a muzika mi malo lici na The Dark Knight (2008)
Muzika je mesavina suvog epicnessa sa delovima koji cine da se osecas usamljenim, bez nade i sa blagim ohrabrenjem - LOVE IT! :smoke:
Sto se mene tice ovaj leak ima pozitivan epilog - upravo sam odvojio 50 monetarnih jedinica sa strane u kovertu sa nazivom Crysis 2. Inace da li se zna hoce li biti preordera kod nas, computer land shopovi i ostali?
Imas Limited edition za 28 funti.
@scheilinkin
Nista , samo trazi da ti naprave internet karticu . Dobices neke papire da potpises i to je to... A za valute u kojima nameravas da placas samo naglasis da ti omoguce to.Npr ja sam im rekao da cu placati sa evrima i dolarima ...
On topic
Ne vidim razlog da neko ide da igra leaked verziju ovoga kada je ocigledno bagovita a i treba sacekati zaokruzen proizvod
Evo da navedem par mana ovog BETA leaka.
SP:
U Road Rage misiji desava se da kada izadjete iz dzipa, dobijete neku vrstu no clip moda, koji NE MOZETE da ugasite.
Ako napravite profil, svejedno necete imati opciju resume game, nego cete morati da birate misiju.
AI je nenormalno izbagovan, desava se da samo stoje na jednom mestu i uopste se ne krecu, ali zato kad me vide, dodju neprijatelji iz celog NY-a.
MP:
Ako ne izadjete iz igre preko singleplayer>quit, nece vam cuvati rank.
Kada dobijete kastomizaciju klasa, posle 20 sekundi u njoj, zabosce se igra i rank ce vam se resetovati.
Mnogo manji FPS u MP-u nego u SP-u.
Igra radi u 800x600 i GAMER podesavanjima, gore nego Crysis 1 na medium/high podesavanjima u 1024x768, a da izgleda bolje, ne izgleda(bar kod mene).
Ja sam naišao na leteće vojnike, vojnike ukopane do pola u zemlju, vojnike koji se koprcaju kad ih ubiješ kao da imaju napad epilepsije, na obezglavljeno telo nekoga u nano odelu 2.0 kao što je neko već kačio fotku ranije, na zapucane protivnike kad nastaviš igru na resume. ma na svašta nešto ali meni to nimalo ne smeta. Čak nekako kontam da je ne igram više, pošto sam video koliko će igra biti ****zovna i moćna, pa da sačekam da je dovedu do savršenstva. *** to se javlja hedonista u meni
Igra je melem za oči a pucanje mi je odmah iza HL2-ke, taj deo mi je ipak neprevaziđen što se osećaja rokanja tiče, a kriza je jako blizu - promili su u pitanju![]()
:laugh:Ja sam naišao na leteće vojnike, vojnike ukopane do pola u zemlju, vojnike koji se koprcaju kad ih ubiješ kao da imaju napad epilepsije
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari