Šta je novo?

Crysis 2 [pc only]

nece ni preko sajta samo pise - accaunt is being created...

Nije ni meni hteo prvi put, pa sam procitao u ReadMe fajlu da je bitno da je default port igre otvoren, a to je 64100. Samo sam usao u NAT podesavanja na ruteru i namestio da je taj port otvoren na statickoj IP adresi koju sam kreirao (isto sam radio i za utorrent) i sledeci put kad sam usao u igru kreirao sam nalog za 2 sekunde, probajte tako ako i dalje nece da kreira nalog.

Nije ni meni hteo prvi put, pa sam procitao u ReadMe fajlu da je bitno da je default port igre otvoren, a to je 64100. Samo sam usao u NAT podesavanja na ruteru i namestio da je taj port otvoren na statickoj IP adresi koju sam kreirao (isto sam radio i za utorrent) i sledeci put kad sam usao u igru kreirao sam nalog za 2 sekunde, probajte tako ako i dalje nece da kreira nalog.

Jel ti sad radi svaki server na koji pokusas da udjes?

Jel ti sad radi svaki server na koji pokusas da udjes?

Pa znas kako, za neke pise da su prazni, na njih udjem al ne mogu igrati, cekas igrace, a neki su puni, tipa 12/12 ili 11/12, pa na neke od njih ulazim. Nije mi pravio problem, na svaki hoce da se poveze. Nego mi cudno sto za neke pise da je ping 0, pa sledeci u UK ili Holandiji 100msec, trebalo bi da su nizi, posto sa britanskim serverima u Q3 imam 50msec, i to sa onima koji su negde na polovini Britanije.

E u redu je, sad sam probao malo, sljaka super na nemackim serverima, ping oko 35, samo je guzva, obicno 11/12:). Jako me nervira onaj preterani suncev odsjaj, zeznem se 100 puta, ko corav, najbolje da stavim naocare za sunce dok igram posto nema nekih naprednih opcija za podesavanje videa:). I da, sa jednog servera gde mi je pisalo da mi je 0 ping pre nego sto sam se povezao, kad sam stavio da se poveze krenuo da ucitava i izbacio mi iz igrice na desktop, ne znam sta bi.

Poslednja izmena:
U igri dobijam informaciju da su i mail i username koji zelim zauzeti, a onda kada odem na sajt i probam forgot password, ne prepoznaje ni jedno ni drugo. u svoj ovoj zahebanciji je njihov server uspeo da otpise moju adresu i nick, ali nalog nije kreiran.
probacu jos sutra od pocetka sve jer je mozda greska zbog preopterecenih servera. ako i sutra dobijem istu gresku poslacu im pisamce da mi odblokiraju adresu

Ja sam taj matori nalog sto igram ponovo napravio u igri i misteriozno je veceras proradilo...

jel moze da se namesti kad se nisani,da se ne drzi desni kli,nego samo jednom da kliknem i da mu stoji nisanjenje?

Konacno sam i ja uspeo da se ulogujem :D Dobar je MP svidja mi se.Inace sa konf. iz potpisa igram na 1440x900 GAMER...fps 30-40....

jel moze da se namesti kad se nisani,da se ne drzi desni kli,nego samo jednom da kliknem i da mu stoji nisanjenje?

Moze. Kad udjes u partiju, ides na options, pa na game

Ja sam nex999 pa me dodajte.

Meni neće da se loguje celo veče, No network connectivity mi piše konstantno, a apsolutno ništa nisam uradio, evo obrisao sam to sada skidam sa steam-a mada kontam da nije do igre već do ****nog mycrysis i gamespy naloga i njihovih servera.

btw u igri mi je nick: wahad
dodajte me

Meni je nick Sh0m1 pa me dodajte.
Btw.
2ike620.jpg

nik u igri BogdanSrbija

napravio sam prvu klasu i jedva cekam da otkljucam red dot da stavim na pusku,nema boljeg od toga :D
samo kad se otkljucava to? :D

Mali tweak kome smeta intro i default FoV

U shortcut dodati

\Crysis 2 Demo\bin32\Crysis2Demo.exe" +g_SkipIntro 1 +cl_fov 80

ako neko nađe tweak za spušanje post processing-a i AA neka javi, i isključivanje blura naravno

Ne radi skoro ni jedna, sem za fov, motion blur i još par koje nemaju veze sa grafikom, texturama, aa, post processing-om i tako to.

ovo su komande koje sigurno rade ako se ubace u shortcut

+cl_fov=90 +r_DrawNearFoV = 90 +pl_movement.power_sprint_targetFov = 90 +r_MotionBlur=0 +g_skipIntro=1

AA može da se disejbluje iz nvidia kontrol panela, ali za ati ne znam kako.

Poslednja izmena:
downloading...

Ja sam sa nickom h4us, ubacio sam par vas koji ste dali nick ovde na listu. Aj napravimo neki tim da omlatimo ove strane vune!:)

Verujem da je skroz zanimljiva igra ali ja cu ipak da sacekam final verziju ;)

E super je ovo, moj nick je K00ma.

Ja još uvek ne mogu da se logujem...

Nick mi je LUD00SAM000, dodao sam vas nekoliko.

Igra je odlicna.

Jel uspeo neko da prebroji americke zastave na pieru 17 ? :D

edit: Ovo mi se toliko svidja da ne osecam ni glad ni zed, ni pospanost, ne mogu da prestanem da igram :zgran:

Poslednja izmena:
Kako je losh ovaj multi ovo nije normalno...onaj nisan je katastrofa...ma da ne nabrajam...
Nadam se da ce full igra biti bolja, cak sta vise ubedjen sam da ce biti bolje, ovaj demo je varovatno isiti za PC i konzole.

Nazad
Vrh Dno