Šta je novo?

cryptsy.com i problemi sa (ne)radom diticnog

Druga narodna bolje opisuje situaciju: "U tuđe ruke samo jedna stvar raste"....
A koga mrzi da čeka da mu se sync wallet pod raznim izgovorima, nemam prostora na hdd, ma ko će ga čeka *** tamo, kakvo je to g... od walleta, nervira me mnogo je spor cpu usage mi je 80%, neradi mi lepo WoT, MoT, WoW i ostale gluposti kada mi je upaljen wallet. Nažalost ima ljudi koji mesečno daju po xx$ za te mmo igrice a nemogu da odvoje 5k din za normalan hdd za wallete i par fleški za backup, takvi realno i zaslužuje da ih pokradu....
I ovo gore plakanje za max u vrednosti 4LTC-a je smešno, ljudi su ovde pokradeni ili oštećeni za po više btc-a pa se niko nešto posebno nežali....

Pa to kazem, slazem se, izvukao sam pouku, ali kasno ***. A ovde imam preko 2 btc-a sve ukupno zarobljeno, pa ne kukam, a i da kukam, sta mi vredi...:mad:

Taman posla, ne trazim milostinju i sazaljenje, jer niste vi krivi, jer ovo niko nije mogao da predvidi, samo ohrabrujem one koji su izgubili nesto, da nisu jedini. Posto neki kukaju za sicu, pa htedoh da kazem da ima i nas, koji smo na lopove uzalud protracili godinu ipo dana...

Samo ovde vise niko da ne daje "pametne" savete, jer su svi, samo ne to... i bice sve uredu.
*** Milance, sad mi lakse kad vidim da si ti jos vise najebao od mene.
Btw 4 LTC-a nije sica, ako racunamo da je nekad ltc bio 30e, to je 120e.

Da kontam ja to druze Ranger, ali nije ni sica 900 e izgubljenih, koje sad moram kako znam i umem da nadoknadim trgovinom zbog bande lopovske. Ali prosto je neverovatno da su svuda oko nas lopovi, svako gleda samo nekog da zezne, da mu otme, da mu napakosti i posle se cudimo sto nam se sva zla desavaju. Ali verujem cvrsto da ce i ovaj put pravda biti zadovoljena, kao i uvek, e sad na ovaj, ili onaj nacin, videcemo uskoro.

***, internet je uvek bilo plodno tlo za razne prevare i kradje, a pogotovo kad je upitanju ovako sumnjiv posao, kao sto je ovaj.

Znam da je karma *****, ali moram : ko te hebe kad si glup.

Imas temu, srga otvorio, kako su ga pokrali sa menjacnice...od tad smo svi koji pratimo kriptovalute presli na offline wallete. Neki su bili i pre, a velika vecina nije. ***, takva tura...

Ko nije pukao na nekoj menjacnici ili pool-u taj kao da nije kopao. Svi smo pukli negde. To kukanje za 4 ltc-a je smesno a racunanje cene od 30e po komadu je u krajnju ruku pateticno. Get a life!

Tom logikom... Meni je haker maznuo 360 komada, vircurex 196. Po ceni od 48$ koliko je bio max to je 26.688$. Jel se to tako racuna? :d

ako cemo tako da gledamo onda je meni mintpal ukrao btc u vrednosti od oko 4btc-a i ako racunam najjacu cenu od 1150$ onda mi je ukradeno 4600$

@Saj zamisli samo koliko ces biti u minusu ako LTC ode na 100$ :D

Svi smo mi osjetili kradju na sopstvenoj kozi. Neko vise a neko manje al' sta da se radi. Mozes ili da prebolis gubitak ili da se nerviras i pocnes koristiti neke preparate za smirenje.

A bolje da racunamo onaj btc/ltc ssto smo prodavali skoro dzabe, btc 20-30$ a ltc 0.4-0.5$, da bude veci gubitak

Otkljucali su mi nalog na Cryptsy-u, vidim da imam tamo 1313 Max Coina, kolko je to sad LTC-a?
Sad cu da pisem novi ticket da vidim dal mogu te coine da prebacim u neku drugu menjacnicu.

Pa obzirom da ja imam neku sicu shitcoin-a, mozda mi to i puste, vidim da im pise na sajtu da s vremena na vreme rade withdrawal.

Ovde se vidim vodi rasprava sta bi bilo kad bi bilo. Prodavao sam btc po 8 usd, 1000 kom samo u jednom cugu 2012te u oktobru... I sta sad treba da idem da se ubijem? U tom momentu se cinilo kao dobar potez, skocilo sa 5 na 8 dolara, a nije ni da su mi trebale godine da iskopam to.

Ovde se vidim vodi rasprava sta bi bilo kad bi bilo. Prodavao sam btc po 8 usd, 1000 kom samo u jednom cugu 2012te u oktobru... I sta sad treba da idem da se ubijem? U tom momentu se cinilo kao dobar potez, skocilo sa 5 na 8 dolara, a nije ni da su mi trebale godine da iskopam to.

A dobro, sta, mogao si da ih prodas po 1000$ i sad bi imao milion dolara.
Jaka stvar. :D

Hehehe legende, drago mi je da nisam jedini koji je najebao. Dok se drzimo zajedno, niko nam nista ne moze, zato hrabro napred, pa sta Bog da! ,):wave:

jel neko ispratio ono sto se desava sa criptisijem ( sto su okacili) jel su to uspeli da recoveruju BTC-ove ili sta ?

Sad je ladno i Bleutrade krenuo izgleda Cryptsy putem, jel moguce ovo??? Pa kojoj menjacnici covek da veruje ***!?

pa nijednoj ... sve je na rizik

Nesto se izgleda desava sa cryptsy-em... neko ozivljavanje...

Capture.PNG

povampirenje crypstsyja zanimljivo :D
ko ce ga znati zadnje vreme forsirali su se sitni coini. vrednost vtc_a ftc , xc porasla x2 xmr skoro x3 , dgb luduje,najverovatno jos gomila koje nisam ni primetio , mozda je dovoljno da se pokrene , ali da li je dovoljno da se povrati poverenje?
mozda je to samo fora da masa pomisli da se nesto radi :}

To bi bilo sve od Cryptsyja

Internet & wallet server physical location has been given to the receivership representative. Bittrex held funds information was also given

Nazad
Vrh Dno