Stize BF3 😉.
Sta ima da te ubedjujem, stvari su proprilicno jasne, BC2 je iole ozbiljan timski mp, dok nijedan CoD to nikada nije bio, a Crysis 2 MP je neka budzevina, deluje mi losije i od Black Ops MP-a.
Izgleda ne moze da se pozove konzola,ne znam kako da podesim fov i tako neke stvarcice...
g_skipIntro 1
cl_fov 80
r_DrawNearFoV 80
pl_movement.power_sprint_targetFov 80
g_skipIntro=0
cl_fov=55
r_DrawNearFoV=55
pl_movement.power_sprint_targetFov=55
i_mouse_accel=0
i_mouse_accel_max=100
i_mouse_smooth=0
r_motionblur=2
g_radialBlur=1
cl_zoomToggle=1
r_UseEdgeAA=2
r_TexMaxAnisotropy=8
sys_spec_shading=3
sys_spec_gameeffects=3
sys_spec_objectdetail=3
sys_spec_particles=3
sys_spec_physics=3
sys_spec_postprocessing=3
sys_spec_shadows=3
sys_spec_sound=3
sys_spec_texture=3
sys_spec_water=3
r_PostMSAA=2
AI je toliko glup da je to strašno! Neki lik trčkara oko fontane, levo - desno, krije se i viri tamo negde, a ja mu ladno došao sa leđa i gledam ga jedno 10 sek, i onda kad me uočio ispalio 3-4 metka i poceo da se udaljava i stao i gleda(??) Ovo još nisam sreo u proteklih 10 godina!
AI je toliko glup da je to strašno! Neki lik trčkara oko fontane, levo - desno, krije se i viri tamo negde, a ja mu ladno došao sa leđa i gledam ga jedno 10 sek, i onda kad me uočio ispalio 3-4 metka i poceo da se udaljava i stao i gleda(??) Ovo još nisam sreo u proteklih 10 godina!
Mora da igras na najlakse 😛PP
Sta jos moze da se pojaca da bude jos bolje? 🙂 I dal moram svaki put da pokrecem igru iz ovoga izvrsnog fajla ili mogu regularno igru pokrenuti,naravno da mi budu ova podesavanja ?
Lek ne prepoznaje 1.1 patch. U tom patchu su dodata ta imena.Interesantno je da kod mene ne postoji Hardcore, vec High, Very High i Extreme... Original je igra.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari