Šta je novo?

Crysis 2 [pc only]

Zanimljivo...:p Mada se vec pojavilo dosta sitnih modova i zezancija sa editorom

Intervju sa R. Morganom

The Story of Crysis 2

Poslednja izmena:
^ evo mog malog zezanja sa editorom, nikako da nadjem vremena da dovrshim mapu.

[youtube]ZNhfpXLV7F0[/youtube]

Hehe odlicno, muzika je praznik za usi. Treba tu jos kopna i popeglaj malo te planine:p

Hehe odlicno, muzika je praznik za usi. Treba tu jos kopna i popeglaj malo te planine:p

Nervira me malo editor, malo ground based textura je doslo sa igrom + malo se buguje ako ista previshe bodem sa texturama. Also rad sa voxelima odbija da mi radi kako treba.

Zna li iko kako da se upali HUD u crysis1 konzoli, nemam ga za vreme igranja vishe.

U konzoli se ukuca cl_hud 1

Poslednja izmena:
Pa pitao si za c1.

imam problem,
posle onih podzemnih prostorija i onih buba kada dizem one kapije i posle skocim u neku zgradu i kad krenem uz stepenice ide klip i posle klipa mi se nista ne desava,
šta uraditi da nastavim? može i na pp ako ne me ovde...

Poslednja izmena od urednika:
alt+enter i izađi iz fullscreen-a, ima odma da ti krene taj filmić, ili druga varijanta odaberi sledeću misiju iz menija pošto ti tu taman učitava sledeću pa nećeš ništa izgubiti.

jako mi se dopao MP, bas zabavno :D definitivno kupujem ovu igru :)

Sve je ovo fino što je ovaj čovek ispričao i bez preterivanja... Malo sam se poigrao sa ovom beta verzijom i zbilja je tačno da će igra imati sasvim pristojnu dužinu. To je lepo, s tim što ja zbilja sumnjam da će većina PC fanova ovaj nastavak odigrati više od jednom... Toliko je meni barem nezanimljiva i banalna ova igra da prosto nemam reči i verujem da će mi solidno teško pasti da odigram ponovo ovo što sam prešao do sad kada se bude pojavila konačno finalna verzija... Sad, nisam isprobao multi, ali vidim po reakcijama ovde da se većini ljudi to dopada, pa cenim da će to možda malo da ispegla stvari u očima PC fanova... Sve u svemu, razočaran sam konceptom koji nudi Crysis 2, što naravno ne verujem da će imati bilo kakave veze sa očekivanim uspehom ovog naslova i to pre svega zato što Crytek igra na sigurno. Gledano iz ugla ozbiljnog PC gamera nekako ne mogu da se otmem utisku da će ovo što nudi Crysis 2 biti blago razočaranje, ali će zato svi oni drugi (a kojih danas ima malo više) biti oduševljeni. Mislim na konzole i PS3-XBox fanove naravno.

A da ne bih ispao ja sad ovde nekakav dežurni trovač i tome sl. povući ću se odavde sa ovim komentarom. U principu, zbilja cenim to što su ovi ljudi napravili do sad, ali...

Poslednja izmena:
Ne znam, iako sam odigrao samo 30-tak minuta ove bete, igra mi se čini kompletnija nego original koji je više bio tech demo, nego igra.

Ja se slažem sa sa Vladom, igrao sam par nivoa i meni je za sad manje zanimljivo od crysis 1, i zaista nemam želju da ponovim neki nivo. Isprva me je izgled oborio sa nogu i solidna optimizacija, ali kada sam počeo da igram, nisam osećao taj nivo uzbuđenja, nešto ovde nedostaje i tom utisku ja ne mogu da pobegnem. Sigurno neće biti loša igra, ali meni crysis 1 nije tech demo i zaista sam uživao u igri, tj. uživam i dalje i imam original igru, da kažem da sam fan prosto.
Meni C2 izgleda kao tech demo više, i malko mi deluje infantilno cela ta priča.

Ovo nije konačan sud, čekaću finalno izdanje ali ne očekujem neke radikalne promene, možda je Amerika problem ili uopšte urbano okruženje, meni Nju jork zaista ništa ne znači i mogu da ga ruše do mile volje.
Još jedna zanimljiva stvar, mene c2 iz nekog razloga podseća na momente na FEAR2.

Poslednja izmena:
Ljudi, da li se samo ja tripujem ili meni ovo izgleda za tri koplja losije od prethodnog Crysis-a ??? !!! Katastrofa !

Ili je ovo suvise rana beta, ili su oni pukli nacisto...

Poslednja izmena od urednika:
@joovex Pre svega da ti pozelim dobrodoslicu na ovaj forum. :D

Ili mozda previse ocekujete od igre. Reklama je cudo. Igra je vrh, ne znam sta tu ne valja. Veliki sam fan Crysis serijala (prvi deo sam presao 5 puta, Warhead 4) i meni apsolutno nista ne fali ovom novom delu. Igrao sam je malo, jer ne zelim da upropastim dozivljam BETA verzijom, zato zeljno iscekujem final, s' obzirom da znam da ce me cekati dosta uzivanja.

Realno, očekujemo čudo, zar ne?
Bar ja očekujem:D

Ili mozda previse ocekujete od igre. Reklama je cudo. Igra je vrh, ne znam sta tu ne valja. Veliki sam fan Crysis serijala (prvi deo sam presao 5 puta, Warhead 4) i meni apsolutno nista ne fali ovom novom delu. Igrao sam je malo, jer ne zelim da upropastim dozivljam BETA verzijom, zato zeljno iscekujem final, s' obzirom da znam da ce me cekati dosta uzivanja.

ja nisam baš brojao koliko puta sam tačno prešao Crysis i Warhead ali kad sam krenuo ovo da pičim više sam se oduševio nego za oba prethodna Crysisa. Prešao sam 3 misije i odlučio da ne igram single više, da si ne pokvarim ipak igru kad zvanično izađe i bude uglancana.

^E to :)

ne znam po cemu govorite da ce biti losiji. grafika ce biti bar na istom nivou, prica ni u prvom nije bila za "oskara", odelo, oruzja i ostala tehnika nece biti losiji. jedino sto moze da bude losije je okruzenje. samo ako vam ne odgovara malo zatvoreniji gameplay. mada ovaj lik obecava da ce biti otvorena i da ce biti mnogo nacina za odradjivanje misija. stvarno ne bi trebalo donositi puno zakljucaka na osnovu bete.

Apsurdno je govoriti o kvalitetu bilo kog aspekta igre na osnovu ovako sirovog i nedovrsenog parceta softvera, a pogotovo o njenim tehnickim karakteristikama koje su vidno osakacene i u ranoj fazi razvoja, sto se mozda i najvise da zapaziti na teksturama. Jasno je uocljiva razlika izmedju skrinova i gejmplej klipova na jednoj strani i ove procurele bete. Iskreno, ocekujem mnogo, a sudeci po svemu do sada vidjenom dosta cemo i dobiti.

Moguce da video sadrzi spojlere...ja ne znam da li cu izdrzati:p

Edit- nije preterano spojlovanje...moz' da se odgleda.

Poslednja izmena:
Sta spoilerovanje kad je vecina ionako presla igru. :D

Nazad
Vrh Dno