- Učlanjen(a)
- 17.01.2009
- Poena
- 605
Ja ne vidim razlog za nipodaštavanje grafike kada mi još uvek nismo ni videli kako će zapravo PC verzija da izgleda.
+1 Narafski. I dalje gledamo xbox + AA screenove i sudi se igri...:smash:
Ja ne vidim razlog za nipodaštavanje grafike kada mi još uvek nismo ni videli kako će zapravo PC verzija da izgleda.
Ne smeju da prikazu, jer onda niko ne bi ni uzeo u obzir verziju za konzole.Ja ne vidim razlog za nipodaštavanje grafike kada mi još uvek nismo ni videli kako će zapravo PC verzija da izgleda.
+1 Narafski. I dalje gledamo xbox + AA screenove i sudi se igri...:smash:
Pa da bi znali kako će izgledati na medium detaljimaA zasto ih uopste gledamo u delu foruma za PC igre?![]()
Ovo sada više liči na UE nego na CryEngine![]()
Sad vec preterujesCim su se maknuli iz tropskih dzungli odma krecu poredjenja sa ostaim engineovima... :crash:
Jedini fail za sada su mi ovi humanoidni vanzemljaciOni iz prvog dela su bili taman dovoljno ubedljivi. Vise mi je muka da svaki alien/cudoviste prave na bazi coveka. SmoR!!!
Meni se baš sviđa oružje. Deluje kao da ćeš imati onaj masTan osećaj dok pucašNije losa grafika uopste na SS-u., jedino mi se ne svidja kako je puska uradjena, predebela je
-1!!!11 :S:
Meni je bolje sto su humanoidni...manje ce da deluju kao "dosadna napast...
nex999, nešto si se poćutao. Ne iskomentarisa ti one skrinove tj. kvalitet grafike na njima. Jako neobično, s obzirom da si do sada imao samouveren nastup kada je ta tema u pitanju.
Dandy je napisao(la):U prvom Crysis-u nije ni bilo exoskeleta. Imao si aliene u svom brodu i prirodnom habitatu koji su lebdeli, tj. plivali i imao si njihove vojne mašine.
Da pojasnim- Ai ce imati "citljivije" ponasanje. Iz perspektive igraca, uvek ce inteligentnije izgledati humanoidni lik u akciji, (trci, saginje se, kleci, izviruje i puca) nego leteca hobotnica koja letucka naokolo.
Evo i ja sam "igrac" i to mi uopste nije intiligentnije... Mnogo utice taj vizuelni element koji na jako jeftin nacin pokusava da probudi neku emociju. Da ti prosto bude lakse da shvatis da je to zivo bice? Glupost.
Lignje
Ma dajte bre ljudi, niste realni! Zasto bi vanzemljanac iz ko zna koje galaxije pravio exo... sta god imao 2 noge, 2 ruke i drzao pucu kao i svaki rednek? ALO!!? Hocu lignjoslave nazad! U prvom delu je to bilo gotovo savrseno. Kretali su se jako zivotinjski, bezali, zasedali...
Bas me nekad iznenadis nex.
Hunter
A massive 4-legged alien exosuit/alien vehicle. It is capable of freezing the surrounding environment and its occupants using its molecular arrestor (MOAR). Its legs are also an extremely potent weapon when in range; they can both crush large objects against the ground and pick up the same to fling them at the enemy. In Crysis, the one encountered in Reckoning has distinctive blue theme, which makes it somewhat different from the others including in Exodus. In Crysis Warhead, it is discovered that its "mouth" is its weak spot. Psycho, with the help of Dane and his nanosuit team, takes one down. Psycho confronts the more powerful red variant on his own at a later point in the story.
Suggested weaponry (not when it has it's shield): Minigun, LAW, FGL40 Automatic Grenade Launcher, PAX
Warrior
The largest known class of alien unit, comparable to a battleship, aircraft carrier and cargo ship combined. It is armed with 6 Molecular Accelerator turrets and a heavy singularity cannon on each "arm". It is not known whether the warship is an exosuit, vehicle, sentient, harbors multiple aliens inside, or all.
The Warrior can release Troopers through a hatch in its underside.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari