Stize BF3.
Sta ima da te ubedjujem, stvari su proprilicno jasne, BC2 je iole ozbiljan timski mp, dok nijedan CoD to nikada nije bio, a Crysis 2 MP je neka budzevina, deluje mi losije i od Black Ops MP-a.
Izgleda ne moze da se pozove konzola,ne znam kako da podesim fov i tako neke stvarcice...
g_skipIntro 1
cl_fov 80
r_DrawNearFoV 80
pl_movement.power_sprint_targetFov 80
g_skipIntro=0
cl_fov=55
r_DrawNearFoV=55
pl_movement.power_sprint_targetFov=55
i_mouse_accel=0
i_mouse_accel_max=100
i_mouse_smooth=0
r_motionblur=2
g_radialBlur=1
cl_zoomToggle=1
r_UseEdgeAA=2
r_TexMaxAnisotropy=8
sys_spec_shading=3
sys_spec_gameeffects=3
sys_spec_objectdetail=3
sys_spec_particles=3
sys_spec_physics=3
sys_spec_postprocessing=3
sys_spec_shadows=3
sys_spec_sound=3
sys_spec_texture=3
sys_spec_water=3
r_PostMSAA=2
AI je toliko glup da je to strašno! Neki lik trčkara oko fontane, levo - desno, krije se i viri tamo negde, a ja mu ladno došao sa leđa i gledam ga jedno 10 sek, i onda kad me uočio ispalio 3-4 metka i poceo da se udaljava i stao i gleda(??) Ovo još nisam sreo u proteklih 10 godina!
AI je toliko glup da je to strašno! Neki lik trčkara oko fontane, levo - desno, krije se i viri tamo negde, a ja mu ladno došao sa leđa i gledam ga jedno 10 sek, i onda kad me uočio ispalio 3-4 metka i poceo da se udaljava i stao i gleda(??) Ovo još nisam sreo u proteklih 10 godina!
Mora da igras na najlaksePP
Sta jos moze da se pojaca da bude jos bolje?I dal moram svaki put da pokrecem igru iz ovoga izvrsnog fajla ili mogu regularno igru pokrenuti,naravno da mi budu ova podesavanja ?
Lek ne prepoznaje 1.1 patch. U tom patchu su dodata ta imena.Interesantno je da kod mene ne postoji Hardcore, vec High, Very High i Extreme... Original je igra.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari