Šta je novo?

Crysis 2 [pc only]

to je zato jer instalirate ea mrg... ja 1.1 pikam sa netom i multi bez problema sve saljaka savrseno...

nemam instaliran ea manager,ali posle brisanja "ea core" foldera iz igre,igra radi i sa net-om

Ma samo treba da pokrenes preko crysis2.exe, a ne preko crysis2launcher.exe

Мораћу да повучем оно што сам рекао за стелт, након што сам почео да га користим интезивније, и паметније, прелазим читаве мисије без испаљеног метка. АИ је невероватно глуп. Десила ми се ситуација да су се 3 алиена поређала један иза другог, с тим да је овај последњи остао "заглављен" у другом, покушавајући да хода док је овај други стојао у месту.
Приметио сам баг да дијалог нестане, тј искључи се у пола реченице а текст иде и даље (1.1 печ).

at_comic424.jpg

:D

Ma ok je igra, tera te da prelazis, ali AI je NEVIDJENO glup, evo primera... igram na veteran i pola aliena pobijem tako sto se priblizim klokovan i pritiskam V (ne onaj kill sa ledja uz koriscenje noza), sibam ih sa pusketinom bez trosenja municije uz eventualno ukljucen armor (njega koristim kad treba onog debelog blindiranog aliena da ubijem, ali i on me retko drnda kad pocnem tako da ga samaram). Ovo jeste dobra stvar da se ustedi municija, ali je poprilicno glupavo. Ali, mora se priznati, snajper je keva za krizne situacije :)

Ma ok je igra, tera te da prelazis, ali AI je NEVIDJENO glup, evo primera... igram na veteran i pola aliena pobijem tako sto se priblizim klokovan i pritiskam V (ne onaj kill sa ledja uz koriscenje noza), sibam ih sa pusketinom bez trosenja municije uz eventualno ukljucen armor (njega koristim kad treba onog debelog blindiranog aliena da ubijem, ali i on me retko drnda kad pocnem tako da ga samaram). Ovo jeste dobra stvar da se ustedi municija, ali je poprilicno glupavo. Ali, mora se priznati, snajper je keva za krizne situacije :)

Video or it didn't happen :D

Isto je tako u crtanim filmovima. Padnu sa zgrade i ostanu zivi.

Ako su vec Alieni stigli u invaziju Zemlje, sigurno imaju anticloacking tehnologiju.

pa ocigledno nemaju, takav je setting :) zar mora sve da se pojasnjava i objasnjava u najsitnija crevca, pa nije ovo old skul rpg

nisam je zavrsio, ali opet bila bi fora da u celoj druzini alieana ima jedan koji moze da ti otkrije cloak pa bi bila fora da moras njega prvo da smaknes ako mislis ostale da seckas na te nane :)

meni je smor da se toliko igram sakriven, volim akcijasenje pa tako i igram, i zabavno je :)

Nije ni cloak nepobediv, ukoliko stojiš dugo pored ljudskog neprijatelja "ogrnut" on krene da se migolji i deluje nervozno kao da bi svakog momenta mogao da te provali. Možda to i nije tako nego ima za cilj da igrača učini nervoznim i napravi grešku ali je svakako dobar fazon.

Ma mogu da te vide i kada si nevidljiv ako se priblize. Desilo mi se mnogo puta da stojim u nekom cosku i da mi pridju iz cista mira i zainteresuju se za taj cosak. Onda su u fazonu "hmmm, what, is this real... hey there is a guy there"
Inace imaju mogucnost i da te izbace iz cloaka. Ako znaju gde si pucace po tebi i izgubices cloak. Mogu i da urade onaj blast. Ne znam da li je to radar ili treba da ti odvali energiju, ali ako si dovoljno blizu pronaci ce te (ovo rade samo kada te traze). I poslednja 4 aliena mogu da te provale u svakoj situaciji ako stojis u mestu. Kuda god da bezim oni idu zamnom iako sam cloakovan (do duse malo sporije, kao da njuskaju). Ovi su najtezi neprijatelji, ali se najvise zaglupljuju. Pre ili kasnije ce trcati u zid i ostati zaglavljeni. Steta sto ih nema vise tokom igre. Oni su za aliene isto sto i odelo za ljude.

mda i mene su provaljivali iz blizine :) ali sve u svemu zabavna igra ;)

Ma mogu da te izvale iako si u cloak-u. Uglavnom od stekanja u blizini ai-a i nema koristi iako ai baguje. Alieni su pametniji ali i oni baguju, bar na veteran tezini mogu lako da izvale gde si. Par puta sam cak video aliene kako prave neke taktike ali ipak su trebali da ''srede'' ai.

Koliko je igra samo teza vec na Veteran! Nisam jos ni probao Post Human.
Bice ovo jedan zanimljivi izazov. :)

Ja krecem post human warrior samo da padne neka kisa, da bude jesenja atmosfera, ovako ne mogu da igram :)

Ja cu da sacekam da isprave ove gluposti oko AI. Ili su ludo agresivni ili se ponasaju ko totalni retardi.
Do tad cu da obnem jos jednom na Xbox-u, ali bar na veteran.

A otkud ti to da ce ispraviti ai uopste ?

Na X360 i PS3 je izasao patch koji popravlja Ai. Tako da ce verovatno i za PC...uskoro...

A number of AI fixes and improvements (single-player campaign)

E pa do j..a onda.
Da se saceka i to pa onda tek na phw tezini..

Igrao sam malo na PS3, na orginalu, ne mogu jos uvek da ocenim dal ima nekih promena u AI-u.
Imam osecaj da su dosta agresivniji.

Ako je to jedan od onih patcheva posle kojih humvee nema tockove neka hvala :d

Super, bas se nadam da ce AI raditi kako treba ovog puta i da ce dozivljaj biti daleko bolji. Cak i ako ga stvarno srede sacekacu jos bar mesec dana u nadi da ce ga jos vise ispolirati (a i vec sam presao 2 puta). Druga stvar koju cekam je fix za weapon upgrades. Stojim na 12/13 i 99.76%.

jao koliko je ai los, ovo je za plakanje...aj da skapiram neprijateljske jedinice da se zaglupe, ali zar je moguce da napokon dobijem saborce i oni posle nekon vremena nece da se pomere s mesta...totalno ruinira dozivljaj.
al moram opet da naglasim, ovo je HL2 ripoff u gotovo svakom pogledu

Ne znam momce , evo sinoc predjoh , meni je ovo savrsena kombinacija distopijske atmosfere Hl2-ke i rostiljanja iz QAKE , alieni bas lice na strogove ...

Ma de bre Quake?
Aj za HL2 i da se nađemo negde:D

izašao je patch 1.2 i fix za MP ponovo ali meni npr patch neće da instalira. pretraži mi čitav komp i kaže da nije našao instalaciju krize 2 nigde i da je reinstaliram

Kad se očekuje editor za ovo čudo od igre i endžina i da li će ga uopšte biti?

Nazad
Vrh Dno