Šta je novo?

Crysis 2 [pc only]

Pa o tome ti pricam, svaki cod je sve gori, far cry 2 lepa ideja, nelinearnost, grafika itd ali misije monotone, jedino metro 2033 izdvajam ali nisam zavrsio igru, morao sam da aninstaliram i ko ce opet kretati :)

Nisam mislio na FC2 vec na keca - 2-ka je bezveze.
Metro nisam igrao - eto meni zabave posle ovoga.

aaa
ja juce zavrsio igru(igricu- da se neki ne naljute LOL)
bas je dobra
kad naprave neku ekspanziju u Berlinu ili tako nesto bice jos bolje hehe

Ma igra je super ali optimizacija za SLI nikakva! Jedna grafa radi, druga podjebava posto je fizika na njoj! Jel ima neko resenja mozda?

Cwelle je napisao(la):
Stani ispred nekog reflektora i pogledaj kako drzi oruzje. :d

Ne kapiram :)

Senka izgleda isto kao u kecu, lik drzi oruzje isto...mislim, nema tu neke prevare kad igra podrazumeva da je na sceni celo igracevo telo (i noge), senka je bacena sa celog tela...samo fali komanda da se prebaci u trece lice kao sto je moglo u kecu. No tu je hologram za sada...:p

Crysis2_2011_03_29_18_18_07_393.jpgCrysis2_2011_03_29_18_18_15_573.jpgCrysis2_2011_03_29_18_19_18_883.jpgCrysis2Demo_2011_03_02_21_58_46_889.jpg

Poslednja izmena:
Vidis do kojih su detalja isli, ubacili su i felericne reflektore :d ;)

nego, ne igram mp, kakvi su utisci o njemu ? nex i ekipa ? i sta mislite, oce moce da se pegla mp i posle 1.2 patch-a, tj kakvi su sa planovima zastite od dss/ns verzija igre ? :p

Ma nemoj mi reci :) nisi valjda mislio da sam ozbiljan ?

Od multiplejera nisam ocekivao nista, ali ipak mi se svideo u demou. Sad sam malko smoren jer pocinjem levelovanje i otkljucavanje od nule tako da nisam nesto zagrejan trenutno. Sinoc sam odigrao malo na mapi sa svetionikom i bilo je odlicno.

A to za zastitu me bas i ne dotice lol

Patch 1.2 najvise ce se odnositi na Multiplayer & Security, tako da nakon patchovanja nece biti moguce igrati multi sa piratom. Takodje su rekli da ce i citeri biti sredjeni. Jedva cekam ovaj patch!

Hm, onda sam ja nasao felerican reflektor...

I ne samo ti, i ne samo reflektor :d

Teshka pricha ako su ovo momenti koji zavredjuju vashu pazhnju dok se igrate...zaista..voleo bih da imam takav stav i volju da primetim apsolutno sve sto "ne valja" i da pored toga trazim objasnjenja kroz prvi deo...

Ko je platio igru ima prava da se buni, naravno ovde na srpskom forumu nece uraditi nishta povodom toga sem "da nalozhi josh istomishljenika", ko nije platio igru zna se - STFU.

Mada opet i tu je pitanje..retko ko da u poslednjih 20 strana od ljudi koji su presli igru kazu nesto vise o njoj, pre bih rekao da imamo par trovacha koji non stop svrate da bace "obrazlozhen hejt", i moje pitanje njima je : sta pokusavate da uradite sa time :d

Uzivajte u igri, tu je da bi vam zivot bio lepsi, sigurno nije da bi "pizdeli na teksture" i senke i glupav AI i sta ti ja znam....
:wave:

Krenuo sam da igram igru i šteta što to nije crysis kakvog znamo - drugačiji od ostalih shootera sa slobodom kretanja. Daću još igri šansu ali mi se slošilo kad sam video početak. Koji to scenarista može da smisli uspešno spasavanje iz havarisane podmornice. Izađeš kroz rupu i isploviš. Ništa lakše ;-) A i baš je kul! Retard!

meni se jako svidja ovakva grafika.podseca me na fear 2,super mi je kad se pomeras itd kad gledam oruzje pa se neki delovi na sekund mute itd,izgleda kao da je pravo :)
jes da ja vise volim jednostavnije i realnije pucacine tipa sadasnje doba,puca u ruke i meljes itd,ovo kad me opkole roboti i ekipa dok ja pobegnem pa nestanema,pa malo potrcim pa
ispalim 2 metka pa opet trcim nije to moj đir :D al sve u svemu ovo mi je stvarno jedan od najboljih ako ne i najbolji praznik za oci do sada tako da sve u svemu,super :)

A odakle ti znas da li sam ja platio igru???

I da jesi, sta pokusavas trovanjem? Jel moguce da ovaj forum ima toliko hiljada registrovanih korisnika i da se istih 10 naklapaju kroz par thread-ova i spinuju sve shto se mozhe spinovati???

Ok ne dopada ti se igra koju ne znamo da li si platio i ? Ocemo da citamo u narednih 20 stranica svake najstnije detalje - sta sve nije dobro uradjeno i sta je dobro primeceno a sta ne???
Ako cemo iskreno, ne zelim da izigravam lokalnog degena i slichno, ali ako ljudima sa "narodnim verzijama" se desavaju razne neke magije koje se ne desavaju meni koji je igru kupio legalno, zaista ne znam sta da pomislim posle tog " nasao sam felerican reflektor"..

Ja mislim da je igra felerichna sva i ogromna rupa, ali je beskrajno zabavna u multplayer mode-u i to je ono sto bi trebalo da se potencira. Kome se to ne svidja i to je ok, a sada da li je kapljica vode pala preko vizira, i da li je senka tachno tamo gde bi trebalo da bude.. deluje, pa vishe ne deluje ni smeshno..deluje toliko neverovatno, da se zaista pitam - da li svi ti ljudi igraju igre, ili te igre igraju ljude ?!?

NHF, i o koncu price, zaista me ne interesuje ko je platio i ko nije platio igru, ali gruvanjem hejta i trazenja igle u plastu sena svakako ne doprinosi nichemu.. To je moje iskreno mishljenje ako je iole bitno...

Ne skoro:

Yesterday, German website PC Games (via Maximum PC) noted the addition of DX11 support was to be included in a patch, but MyCrysis forum moderator Cry-Tom quickly squelched such talk:

“No patch was ever confirmed, I have no idea why this website even posted such information,” reads the post. “This thread is locked just the same as the others for trying to spread inaccurate information.

“When there are any big announcements regarding Crysis 2 they will be posted on MyCrysis, if you read something about a patch for example, but don’t see it on MyCrysis.com, then it isn’t genuine.”

The moderator never said DX11 would never be patched in, just not for the time being apparently.

Vi sto igrate MP, sta treba da bi se igralo? Samo instaliram patch i izlecim ga i napravim onaj account sto mi trazi cim udjem u igru?

Off topic!
Ja ne mogu da se načudim moderatorima kako mogu da tolerišu ovu nepismenost i bahatost. To što većina koristi "ćelavu" latinicu je nekako i podnošljivo ali ovi koji uvode novi pravopis i ubacuju sh, ch, zh,... graniči se sa trovanjem životne sredine.Barem da to rade konzistentno , nego u istoj rečenici mešaju pravopis "ćelave" latinice i psudo-englesko-srpski pravopis.
Na jednom ruskom forumu je dovoljno da počneš poruku malim slovom i da ti poruka bude obrisana , uz upozorenje (javno) da pišeš gramatički ispravno i razumljivo.

Hvala svim ovim "strucnjacima" i dezurmim haterima sto su nam recito objasnili da je igra krs.

Da probamo na eng da pisemo da je prva polovina igra kad prvi igras dosadna ?

Jao ne, evo Shin, dosao i ovde da propoveda kako je Crysis 2 krs, a Halo je bog za njega! :wall:

Vidis Marli, ja sam odigrao betu celu. Sa svim bagovima i nedovrsenim sitnicama. Posto sam i ovu retail obrnuo smatram da sam i vise nego kompetentan da kazem da se AI nije mrdnuo od bete. Gotovo da se iste stvari desavaju. To nije dobro nikako. Cak i taj "medium" setovanja koja su krasila betu se nisu na kraju preterano pomakla u retail-u. Apsolutno je tacno da C2 ima manje detalja i od C1 i da su sekli stvari gde god su stigli da bi mogao da se vrti i na konzolama. Zasto je sve to ostalo tako i za PC nemam pojma ali cinjenica je da jeste. Igra ima dobru pricu i dobar scenario i odlicnu muziku i zvucne efekte ali je kao FPS daleko od neceg neverovatno zabavnog i dobrog. Na to najvise utice tupi AI. Oko grafike necu da detaljisem, svi smo primetili iste stvari samo su nekima one bitnije a nekima manje bitne. Ono sto mi jako smeta je sto su i fizicki model osakatili previse. Nije nista tu cnudno zasto ova igra "leti" u "fullu" na 9800gt karti.
Pocetak igre ima manje akcije, stoji, ali to nema veze sa generalnim slabom atmosferom napucavanja. Jedino kad je zaista "interesantno" je ako igras u potpunom stealth fazonu na najvecoj tezini kad te koknu sa 2 metka. Sve ostalo je jako ponavljajuce i jako dosadno. Vizuelno jako primamljivo ali dosadno ... kao promoterke na auto sajmu.

Imam jos jednu igru, neka mi javi neko ako je zainteresovan

Nex i ekipa koji me koji su mi prijatelji na Steamu (ne znam vam svima nickove ovde) a i ostali koji pikaju mp, dodajte me pošto sam skinuo igru preko EA download manager-a a nick mi je kao i na Steamu.
Poz svima :)
najlosiji

Vidis Marli, ja sam odigrao betu celu. Sa svim bagovima i nedovrsenim sitnicama. Posto sam i ovu retail obrnuo smatram da sam i vise nego kompetentan da kazem da se AI nije mrdnuo od bete. Gotovo da se iste stvari desavaju. To nije dobro nikako. Cak i taj "medium" setovanja koja su krasila betu se nisu na kraju preterano pomakla u retail-u. Apsolutno je tacno da C2 ima manje detalja i od C1 i da su sekli stvari gde god su stigli da bi mogao da se vrti i na konzolama. Zasto je sve to ostalo tako i za PC nemam pojma ali cinjenica je da jeste. Igra ima dobru pricu i dobar scenario i odlicnu muziku i zvucne efekte ali je kao FPS daleko od neceg neverovatno zabavnog i dobrog. Na to najvise utice tupi AI. Oko grafike necu da detaljisem, svi smo primetili iste stvari samo su nekima one bitnije a nekima manje bitne. Ono sto mi jako smeta je sto su i fizicki model osakatili previse. Nije nista tu cnudno zasto ova igra "leti" u "fullu" na 9800gt karti.
Pocetak igre ima manje akcije, stoji, ali to nema veze sa generalnim slabom atmosferom napucavanja. Jedino kad je zaista "interesantno" je ako igras u potpunom stealth fazonu na najvecoj tezini kad te koknu sa 2 metka. Sve ostalo je jako ponavljajuce i jako dosadno. Vizuelno jako primamljivo ali dosadno ... kao promoterke na auto sajmu.

+1

Vrh Dno