Vredi li to probati na 8800gt?
...ja sam probao na konfi iz potpisa(jos malo pa 2 god. stara konfa) i klizi na gamer... 60-40fpsa... ne zapinje. Izgleda da je dzungla bila zahtevnija...ili su malo bolje sad podesili...
...ja sam probao na konfi iz potpisa(jos malo pa 2 god. stara konfa) i klizi na gamer... 60-40fpsa... ne zapinje. Izgleda da je dzungla bila zahtevnija...ili su malo bolje sad podesili...
Zato na X-kantimom ATI 1900XT radi glatko kao podmazano.![]()
Na kojoj rezoluciji igras?
Nije mnogo velika razlika izmedju high i med, videcemo na DX11
milovanov je napisao(la):Oce ovaj demo pustiti od ponoci ili moramo cekati da cevat i kompanija sutra dodju na posao?
Gde je cfg file za ovo :s jel je našao neko? Čudna igra, prvi put ovakav tip MP-a, *******o je sa cloak-om i treba malo vremena da se čovek privikne na takav sistem igranja, da očekuješ i nonstop buljiš ko nezdrav u ekran da bi provalio da li ti neko klokovan prilazi ili ne. Meni ne radi tako sjajno, n gamer niti na advanced podešavanja, na gamer ide 35fps-a na advanced oko 25, na gamer se u zatvorenim prostorijama spušta dosta :s tako da mi to malo i nije baš bilo jasno. Ne vidim nikakva ostala podešavanja, izgleda da je AA uvek uključen jer sam spuštao rez i nisam video nikakve ivice što je ok mislim ali ono, hoću advanced podešavanja u grafičkim opcijama, ovako je jako retardirano, imam samo 3 podešavanja, gamer, advanced i hardcore, evo par skrinova što sam izvukao sa obe mape, igrao sam se do 5lvl-a. Pucanje u igri mi je nekako, bah, nekako je isprazno, nije uloženo više truda, smeta mi što kada stavim maximum armor ono se dernja tako da neprijatelj ako koristi headset automatski zna da sam tu negde, što je ******, mape su minimalne, jako jako male, i nekako ne tako dobro dizajnirane, moglo je bolje, ne znam što su se glupirali, izgleda da su bili preokupirani grafikom i toliko, a za gameplay, who cares. Ako je "gamer" low onda im svaka čast šta je low, ima sunshafts, ima AO (valjda) i još par *******cija, texture su super, tu su svi efekti, bla bla bla, mada sve džaba kada je gameplay stvarno meh, loša kopija cod-a sa supermoćima
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari