Šta je novo?

Crysis 2 [pc only]

Pise ti u displayinfo-u, hardcore je highspec, advanced je mediumspec. Mislim, verovatno ce igra da ima drugacija i detaljna podesavanja tako da ce tek tada biti druga situacija i znace se pravi highspec i medspec. :)

S tim sto smo bese utvrdili da su hardcore setovanja u beti zapravo neki medium ili sta vec ?

I ja sam tako razumeo, beta ne moze vise od medium sta god da se podesi u opcijama.

U bre, pa vi ovo baš igrate. Zar ne možete još ovih mesec dana da se strpite? Ja obrisao brzo, čekam ko svet igru.:type:

Ja pikam MP do prvog marta kad izlazi MP DEMO.

Sta god se podesilo u opcijama igre, vecina podesavanja je zakucana na medium. Zato i igranje na low izgleda onako vizuelno dobro. :) Jedva cekam demo i full rls.

Bogami kod mene se vidi razlika na gammer na advanced i na hardcore...Na gammer je bas losa grafika primeti se dosta,na advanced je dosta bolja fps mi se krece oko 25,a kada promenim na hardcore fps mi padne na 7-8 :S

Bogami kod mene se vidi razlika na gammer na advanced i na hardcore...Na gammer je bas losa grafika primeti se dosta,na advanced je dosta bolja fps mi se krece oko 25,a kada promenim na hardcore fps mi padne na 7-8 :S

kod mene hardcore sljaka na 35 fps bez pardona....

^
Dobro ti igras na monitoru od 19" i imas jaci komp,nego poenta mog posta je bila da se ipak desava nesto kada se promene setovanja,da nije bas da nema promena zato sto je beta...

Sta god se podesilo u opcijama igre, vecina podesavanja je zakucana na medium. Zato i igranje na low izgleda onako vizuelno dobro. :) Jedva cekam demo i full rls.

ne znam kako onda na gamer radi na nekom krš kompu a na advanced neće, ako je isto. probao sam na raznim konfiguracijama pa znam

uh,ja sam ipak istripovan da ce finalna verzija recimo u svom punom sjaju opet da baci na kolena mnoge jake konfiguracije,iako se najavljuje da ce biti optimizovaniji od prvog dela.....nesto ja ne verujem u tu pricu :)

ma i ova kriza ce da bude referentni test za graficke dugi niz godina ko kec :D

Koliko sam ja primetio, razlike u setovanjima ima ali nisu bas toliko izrazene. Na hardcore (u odnosu na advanced), osim motion blura koji mi smeta, senke su malo mekse i voda je nesto bolja, refleksije konkretno.
Razlike u fps-u se, naravno, osete.
Doduse, nisam mnogo stigao da testiram ali na mojoj konfiguraciji rade lepo i hc i advanced (1920x1080) mada vise preferiram ovo drugo.

Poslednja izmena:
Pa normalno da ti lepo radi kad ti dobra konfiguracija,*** igru ako na tome ne bi radila.

ja odneo drugaru da vidim kako ce njemu da radi na Gigabajt 4870X2 i920 3,5gb, nije nesto, cak islo ispod 30(23 min.)fps na 1680*1050 HC.

ja odneo drugaru da vidim kako ce njemu da radi na Gigabajt 4870X2 i920 3,5gb, nije nesto, cak islo ispod 30(23 min.)fps na 1680*1050 HC.

Ja sam probao na masini sa 4870, 2GB i Xeon Quad Core 2,33 ghz i islo je izmedju 20-30 na hardcore setovanjima.

a ja na mom pisiju imao bar 34 i jace

Pa normalno da ti lepo radi kad ti dobra konfiguracija,*** igru ako na tome ne bi radila.

Pa stoji, ali nisam bas bio zadovoljan kako mi je kec radio, mada ni njega nisam dugo testirao ali ocekivao sam bolje rezultate. Hocu da kazem da dvojka i bolje izgleda i lepse radi.

A jel se zna da li je to Limited verzija igre?

Verovatno nije...mada bi trebalo da bude Limited, mislim da je svuda Limited verzija na preorderu.

a ona Nano Edition koliko ce ona biti?

Bio je 150$, a vec neko vreme ga nema u ponudi na EA store sto ce reci da je planulo.

Crysis 2 - The Music Production

Prvi deo, ima i muzike za download:)

Poslednja izmena:
Da sam čovek koji se kladi rekao bih par stvar o tome "koliki" boljitak u performansama očekujem od full release verzije. :p E moji Turci, opet ste usrali motku, Far Cry vam se ipak samo omakao.

Pa ne treba biti posebno mudar da se ukapira da ce high i very high biti zahtevniji od medium ? Ili se sad duva balon da ce biti manje zahtevan, kako bi posle bilo zakljucaka u stilu "rek'o sam vam ja" ?

Da sam čovek koji se kladi rekao bih par stvar o tome "koliki" boljitak u performansama očekujem od full release verzije. :p E moji Turci, opet ste usrali motku, Far Cry vam se ipak samo omakao.

Ehm, aj sad ti lepo reci šta si mislio sa time?:)

Uff kako bi mi leglo da nadjem neki polovni Q9550... E8400 jednostavno receno, vise nije dovoljan.

Poslednja izmena:
Vrh Dno