Šta je novo?

Crysis 2 [pc only]

Može neko da mi da cvar komande za podešavanja blooma i hdra ovde, znam da ima u configu ali sam već drkao system.cfg i odličan mi fps i ako s****m nešto mrzi me posle da podešavam agen and agen and agen

Inače, svi koji su uzeli preko mene neka mi pošalju mail na koji da im pošaljem key later today

Moj autoexec.cfg -

sys_spec_shading=3
sys_spec_gameeffects=3
sys_spec_objectdetail=3
sys_spec_particles=3
sys_spec_physics=3
sys_spec_postprocessing=3
sys_spec_shadows=3
sys_spec_sound=2
sys_spec_texture=3
sys_spec_water=3
g_skipIntro=1
cl_fov=80
pl_movement.power_sprint_targetFov=80
i_mouse_accel=0
i_mouse_accel_max=25
i_mouse_smooth=0
r_motionblur=2
g_radialBlur=1
cl_zoomToggle=0
r_UseEdgeAA=0
r_TexMaxAnisotropy=8
r_PostMSAA=1
cl_crouchtoggle=1
r_ColorGrading=1
r_SSAO=1
r_VSync=0
r_MotionBlurShutterSpeed=65
e_shadows=1
g_enableInitialLoginScreen=0
r_HDRBloomMul=0.1
r_HDRBrightLevel=0.6

r_HDRBloomMul=0.1 -ovo moze i na 0, onda je u enterijerima dosta bolji fps, ali nema blooma i flare-ova. Pa ko voli.

Poslednja izmena:
Igrao oko 50min i nekako mi se uopste vise ne igra. Pre bih igrao neki random nivo iz c1 ili warhead-a. Jeste da lepo radi, solidno izgleda, ali mi nesto ne lezi. Po mom misljenju nista posebno, u rangu novih cod delova koje isto ne igram :).

Od Crysis-a hocu velike prostore, prirodu, neko ostrvo, a ne ovo skuceno mesto i monotono napucavanje...

grao oko 50min i nekako mi se uopste vise ne igra. Pre bih igrao neki random nivo iz c1 ili warhead-a. Jeste da lepo radi, solidno izgleda, ali mi nesto ne lezi. Po mom misljenju nista posebno, u rangu novih cod delova koje isto ne igram

+1 Takodje

Je l' ima neka fora sa onim velikim robotima da ih pogodis negde pa da padnu ili tako nesto, ili moram da saspem par okvira u njih, ili 3 rakete? :d

Meni igra zaista lezi, mnogo dobra zabava :). Nije kao cod, tamo nemas NanoSuit v2 i ostale *******cije :D

Igra je ok. Za sada. Evo kad Vam ja veliki hejter to kazem :smoke:
A da li je vise od ok ili ce da me smori- videcu, ovo je cisto za ubijanje dosade i zabavu.
Ja sam odavno rekao da mi NY smeta i da ovo nece biti Crysis nego neka vrsta cod-a sa cyber zezanjima i boljom grafikom. Do j..a je sto odlicno radi na najvisim podesavanjima, skoro nisam igrao igru koja ovako ''klizi''. Bad Company 2 sa losijom grafikom je imao nagle padove fps i losiju grafiku ali sam tu igru presao iz 2 ''cuga'' jer mi vise odgovara od ovih ultimativnih ajkendi zezanja. Kao sto mi filmovi kao goodlfellas, heat itd vise leze od Inception-a, Avatara i slicnih ''epskih ostvarenja''. ;)

Nesto ''fali'' ovom crysis-u ali moze da se ubije vreme sa ovom igrom.
A i primetio sam da mnogi likovi sa foruma vole da naglase zamalo nisu bacili hard sa treceg sprata koliko je igra losa i gora od starih dobrih :d
Jos malo ce poceti i sa tuzbama krajteku :d

Meni se igra svidela od pocetka - izgleda odlicno, radi odlicno i gameplay je preteran. Kroz igru se na svakom koraku moze videti koliko je ljubavi ulozeno u svaki nivo i svaki detalj igre. Multiplayer sam gustirao jos u demou i zbog njega sam odlucio da pazarim igru - SP mi je ovde dosao kao bonus i nema sta da se zalim. Igra kupljena i Crytek podrzan - courtesy of Wahad. :)

Poslednja izmena:
Igrao oko 50min i nekako mi se uopste vise ne igra. Pre bih igrao neki random nivo iz c1 ili warhead-a. Jeste da lepo radi, solidno izgleda, ali mi nesto ne lezi. Po mom misljenju nista posebno, u rangu novih cod delova koje isto ne igram :).

Od Crysis-a hocu velike prostore, prirodu, neko ostrvo, a ne ovo skuceno mesto i monotono napucavanje...

I to sve na osnovu 50min ?! Igraj malo duze pa ces promeniti misljenje samo tako. Ova igra je vekovima ispred CoD njasra.

I za tebe vazi da odigras malo duze igru, pocetak je smor nevidjeni, i ja sam prvo mislio da je igra djubre nikad vece. Druga polovina je fenomenalna!

Je l' ima neka fora sa onim velikim robotima da ih pogodis negde pa da padnu ili tako nesto, ili moram da saspem par okvira u njih, ili 3 rakete? :d

Nema nikakve fore kod njih, moras da ih gadjas sa 6,7 raketa. Najbolje da nadjes mesto da si iznad njih, bice ti mnogo laske da ih sredis.
Steta sto ih u igri nema vise, bas mi je bio zanimljiv prvi okrsaj.

Ovi sto su igrali i igrace MP, sta nudi tacno na duze staze, kad se otkljucaju god like perkovi ? Nisam sve modove probao, ima li nekih vozila kao u kecu ?
Posto sve vise razmisljam da kupim orginal, jer mi se svideo MP demo.

Poslednja izmena:
Moj autoexec.cfg -

sys_spec_shading=3
sys_spec_gameeffects=3
sys_spec_objectdetail=3
sys_spec_particles=3
sys_spec_physics=3
sys_spec_postprocessing=3
sys_spec_shadows=3
sys_spec_sound=2
sys_spec_texture=3
sys_spec_water=3
g_skipIntro=1
cl_fov=80
pl_movement.power_sprint_targetFov=80
i_mouse_accel=0
i_mouse_accel_max=25
i_mouse_smooth=0
r_motionblur=2
g_radialBlur=1
cl_zoomToggle=0
r_UseEdgeAA=0
r_TexMaxAnisotropy=8
r_PostMSAA=1
cl_crouchtoggle=1
r_ColorGrading=1
r_SSAO=1
r_VSync=0
r_MotionBlurShutterSpeed=65
e_shadows=1
g_enableInitialLoginScreen=0
r_HDRBloomMul=0.1
r_HDRBrightLevel=0.6

r_HDRBloomMul=0.1 -ovo moze i na 0, onda je u enterijerima dosta bolji fps, ali nema blooma i flare-ova. Pa ko voli.

Hvala na ovome :) nanovision te oslepi kada ga uključiš kada je bloom na defaultu na skyline mapi

Ajde Bobe da ti verujem :), probacu jos...

Ako nekog zanima ima za 21f nova igra, znaci u kutiji, ne samo cd key. Samo sto je iz Indije, ali pise da je na eng, i garantuju da isporuku, ako ne dodje vracaju pare.

Mislim da su i napisali u nekom reviewu, da li je IGN ili neko drugi, da se pocetak igre malo oteze, a kasnije bude odlicno.

Za pingere (tripode) i te kako postoji fora.
Potrebno je prisunjati se iza ledja i gadjati ga u onaj crveni deo. To mu je verovatno reaktor ili tako nesto. Najlakse ih je srediti sa HMG - odvalite jedan sa dzipa ili barikada, prisunjate mu se iza ledja sa cloackom i kad krene da pinguje (kad onako cucne), ukljucite POWER mod i opalite po njemu. Mislim da treba oko 50-60 metaka iz HMG da se unisti.

Poslednja izmena:
Ovi sto su igrali i igrace MP, sta nudi tacno na duze staze, kad se otkljucaju god like perkovi ? Nisam sve modove probao, ima li nekih vozila kao u kecu ?
Posto sve vise razmisljam da kupim orginal, jer mi se svideo MP demo.

Nema vozila, ne postoje god like perkovi, ne postoje ni godlike oružija niti municija koja jača oružija, sve je isto, perkovi se daju kombinovati ali ni jedan nije overpowered, mnogo je balansiranja napravljeno, ako ti perk daje nešto, oduzima ti nešto drugo i zbog toga treba iskombinovati baš na onakav način na koji ti umeš i želiš da igraš. Ja sam 20lvl, možda 21. još uvek nisam sve otključao, ali iskreno i te što sam otključao nisam probao.

A šta nudi MP pored zabave? Pa ne znam šta da ti kažem, meni je demo oduzeo 20 sati, ovde ima veće mape, zanimljiviji modovi, verujem da će me barem držati 10x toliko. Barem ako ništa drugo dok ne izađe Brink pa ću kombinovati.

Za ova 2 dana koliko igram MP još uvek nisam naišao na cheater-e ali sam naišao zato na l337 igrače, koji ownuju samo tako, mada sve je u ruci :)

To su pisali manje vise svim review.
Najgore sto to mozda nije ni los toliko pocetak nego nas je Crytek navikao da im igra bude extra od prvog minuta pa su ocekivanja bila velika.
Sad kad sam krenuo drugi prelaz na PC-u, skroz drugacije i logicnije mi je izgledao pocetak.
Tek u zadnjih 20% igre se prica razmota, pre toga pojma nemate sta radite i zasto. :)
Ko dobar triler.

@Wahad
Zato cu morati uzeti orginal za PS3, na PC-u ce me ta deca lvl 500 ownovati samo tako. :D

Poslednja izmena:
To su pisali manje vise svim review.
Najgore sto to mozda nije ni los toliko pocetak nego nas je Crytek navikao da im igra bude extra od prvog minuta pa su ocekivanja bila velika.
Sad kad sam krenuo drugi prelaz na PC-u, skroz drugacije i logicnije mi je izgledao pocetak.
Tek u zadnjih 20% igre se prica razmota, pre toga pojma nemate sta radite i zasto. :)
Ko dobar triler.

@Wahad
Zato cu morati uzeti orginal za PS3, na PC-u ce me ta deca lvl 500 ownovati samo tako. :D

Uh veruj mi više će te ownovati tamo nego ovde, sa onim hybrid kontrolerima, video sam šta rade likovi na x360 kao da igraju sa pet miševa i sedamnaest tastatura i imaju 300 ruku. Bez cheatova, samo neki posebni kurci palci, odakle znam. Bolje ti je na pc-u, veće uživanje, ja probao malo na gamepadu da vidim kako izgleda gameplay, SP može opušteno da se igra što i igram na gamepadu ali MP kada te neko pripuca, treba da se okreneš što pre, a ne na gamepadu, držiš pola sata thumbstick da bi se okrenuo i onda nanišanio i onda kada hoćeš da zapucaš on ti uzme dogtag :)

Znas da sam ja rekao da mnogo bolje igram FPS na konzolama, jer na tastatura mi je postala nocna mora za komande kad treba nesto brzo da uradim.
Nema nikakvih hibrid kontrolera za konzole, ne moze ovo da se igra Kinetecom ili Move-om.

Imaju neki misevi za PS3, ali su smesni.

SP na PC-u moram da probam sa gamepadom, kazu da je odlicno.

Jel neko uspeo da aktivira quicksave?Ako nije, da nastavim da tražim rešenje.Samo nekako da provalim kako da uključim konzolu.I to je isključeno .Ma naći ću ja neku foru , samo polako.

Za konzolu ti je potreban 1.1 patch.

@Bob

Jeste odlično, izazovnije je i nije tako lako kao na mišu i tastaturi nekako mi više leži, verovatno zato što je port, a i kontrole su odlično odrađene, igrama na x360 kontroleru naravno, ne znam koji ti imaš

Imam i xbox i PS3 gamepad.
Odlican je xbox gamepad za Crysis 2, sigurno je i na PC-u extra, ali nemam nacina da ga povezem sa PC-em.
Ne znam ko rece da je igrao na kompu sa gamepadom i da mu je odlicno, SP kampanju.

Ja sam, izgleda, jedan od tih koji su to rekli, inače igram dosta pucačina na gamepadu, sve koje po defaultu podržavaju, veće mi je uživanje, zavalim se i igram, ne krivim se :/

@Bob Marli

Idi na http://www.xboxrepublika.com i pogledaj u oglasima - sigurno ima likova koji prodaju MS wireless trasceiver za povezivanje bezicnog gamepada od 360ke na PC.

Kako mozes? :) Fps i gamepad, meni to ne ide zajedno. Probao sam killzone i to je mucenje igrati, zamislite counter strike na gamepad-u hehe...

Nisi prosao kroz sto-satni multiplayer trening u Goldeneye 007. :D

Za konzolu ti je potreban 1.1 patch.
Pa imam pečovano na 1.1.

start=Crysis2.exe
version=1.1.0.0
id=crysis2_eu1
Kliknem na tildu i ništa se ne dešava.Dodao sam u fajlu defaultProfile.xml tri nove linije ali se opet ništa ne dešava.
<action name="save" onPress="1" consoleCmd="1" keyboard="f5"/>
<action name="loadLastSave" onPress="1" consoleCmd="1" keyboard="f9" />
<action name="load" onPress="1" consoleCmd="1" keyboard="f8" />

Ja isto nisam voleo da igram FPS na gamepadu ali imao sam strasnu zelju da predjem Black i Killzone za PS2. Prvih par sati mi je bilo mucenje a kad sam se navikao ukapirao sam da je stvarno super. Potpuno je drugaciji osecaj nego misem i tastaturom, vise se uzivis u igru bas zato sto je teze.

Kako mozes? :) Fps i gamepad, meni to ne ide zajedno. Probao sam killzone i to je mucenje igrati, zamislite counter strike na gamepad-u hehe...

To sam i ja pricao pre 2,5 god.
Sad ne mogu da zamislim skoro da igram FPS bez gamepada. Od misa me uvek bole zglob na desnoj ruci.

@mLaki
A ko ce vise naci para za silne adaptere!

muzika je stvarno extra :d svidja mi se sto su vratili i fmv sekvence... sa sve animiranim novinarima koji su na licu mesta :p

Nazad
Vrh Dno