Šta je novo?

Crysis 2 [pc only]

a muzika mi malo lici na The Dark Knight (2008)

ima koji hamachi? sve nešto full. inače, radi odlično. evo ja pokušavam jedan benchcry 123 ako kojim slučajem radi

Poslednja izmena:
Mene muzika u glavnom meniu podsjeca na ovu numeru, baca malo. :,,: :D

[YOUTUBE]2b9657sUbbo&feature=related[/YOUTUBE]

[YOUTUBE]4jlemD8KpFs[/YOUTUBE]
...mene podseca kao u terminatoru al usporena :zgran:

Poslednja izmena:
@error
Pa tunngle bre zakon, servera kolko oces

a muzika mi malo lici na The Dark Knight (2008)

Muziku za trejler i igru je pisao Hans Zimmer [Gladiator, The Dark Knight, Inception] a neke numere je navodno odradio Harry Gregson-Williams [metal gear solid 2-3-4, i krsh filmova].

Inace ova numera je win
[youtube]if5VeVeqSSQ[/youtube]
+duza verzija
[youtube]nNQ8z3k-gdU[/youtube]

Poslednja izmena:
Meni radi fantasticno igra ima gresaka pri ucitavanju ali predjoh veliki deo igre sa tim greskama :-D Tj nesto ne moze da loaduje kada ucitava misije Igra je optimizovana brutalno i saljaka do bola :) Sta reci igram je od 12 februara i saljaka zadivljujuce :)

da kad pređeš tablu, onaj filmić tokom učitavanja možeš da pogledaš samo kad prebaciš u windowed mod, ako nećeš tako onda moraš u meniju da odabereš sledeću misiju
to je i sa obrisanim videos.pak fajlom, ni to nije pomoglo

što se tiče road rage trailera na xbox-u, upravo sam došao do te misije na kompu i bogami nije ni čudo što su to stavili u taj trejler. AI je ovde znatno drugačiji, na supersoldier me ubiju bukvalno ko da igram MP, ne stignem ni armor da podignem *** :D. Izgleda da su namerno tu misiju bolje odradili da je iskoriste za taj trejler.

Muzika je mesavina suvog epicnessa sa delovima koji cine da se osecas usamljenim, bez nade i sa blagim ohrabrenjem - LOVE IT! :smoke:

Sto se mene tice ovaj leak ima pozitivan epilog - upravo sam odvojio 50 monetarnih jedinica sa strane u kovertu sa nazivom Crysis 2 :D. Inace da li se zna hoce li biti preordera kod nas, computer land shopovi i ostali?

Imas Limited edition za 28 funti.

i mene to zanima, znam da je ranije bilo nešto vezano za intezine kartice, jel se to menjalo? i šta tačno treba da tražim od njih kad odem da pravim tu karticu?

@DieH@rd
vidim ja nesto mi poznata muzika
:lol:

@scheilinkin
Nista , samo trazi da ti naprave internet karticu . Dobices neke papire da potpises i to je to... A za valute u kojima nameravas da placas samo naglasis da ti omoguce to.Npr ja sam im rekao da cu placati sa evrima i dolarima ...
On topic
Ne vidim razlog da neko ide da igra leaked verziju ovoga kada je ocigledno bagovita a i treba sacekati zaokruzen proizvod

Poslednja izmena:
@scheilinkin
Nista , samo trazi da ti naprave internet karticu . Dobices neke papire da potpises i to je to... A za valute u kojima nameravas da placas samo naglasis da ti omoguce to.Npr ja sam im rekao da cu placati sa evrima i dolarima ...
On topic
Ne vidim razlog da neko ide da igra leaked verziju ovoga kada je ocigledno bagovita a i treba sacekati zaokruzen proizvod

tebra ima bugove oko ucitavanja ali neverovatno je da igra sa ovoliko detalja i toliko realnog odsjaja sunca itd ima u opste ne zabada racunar ali bukvalno ni malo jedini problem sto se desavalo na quit game da samo minimizira igru :-DDD ali task Mrg sve resava :))) iskreno se nadam da je nece osakatiti kao mafiu II i da BETA igra ima 10x vecu pricu koju su osakatili praveci DLC-ove ako bude tako ova beta ce biti bolje resenje ;-)

Poslednja izmena:
Evo da navedem par mana ovog BETA leaka.
SP:
U Road Rage misiji desava se da kada izadjete iz dzipa, dobijete neku vrstu no clip moda, koji NE MOZETE da ugasite.
Ako napravite profil, svejedno necete imati opciju resume game, nego cete morati da birate misiju.
AI je nenormalno izbagovan, desava se da samo stoje na jednom mestu i uopste se ne krecu, ali zato kad me vide, dodju neprijatelji iz celog NY-a.
MP:
Ako ne izadjete iz igre preko singleplayer>quit, nece vam cuvati rank.
Kada dobijete kastomizaciju klasa, posle 20 sekundi u njoj, zabosce se igra i rank ce vam se resetovati.
Mnogo manji FPS u MP-u nego u SP-u.
Igra radi u 800x600 i GAMER podesavanjima, gore nego Crysis 1 na medium/high podesavanjima u 1024x768, a da izgleda bolje, ne izgleda(bar kod mene).

PC multiplayer demo najavljen za 1. mart.

Ja sam naišao na leteće vojnike, vojnike ukopane do pola u zemlju, vojnike koji se koprcaju kad ih ubiješ kao da imaju napad epilepsije, na obezglavljeno telo nekoga u nano odelu 2.0 kao što je neko već kačio fotku ranije, na zapucane protivnike kad nastaviš igru na resume. ma na svašta nešto ali meni to nimalo ne smeta. Čak nekako kontam da je ne igram više, pošto sam video koliko će igra biti ****zovna i moćna, pa da sačekam da je dovedu do savršenstva. *** to se javlja hedonista u meni :D
Igra je melem za oči a pucanje mi je odmah iza HL2-ke, taj deo mi je ipak neprevaziđen što se osećaja rokanja tiče, a kriza je jako blizu - promili su u pitanju :)

Evo da navedem par mana ovog BETA leaka.
SP:
U Road Rage misiji desava se da kada izadjete iz dzipa, dobijete neku vrstu no clip moda, koji NE MOZETE da ugasite.
Ako napravite profil, svejedno necete imati opciju resume game, nego cete morati da birate misiju.
AI je nenormalno izbagovan, desava se da samo stoje na jednom mestu i uopste se ne krecu, ali zato kad me vide, dodju neprijatelji iz celog NY-a.
MP:
Ako ne izadjete iz igre preko singleplayer>quit, nece vam cuvati rank.
Kada dobijete kastomizaciju klasa, posle 20 sekundi u njoj, zabosce se igra i rank ce vam se resetovati.
Mnogo manji FPS u MP-u nego u SP-u.
Igra radi u 800x600 i GAMER podesavanjima, gore nego Crysis 1 na medium/high podesavanjima u 1024x768, a da izgleda bolje, ne izgleda(bar kod mene).

Ja zaista nisam naisao ni na jedan navedeni problem :) moguce je da imas slabu masinu ja je igram na Hardcore bez pardona mada sva tri podesavanja mi daju iste FPS a to je izmedju 35-50

Pa na ove probleme se vecina zali, a i ja sam ih iskusio, a ovo za MP, nekome se desava taj bag, a nekome ne, meni da.

Ja sam naišao na leteće vojnike, vojnike ukopane do pola u zemlju, vojnike koji se koprcaju kad ih ubiješ kao da imaju napad epilepsije, na obezglavljeno telo nekoga u nano odelu 2.0 kao što je neko već kačio fotku ranije, na zapucane protivnike kad nastaviš igru na resume. ma na svašta nešto ali meni to nimalo ne smeta. Čak nekako kontam da je ne igram više, pošto sam video koliko će igra biti ****zovna i moćna, pa da sačekam da je dovedu do savršenstva. *** to se javlja hedonista u meni :D
Igra je melem za oči a pucanje mi je odmah iza HL2-ke, taj deo mi je ipak neprevaziđen što se osećaja rokanja tiče, a kriza je jako blizu - promili su u pitanju :)

Svaka čast kad ti je HL2 vrhunac napucavanja... heh :d

Elem, ovako je isto kod mene, bagova kolko hoćeš... Kada minimiziram igru i ponovo se vratim u istu obavezno zakuca (crni ekran i nema dalje), plus mi se dešavalo da jednostvano neće da pokupi neko od ponuđenih pušaka usput na koje naiđem, ili da jednostavno baguje model određenog oružija (najčešće rocket luncher), imao i učestali memory leaking na određenim mapama, itd, itd... Igra zbilja ima blistave momente kada je grafika u pitanju, posebno je recimo zanimljivo gledati kako su odradili one pukotine na asfaltu i odvaljene betonske komade i gromade, ali što se tiče akcije, previše je razuđena, nezanimljiva i nerealna za moj ukus... Navešću samo jedan primer koji sam primetio još davno u jednom od trailera... Mislim da se mapa zove Spear, ili tako nešto... Reč je o mapi koja počinje izlaskom iz lifta na recimo 10-om spratu nekog nebodera i onda ti kao iskočiš napolje dole, gde pri tom zbog velike visine moraš uključiti armor mod da se ne bi raznizao prilikom doskoka. E sad to je lepo i ok, ali šta je tu najveća nebuloza?! Pa ogleda se u tome što se sve to dešava u po bela dana, gde ti onako žestoko tresneš dole da odzvanja čitava ulica od toga, dok se na nekih desetak metara od mesta tvojeg doskoka, (a preko puta na obližnjem krovu susedne zgrade) šetka gomila vojnika koja te jednostavno ne primećuje... I onda se ti lepo kamufliraš, preskočiš tamo i sve ih pokokaš ko od šale jednog po jednog, mislim breee ono... eeej! I što je najgore ovo je samo jedan od primera naravno! Da ne govorimo o tome što iz aspekta priče nema ama baš nikakve logike da jedan marinac koji se tu zatekao slučajno, počne iz čista mira da ubija druge na koje usput nailazi i to samo zato što ge je neko nagurao u nekakav futuristički oklop! Mislim ok, ovo će u principu biti vrlo verovatno vrhunska zabava za klince koji ne obraćaju pažnju na ovakve stvari već samo na to kako će da ukokaju nekoga ili nešto, ali meni barem - prilično neizazovno i glupo... Naravno, odigraću dvojku svakako zbog grafike i zato što me zanimaju tehnikalije, a što se tiče ostalog, pah... ne očekujem apsolutno ništa posebno po pitanju zabavnosti napucavanja i upucavanja neprijatelja jer će pomenuti po svemu sudeći biti prilično ne zanimljivo koncipirani i tupavi... možda će pojedinačno biti tu i tamo poneki malo tvrđi neprijatelj ali to će verujem biti i plafon ove igre, koliko vidim... Sve u svemu, svešće se na jednu lepu turističku šetnju izrovarenim ulicama grada New Yorka... pa dobro! :p

Poslednja izmena:
u gamesu još ne može da se preorderuje, ali koliko vidim po komentaru u mailu i oni piče betu :D

a ovo za HL2 je čisto subjektivno, nekako mi je najviše "selo" ***. Nisam ja neki gamer FPS-ova, uglavnom samo isprobam igre, jako retko me neka igra zainteresuje dovoljno da je pređem celu
Zadnji FPS koji sam prešao je bio COD:MW, nakon njega su ostali CODovi na isti kalup i nisu mi bili zanimljivi, a zadnja igra uopšte koju sam prešao mi je ME2. Crysis 2 će biti sledeća koju ću preći celu :D

Poslednja izmena:
HL2 ima sve sto crysis 2 nikad nece imati ;D

Hm, možda epizode imaju, ali sam HL2 (koji dosta volim) je ipak mogao biti bolji, pogotovo ako ga gledamo iz senke HL1.
Suštinski, i HL2 i Crysis 2 su nastavci, ali u nekoj labavijoj vezi sa svojim prethodnicima, što se meni lično i sviđa i ne sviđa, upolovačen sam.

***, i crysis 2 ima sve ostalo što hl2 neće nikad imati:p

HL1 na source-u bi bio divan, ali black mesa mod možda nikad neće biti završen.

^ Valjda ce neko napraviti nesto slicno sa AMD procesorom. [stize mi sutra Phenom2 x4 955 :banana: ]

Nazad
Vrh Dno