Šta je novo?

Crysis 2 [pc only]

Ja sam blago razočaran multijem. Inace imam konstantno preko 40 frejmova na hardcore podesavanjima, ali je cest shuttering koji Fraps ne registruje. Takođe, ovo je jedina igra gde mi je GPU usage konstantno iznad 90%. :)

Ja od ovoga MP-a nista nisam ni ocekivao, odigrao dve partije i - nije bilo lose...teamplay je jos na ridimentarnom nivou, otprilike trebaju dvojica koja znaju sta rade da se dobije mec. No tek je pocetak.
Grafika, onako, nista posebno u sustini...no to je i za ocekivati za MP demo, nisam ni imao sansu da razgledam:p Tu je Gi, SSAO, HDR...kod mene na hardcore radi izmedju 30-40 FPS-a, nisam imao probema sa stutter-om i sl. Kontrole su jednostavne i to je ok.

Nekoliko retardiranih stvari-

Press START to begin
Autoaim ??? Pa jos ukljucen po defaultu :S:
Nema drugih opcija, samo Gamer/Advanced i Hardcore

Nekoliko dobrih stvari - Crosshair moze da se iskljuci pa na oldschool, server browser, podesavanje head-bobbinga, deluje mi fino opcija sa create squad i sl. Zvuk je dobar, nema upucavanja bez nisanjenja, mape jesu male, ali sa 6vs6 mi izgleda kao da igram na mnogo vecoj mapi, plus je poprilicno sve nivelisano...
Postoje komande za vozila, sad da li samo zbog single-a ili oba moda, videcemo.

Ko ima problema sa account-om - Nek napravi prvo nalog na mycrysis.com pa njega iskoristiti za login u igri, nemojte kreirati iz igre.

Poslednja izmena:
nece ni preko sajta samo pise - accaunt is being created...

Verovatno guzvanjac...nekima treba i 3 sata za kreiranje naloga, kazu...ja na srecu nalog imam odavno

jel se u ovom demu logujem sa akauntom sa sajta ea?? mislim,jel mogu akaunt koji imam u bad company2 da koristim za ovo?

Ko ima problema sa account-om - Nek napravi prvo nalog na mycrysis.com pa njega iskoristiti za login u igri, nemojte kreirati iz igre.

Moze i nalog iz Crysisa, ja taj koristim. Rajke mi je nick, pa eto mozete me dodati kao prijatelja.

Poslednja izmena:
Ma meni nije ovo jasno nešto, Crysis 1 mi je MNOGO bolje radio i duplo bolje izgledao, ovo je trebalo da bude "optimizovanije" valjda, ne znam šta je ovo i zašto ovako nizak fps... U zatvorenim prostorijama mi i miš laguje, ne znam zašto...

GeForce 8800 GT: Given the minimum system requirements we knew that the 8800 GT could run Crysis 2, but were unsure of how well the venerable GPU would run the game at our chosen resolutions. Thankfully the results surprised us, showing that the 8800 GT can run Crysis 2 just fine at Gamer settings at 1680x1050 and below. The resolution can be increased to 1920x1200, but performance drops to the mid-thirties and may result in some sub-thirty gameplay in the most graphically demanding scenarios. Alternatively the 880GT can play Crysis 2 on Advanced settings at 1680x1050, but with an average frame rate of 33 the likelihood of sub-thirty frame drops is high, resulting in a worse overall experience than running Gamer settings at 1920x1200.

Recommend Optimal Playable Setting: Gamer at 1680x1050 (Average FPS = 43.2) Igirvo je pise sve o tome

i ja imam problem sa kreiranjem naloga. na mycrysis sam probao da otvorim nalog jos odavno, ali mi stalno pise nesto tipa "password validation failed".
sada cekam u igri. ono sto me nervira je sto mi je fps preko 1200 i grafika radi skoro na max pa se greje bez potrebe.

meni beta fino radila na hardcore,ovaj mp demo imam 20fps konstantno sa bilo kojim podesavanjima ? :smoke:

sredio sam fps, od 35 do nekih 50,nije palo ispod 35, 1680x1050 hardcore.

inace,svidja mi se,malo je trip dok se ne naviknes na ovaj tip mp-a ali posle je odlicno :)

nisi jedini. pokrenuo sam registraciju i na sajtu i u igri i cekam vec sat vremena bez uspeha. navalio ceo svet sada.
sve vreme mi se przi karta. ukljucio sam fraps i pokrenuo snimanje da bih smanjio fps na 30. sada karta radi nesto lakse.

Jeste pokušali da napravite nalog direktno na gamespy sajtu?

Evo napravio se nalog i mogu reci da igra na Gamer podesavanju i radi i izgleda dobro na 8800GT.
Treba se navici na ovaj MP ali za sada deluje zanimljivo.

Meni je nalog napravio iz prve,ovaj demo mi radi dosta bolje od bete,konacno i ja malo da uzivam u multiju ;)

Ja uspeo da napravim nalog i usao u neku mapu, posle nekoliko desetina sekundi kao pukla konekcija i sve se zamrzlo - izasao iz igre i usao ponovo = nece da mi udje u nalog koji sam napravio sa izgovorom da je pogresan user name :D

Da, bas to, pogresan username prijavljuje. Mislim, beta je logicnije radila. :D

Kada vidim kolike probleme imate sa ovim demom u opste mi se i ne proba :mad:

Napravio mi je nalog iz prve, picio sam MP, i skroz je zabavan. Ja sam odusevljen. Inace, igra klizi, nema govora o bug-ovima i slicno.

I ja sam sada napravio nalog bez ikakvog cekanja, dok ranije nisam nikako uspevao.

igrao i ja :D
nije lose,mozda je ona svetlost u igrici malo jaka. tesko se vidi kad ti napise da si ubio nekog
imam zamerku sto nisu stavili nasu zastavu u igricu. stavili albansku,hrvatsku,makedonsku,a nase nema nigde :(

Poslednja izmena:
Bolje nego sto sam ocekivao :)
Sto se tice akaunta mislim da morate prvo da napravite na ofisl sajtu pa onda u igri.

Sa ovom konf na ovim klokovima 1680x1050 hardcore, vece mape oko 32 fps prosek, manje mape 42 fps prosek. Svaka cast za optimizaciju.

Kod mene FPS ide od 50 pa na vise. Nisam video da se spustao ispod toga. Hardcore, 1680x1050.

Zasto nema nijedan nas server?

Nazad
Vrh Dno