Isprobao i ja malo... pih, šta raći? Igra izgleda lepo i glupo, taman ko što sam i očekivao da će biti! Grafika je ok, malo su mi prevše čiste teksture za onako razvaljen grad, a sve ostalo je barem u ovoj leak verziji jako glupo! Ne znam koliko ima smisla pričati sada o ai-u, malo je rano još jer vidim da ni ragdoll physics ovde ne funkcioniše kako bi trebalo, a što se tiče pomenutog ai-a ovde u ovoj verziji ga zapravo uopšte i nema... :S:
Kad smo kod perfomansi, pah... počeo sam je sa podešavanjima do daske znači ovaj hardcore mod na 1680x1050 + 2AA i 8AF i još sve što je moglo da se nabudži iz drajvera. U početku sam imao nekih 40tak frejmova ali već na sledećem nivou palo je na nekih 30tak i nešto manje na pojedinim mestima. Ima dosta bagova i verovatno određenih stajaćih (zaglavnjenih) elemenata kojih ne bi trebalo da bude pa se igra na pojedinim mestima (a koja realno ne bi trebalo da su preterano zahtevna) vuče a opet negde gde se očekuje pad perfomansi sve radi lepo! Dakle teško je doneti neki validan sud ali u principu izgleda da će biti sasvim ok na kraju ili barem tako deluje!
Nedostaje mi ponajviše stamenost i osećaj kakav je nudio prvi deo prilikom nišanjenja tj ulaska u aim down the sight. Za ostalo ćemo tek videti kad ispegalaju igru u potpunosti... Sve u svemu ništa, ali baš ništa posebno! Biće mi drago ako me ovaj nastavak pozitivno iznenadi barem kada je zaplet u pitanju jer bez toga (što se mene tiče) svi ovi efektići neće vredeti pišljiva boba... Toliko od mene... ,)