Šta je novo?

Crysis 2 [pc only]

Crytek spada među tehničare kao nekada id, Epic, Monolith.

Ja ga cenim da id i dalje spada u to! Malo su se pritajili, jer zaboga vise nisu nezavisni, ali id-tech 5 ce biti zasigurno u nekim segmentima referentan i vodeci bez obzira na konkurenciju.

Da raspravimo ovo već jednom. Ti meni spočitavaš da ja ne igram igre jer:

a) nisam igrački svaštojed kao neki i ne znam svaku igru City Interactive-a napamet, nije mi poznato koliki je krš neki novi azerbejdžanski klon Painkiller-a pošto nisam dotičnu igru prvo prešao pa tek onda zaključio da je *****
b) nisam član neke torrent organizacije, nisam tu da viknem KUPUJE SE! prvih sat vremena po "stavljanju" igre u "izlog prodavnice"
c) ne patim od toga da svaku igru MORAM odigrati pet dana po "pojavljivanju", čak sam toliko naopak da neke igre odigram pola godine od datuma izdavanja
d) ne pitam kako se igra leči, ne zahtevam ono što počinje na c i trudim se da dam mišljenje o igri a ne samo o njenim performansama
e) ne hvalim se kako sam skupio sve achievmente, kako sam završio igru trajanja 60 sati za samo nedelju dana, ne pitam gde se nalazi prolaz za to i to (iako većina igara ima grafički indikator za sve "tajne" i "skrivene" prolaze)

Šta je od nabrojanog konkretan razlog za tvoju tvrdnju? Ili možda sve nabrojano?
Ja igre volim da igram i ne patim, kao nekad kada sam imao manje od 18 godina, da moram odigrati igru dok je friška jer se posle ubuđavi i ne valja. Za razliku od onog klinca od pre 10 godina ovaj, već sada mladić/čovek je naučio da je fast food nekvalitetna hrana (a ne samo da ne valja kada se ohladi) dok zdravu hranu možeš jesti i nekoliko sati po sravljanju, ništa joj neće faliti (voće i povrće na primer). Tako i sa igrama, ako je neka igra stvarno dobra valjaće i 3-6 meseci po izdavanju kada hype splasne i grafika bude nešto manje impresivna.

Ja sam oduvek probavao/igrao Ubi igre i uvek su bile mediocre. Kvalitet im se nije podigao niš' za ovih 10-13 godina, već smo došli do situacije da oni koji znaju da prave igre a preživeli su nešto palamude: Blizzard izdaje igre kad mu se ćefne, Relic nešto petlja umesto da naprave HW3, Valve podmazuje parnu mašinu umesto da završi Half Life već jednom, Bioware prodaje jednu te istu igru 8 godina, samo menja skinove i temu. Crytek i poslednje mohikance sa istoka ne bih uvrštavao u tu grupu. Crytek spada među tehničare kao nekada id, Epic, Monolith.

Brate, evo ja se slazem u potpunosti sa ovim sto si rekao. Mada bih jos u grupu sa tehnicarima iz Crytek-a ubacio i ove momke sto prave Stalkera. To se stvarno zove umetnost. Samo da ne krenu da prave namerno neoptimizovane igre zarad nekog tajnog dila sa nvidijom ili atijem.

Brate, evo ja se slazem u potpunosti sa ovim sto si rekao. Mada bih jos u grupu sa tehnicarima iz Crytek-a ubacio i ove momke sto prave Stalkera. To se stvarno zove umetnost. Samo da ne krenu da prave namerno neoptimizovane igre zarad nekog tajnog dila sa nvidijom ili atijem.

Ja bih tu vec bio malo oprezniji. To sto su ti momci odradili je po mom skromnom misljenju prilicno aljkav posao. Stoji da su napravili to sto su napravili, ali cenim da ce vreme biti jedini merodavan faktor po tom pitanju. Dakle ja cu sacekati jos malo da vidim sta ce ti ljudi sledece novo od nule uraditi. Ovo do sada sve skupa sto su uradili kada je u pitanju engine je prakticno samo jedna aljkava nadgradnja jednog sistema kojemu su realno limiti odavno premaseni. Tako ga barem ja cenim...

U svakom slucaju ovaj epitet mora debelo da se zasluzi, a za to je potrebno vreme i definitivno vise od jednog naslova ili endzina.

Ma daj, do traina sve skoro pa isto izgleda.
Igra ima odlicnu grafiku, ali reci da ima veci paletu od 90% shootera...

Ja sam igru igrao bas dosta u singleplayeru pre par nedelja i znam o cemu pricam.

Uostalom, tu je multiplayer, mape su izvucene iz kampanje - svaka je bas, bas drugacije od druge.

Ja sam igru igrao bas dosta u singleplayeru pre par nedelja i znam o cemu pricam.

Uostalom, tu je multiplayer, mape su izvucene iz kampanje - svaka je bas, bas drugacije od druge.

Pre 10tak dana sam obrnuo kampanju po treci put, tako da mi je secanje sveze.
Kao sto sam rekao, do train levela sve to dosta slicno izgleda, a onda krenu raznovrsni nivoi.

Poslednja izmena:
Ja sam oduvek probavao/igrao Ubi igre i uvek su bile mediocre. Kvalitet im se nije podigao niš' za ovih 10-13 godina, već smo došli do situacije da oni koji znaju da prave igre a preživeli su nešto palamude: Blizzard izdaje igre kad mu se ćefne, Relic nešto petlja umesto da naprave HW3, Valve podmazuje parnu mašinu umesto da završi Half Life već jednom, Bioware prodaje jednu te istu igru 8 godina, samo menja skinove i temu.

Sad, but true... :(

Crytek i poslednje mohikance sa istoka ne bih uvrštavao u tu grupu.

Nazalost, vise ih nema ni za omanju grupicu. Spala knjiga na dva slova. ;)

Mada bih jos u grupu sa tehnicarima iz Crytek-a ubacio i ove momke sto prave Stalkera. To se stvarno zove umetnost. Samo da ne krenu da prave namerno neoptimizovane igre zarad nekog tajnog dila sa nvidijom ili atijem.

Nema potrebe za tim. Vec imamo 3 verzije poprilicno bugovitog Stalkera, a braca Ukrajinci za 3 godine, ocigledno, nisu uspeli da dovedu u red X-ray. Uzasavam se sta bi tek bilo kad bi krenuli "namerno" da ih neoptimizuju... :D

drugari pomagajte

naime ja se napalio na stari crysis tj prvi deo i sad ga p...m na multiplayeru e tu nastaju problemi
kad ratujem sa nekima a vecina su nemci turci poljaci i madjari sibaju me ko vola u kupusu nemogu da ih ukokam pa mi se rugaju znam ja da koriste chitove medjutim ja neznam kako da ih ubacim u igricu da im pokazem kako picimo mi iz SR. Pa mi palo napamet da pitam vas sve kako da ubacim chitove u multiplayer craysisa.

havala unapred i poz

Paaaa mi iz Srbije uglavnom pičimo bez čitova. Imaš da kupiš original sad za male pare i igraj na zvaničnim serverima. Manje ima smradina 100%

Paaaa mi iz Srbije uglavnom pičimo bez čitova. Imaš da kupiš original sad za male pare i igraj na zvaničnim serverima. Manje ima smradina 100%

imam ja original to nije problem ali uvek ima njih par nabudzenih oni tamane sve redom a njih je gotovo nemoguce ukokati no hvala u svakom slucaju.
poz:wall:

Hajde ovako:

1. Ovde je tema za Crysis

http://forum.benchmark.rs/showthread.php?t=147124&page=127&highlight=crysis

2. Da li si siguran da varaju, da li si posmatrao kao spectator njihovu igru posto se aimbot veoma lako uoci zbog neprirodnog i nasilnog kretanja. Ako si siguran da varaju, uzmi lepo snimi video FRAPS-om, i kontaktiraj administratore. U najvecem broju slucajeva ostave kontakt mail ili vec neku informaciju na serveru kako mozes da ih kontaktiras (npr. koji je forum gde redovno imaju i podforumi sa sekcijom report a cheater i sl...). Jedino moze biti teze ako su vec dobri igraci koji ukljuce samo opcije koje ne uticu na nisan tipa wall hack i slicno, ili blazi oblik nisanjena trigger bot, ali u najvecem broju koriste aimbot.

3. Ako ih nisi gledao iz prvog lica zasto si siguran da varaju. Sreo sam dosta odlicnih igraca koje su losiji, cesto cak i dobri igraci optuzivali da varaju. Ali je cinjenica bila da su ovi bili toliko iznad njih da je ovima izgledalo da varaju.

4. A ako vec zeli da odes putem "tamne strane sile", najpoznatiji hackovi su od Helios-a, x22 (tu sam zapravo i igrao protiv coveka koji ih prodaje, a to nije krio na serveru; cisto zabave radi se non stop vracao i zezao admine da ga banuju jer je imao preko 50 kljuceva za igru, a zatim na forumu okaci ovu sliku i pravi se lud kako ne vara).

2zho66q.jpg

Poslednja izmena:
at_comic375.jpg

Dobra fora nema sta...

Novi shotovi...verovatno sa konzole...
72583_Crysis2-01.jpg

72584_Crysis2-02.jpg

Ovo izgleda jedno 6x jadnije nego Crysis...

Samo je sterilnija okolina. Ništa više.

Liči na codename outbrake iz 2001. :D

I bice jadnija grafika nego u Crysis-u, to se odavno znalo..... Konzole te detalje ne mogu da reprodukuju.

E dal ce PC verzija biti bolaj ne znam, sumnjam....

Ne moze biti losija grafika to je 100% sigurno... jedino moze da bude za nijansu bolja. ;)

Poslednja izmena:
I bice jadnija grafika nego u Crysis-u, to se odavno znalo..... Konzole te detalje ne mogu da reprodukuju.

E dal ce PC verzija biti bolaj ne znam, sumnjam....

Neka bude i jadnija grafika ako bas mora, ali barem neka se potrude oko nivoa i da bude interesantnije od prvog dela

ne moze novi engine da bude losiji,mozda za nijansu bolji...

cekamo demo,pa da vidimo sta su novo pripremili...

Neka bude i jadnija grafika ako bas mora, ali barem neka se potrude oko nivoa i da bude interesantnije od prvog dela

Nivoa? Jedini nivo koji je bio smor je bio u onom alien brodu, svi ostali su bili to sto i jesu - deo tropskog ostrva. Crytekovci su odlicni level dizajneri tako da nema sanse da niovi budu monotoni i prosti u Krizi 2.

Bice ovo odlicna igra, screenshotovi su dobri.

Bice ovo odlicna igra, screenshotovi su dobri.

totalno se slazem, ja stvarno ne znam sta fali ovim screenovima? poligoni? ja ne znam da li je neko od vas dosao iz buducnosti, ali ovo je i dalje daleko ispred drugih igara po izgledu. mislim, nije mi jasno, svi hvale assassins creed 2 po grafici, a ovo izgleda xx puta bolje i onda se nadju ljudi da kazu da je ****** :)

Aj videcemo, ali ja znam da multiplatform igra nece izgledati neverovatno i postici uspeh kao sto je Crysis.
Novi engine ? Engine je isti CE 2.0 samo prilagodjen konzolama i nazvan CE 3.0...

Nazalost ovo moze da bude tacno, ali nesto verujem ovima i mislim da to nece biti tako. Kvalitet grafike ce biti veci nego Crysis 1, ali nece da bude toliko da se od njega padne sa stolice kao sto svi ocekujemo. Inace ja bih vise voleo ovu varijantu da se srucim ovde.:D

Sto se mene tice grafika je dobra, verovatno ce biti medju najboljim od multiplatform igara, ocekujem dobru optimizaciju i level dizajn i ostalo s obzirom da nece igra biti toliko impresivna kao Crysis vizuelno da se na to obraca paznja najvise i da to opravdava zahtevnost....

графика изгледа просечно, за данашње време. ништа што је breath taking.

Ja ne vidim razlog za nipodaštavanje grafike kada mi još uvek nismo ni videli kako će zapravo PC verzija da izgleda.

Vrh Dno