom masinom ne mogu normalno da igram na hardcore settings, sto je potpuno blesavo iskreno. Jos sam overklokovao procesor i graficku kartu. U pocetku igre ide okej, izmedju 25 i 40 frejmova, ali sada kada sam pri kraju igre, bukvalno je oko 18-19, nekada bude i 15. Cak i kad spustim rezoluciju, i stavim na advanced, opet bude na oko 20fps. Glupavi crysis....Ova igra kao da je pravljena da bi ljudi kupovali bolje graficke karte. Stvarno su preterali.

To nesto nije u redu jer ja sa mnogo slabijim cpu peglam sa istom grafickom+oc na 1680x1050 na Advanced sa zakucanim fps na 60 u 80% vremena, a opada do 40. Na HC/Extreme mogu da igram sa prosekom preko 45 fps ali je sve muljavo i boje su prejake a ne mogu da se patim sa ovim advanced settings a i grafika na Advanced mi odgovara + igra leti. :)

To kod tebe nije normalno, igra koristi oba ova 3,6ghz jezgra 100% tako da bi sa istom grafikom trebao da imas bar 10 fps vise od mene u proseku.

Poslednja izmena:
To nesto nije u redu jer ja sa mnogo slabijim cpu peglam sa istom grafickom+oc na 1680x1050 na Advanced sa zakucanim fps na 60 u 80% vremena, a opada do 40. Na HC/Extreme mogu da igram sa prosekom preko 45 fps ali je sve muljavo i boje su prejake a ne mogu da se patim sa ovim advanced settings a i grafika na Advanced mi odgovara + igra leti. :)

To kod tebe nije normalno, igra koristi oba ova 3,6ghz jezgra 100% tako da bi sa istom grafikom trebao da imas bar 10 fps vise od mene u proseku.

A koji OS, XP ili windows 7? Kod mene je na windows 7, mozda je to u pitanju.

Drugo, jel u pitanju pocetak igre ili kraj? Jer kod mene je u pocetku bilo dosta bolje, kasnije je sve gore i gore.

I trece, ja sam imao E8400 procesor takodje pre ovog. Kada sam uzeo X6 1055T, odmah sam uradio benchmark za crysis warhead, i imao sam 13% slabije rezultate verovao ili ne .... tako da, iz nekog razloga, mislim da je AMD losiji za crysis. E sad da li to ima veze i sa crysis 2 ne znam...

Ali ne vidim sta to moze da ne bude u redu. Instalirao sam poslednje ATI drajvere... jednostavno ne vidim o cemu se radi.

Poslednja izmena:
Pa i ja imam win7 x64.
Ma jeste za nijansu zahtevnija igra pred kraj zbog ''guzve'' ali zanemarljivo.. Cak sam sa 4870 mogao da peglam na hardcore sa 28 fps prosek, dakle i ovo je bolje od tvog proseka,, a to znaci da nesto nije u redu. Samo ne znam sta.
Ma Warhead nije cpu zahtevan, bolje rezultate ces dobiti sa jakom grafickom i e8400 na 3,6Ghz nego sa i7 na 4,5Ghz i 5770 npr.

Ajde ovako kao laik mislim da nesto sa drajverima nije u redu, probaj neke druge. Skini msi afterburner i proveri gpu usage..

I kada si oc taj procesor ? sada lupam ali mislim da se meni desilo slicno, kada sam prvi put oc ovaj moj e8400 na 3,8Ghz, win7 je ucitan i sve je kao bilo ok ali je memorija ostala na nekim vrednostima na kojima je bila nestabilna.
I na 3,8Ghz i ocovanom 5850 sam u warhead-u imao jedva 18 fps prosek sve na max, a 5 min pre toga ista podesavanja igra leti, oko 35 fps prosek. I samo sam vratio cpu na 3,6Ghz i opet je radila normalno. Kasnije sam opet oc cpu na 3,8Ghz ali uz drugacija podesavanja da bi memorija radila na nekim svojim vrednostima [835Mhz u ovom slucaju] i od tada sve radi savrseno i evo, drzim jos uvek na ovim klokovima..

Poslednja izmena:
Pa i ja imam win7 x64.
Ma jeste za nijansu zahtevnija igra pred kraj zbog ''guzve'' ali zanemarljivo.. Cak sam sa 4870 mogao da peglam na hardcore sa 28 fps prosek, dakle i ovo je bolje od tvog proseka,, a to znaci da nesto nije u redu. Samo ne znam sta.
Ma Warhead nije cpu zahtevan, bolje rezultate ces dobiti sa jakom grafickom i e8400 na 3,6Ghz nego sa i7 na 4,5Ghz i 5770 npr.

Ajde ovako kao laik mislim da nesto sa drajverima nije u redu, probaj neke druge. Skini msi afterburner i proveri gpu usage..

I kada si oc taj procesor ? sada lupam ali mislim da se meni desilo slicno, kada sam prvi put oc ovaj moj e8400 na 3,8Ghz, win7 je ucitan i sve je kao bilo ok ali je memorija ostala na nekim vrednostima na kojima je bila nestabilna.
I na 3,8Ghz i ocovanom 5850 sam u warhead-u imao jedva 18 fps prosek sve na max, a 5 min pre toga ista podesavanja igra leti, oko 35 fps prosek. I samo sam vratio cpu na 3,6Ghz i opet je radila normalno. Kasnije sam opet oc cpu na 3,8Ghz ali uz drugacija podesavanja da bi memorija radila na nekim svojim vrednostima [835Mhz u ovom slucaju] i od tada sve radi savrseno i evo, drzim jos uvek na ovim klokovima..

Procesor je overklokovan za 25%, tako da je ram memorija ostala ne promenjena na 1600mhz. (kada se spustio za jednu "oktavu" nize lol). Inace probao sam sve testove, ne vidim zasto bi bilo nestabilno... mislim, mogu da problam da vratim vrednosti na defoult i da vidim sta ce da se desi.

Nazad
Vrh Dno