Šta je novo?

cryptsy.com i problemi sa (ne)radom diticnog

Hehe vratio se Chipsy online, ali zaustavljene sve transakcije izgleda...:(

Kaze da ce pustiti wd ako mu vrate btc i ltc. Sto po meni znaci da on u stvari drzi nase altove tamo da nebi bio u minusu. Bolje mi nego on :D

Kaze da ce pustiti wd ako mu vrate btc i ltc. Sto po meni znaci da on u stvari drzi nase altove tamo da nebi bio u minusu. Bolje mi nego on :D
Da i ja to mislim, vrlo "zanimljivo" i kvarno, kao da smo mi krivi sto je neko njega namagarcio. Kako je to uopste moglo da se desi jednoj tako ozbiljnoj menjacnici sa 100 tipova zastite??

Da i ja to mislim, vrlo "zanimljivo" i kvarno, kao da smo mi krivi sto je neko njega namagarcio. Kako je to uopste moglo da se desi jednoj tako ozbiljnoj menjacnici sa 100 tipova zastite??

Izgleda veoma lako, kad imas 1000 shit coin-a u source-u je jako lako proturit exploit, to sto svaki wallet nije bio odvojen to je vec druga stvar

Izgleda veoma lako, kad imas 1000 shit coin-a u source-u je jako lako proturit exploit, to sto svaki wallet nije bio odvojen to je vec druga stvar
Koliko ja vidim, svi koji smo tamo imali nesto od novcica, pa i bitkoina ce ostati zarobljeno zauvek, a ovo je samo pokusaj pranja pred masovnom pljackom.

Ja neznam sta ste cekali, 2 meseca se znalo da problem pstoji ja sam i najvece shitove kao HVC i UTC dumpovao i izvukao LTC

HVC sam cak povukao u wallet pa odlucio da ga vrnem i dumpujem

Ja neznam sta ste cekali, 2 meseca se znalo da problem pstoji ja sam i najvece shitove kao HVC i UTC dumpovao i izvukao LTC

HVC sam cak povukao u wallet pa odlucio da ga vrnem i dumpujem
Pa nisam ni sanjao da moze nesto ovako da se desi jednoj od najvecih menjacnica, delovali su ozbiljno, uvek resavali sve probleme odmah kad sam im pisao, ko je mogao ovo da predvidi?? Ok imali su probleme, ali svi ih imaju danas, nisam ocekivao da ce odjednom biti cao zdravo...I aj sad ti veruj nekome i necemu danas...
Koju menjacnicu koristiti onda i kako uopste u ikoga imati poverenja, kad vidis sta se radi? :wall:

Poslednja izmena:
Šitsi dozvolio povlačenje nekih šitova :

– Update 2016/01/19 10:08pm –
The following wallets have been opened for withdrawals:
007
42Coin
Acoin
Aegis
Aiden
AlienCoin
AlphaCoin
AmricanCoin
AppleBytes
Agentum
AsiaCoin
AsicCoin
Axron
BancorCoin
BatCoin
BattleCoin
BBQCoin
BetaCoin
BitBay
BitGem
Bitshares
Bitstake
BlackCoin
BoostCoin
BottleCaps
Bytecent
ByteCoin
CacheCoin
CAIx
CashCoin
CheckCoin
CinderCoin
CinniCoin
Clams
CoinMagi
ContinuumCoin
CosmoCoin
CounterParty
CrackCoin
CraftCoin
DamaCoin
DevCoin
Diamond
Doubloons
Ducknote
e-Gulden
ElephantCoin
Ether
Expanse
EZCoin
We will be opening more wallets over the next couple days.

Nekako sam imao osecaj da ce se vratiti...iako bolje da sada kada svi povuku novcice ugase berzu i otvore novu

Lepo od njih, nadam se da ce i BTC otkljucati. Nego je pitanje sada, na koju ih prebaciti, koja je pouzdana, ima li takve?
I da li i dalje ostati ovde, verovati im, ili prebacivati na neku drugu i koju?

Lepo od njih, nadam se da ce i BTC otkljucati. Nego je pitanje sada, na koju ih prebaciti, koja je pouzdana, ima li takve?
I da li i dalje ostati ovde, verovati im, ili prebacivati na neku drugu i koju?

ne znam kog djavole trpate btc i ltc po menjacnicama pa vam posle kriv djavo kad dignu.
Ko jos stavlja svoju ustedjevinu ltc-a i btc-a na menjacnicu?!
I jos cryptsy bio ozbiljna menjacnica.
Pa rudar pocetnik sam bio,slina mi jos tekla a vido sam da shitsy nidje veze nema.
lepo u wallet bato,ko sav normalan svet!

ne znam kog djavole trpate btc i ltc po menjacnicama pa vam posle kriv djavo kad dignu.
Pa rudar pocetnik sam bio,slina mi jos tekla a vido sam da shitsy nidje veze nema.

Samo sto ce ti za btc wallet (blockchain) uskoro trebati nekoliko diskova...Ako je na kompu. Ko zeli da trguje mora da snosi odredjen rizik. Cryptsy jos nije zatvorio firmu, mada mi ne deluje optimisticno. Ako je istina da su ih oladili za 10 milki pre godinu ipo, dobro su dobacili do sada.

Poslednja izmena:
U pravu si, *** kad sam pocetnik bio u ovome, ko je ovo mogao da predvidi, a i novcanik nije bas potpuno bezbedan, ako se ne varam, zar ne?
Ko je mogao da sluti da ce najveca menjacnica, gde svi zivi cuvaju razne valute da prsne??

U pravu si, *** kad sam pocetnik bio u ovome, ko je ovo mogao da predvidi, a i novcanik nije bas potpuno bezbedan, ako se ne varam, zar ne?
Ko je mogao da sluti da ce najveca menjacnica, gde svi zivi cuvaju razne valute da prsne??

Nije nikad bila najveca, mozda jeste, al po broju shitova.

Samo sto ce ti za btc wallet (blockchain) uskoro trebati nekoliko diskova...Ako je na kompu...

To jeste ali ne moras koristiti bitcoin core wallet. Ja vise od godinu i po dana koristim Miltibit classic, a skoro sam presao na Multibit HD. Do sad nisam imao nikakvih problema.

@nenadubica :

U pravu si, niko normalan ne čuva koine na menjačnici...osim onih koji trguju.
To i jeste poenta, ti cryptsy shvataš kao menjačnicu, a ja i još brdo ljudi kao berzu, i to berzu gde možeš jako lepo zaraditi na tuđoj gluposti.
Recimo ja sam se igrao sa jednom valutom, kupim je za 0.2 ltc a prodajem tek kad dođe cena da to sve prodam za 1.2 ltc. U proseku jednom mesečno povlačim taj 1 ltc u cold wallet...poslednji trade sam imao 12.01 i nisam stigao da ih povučem...dole sam za 1.2 ltc, odnosno za 0.2 ltc, mene realno boli ki**ca ;)

@nenadubica :

U pravu si, niko normalan ne čuva koine na menjačnici...osim onih koji trguju.
To i jeste poenta, ti cryptsy shvataš kao menjačnicu, a ja i još brdo ljudi kao berzu, i to berzu gde možeš jako lepo zaraditi na tuđoj gluposti.
Recimo ja sam se igrao sa jednom valutom, kupim je za 0.2 ltc a prodajem tek kad dođe cena da to sve prodam za 1.2 ltc. U proseku jednom mesečno povlačim taj 1 ltc u cold wallet...poslednji trade sam imao 12.01 i nisam stigao da ih povučem...dole sam za 1.2 ltc, odnosno za 0.2 ltc, mene realno boli ki**ca ;)

E to da,moze za razmenu shitova i trenutna prebacivanja.Al sigurno necu da drzim 10ak+ BTC-a na
menjacnici gde sam do sada bar 20 puta kontaktirao admina zbog najrazlicitijih problema

Prvo me Mintpal s**** za 0.15 btc-a, a sad Cryptsy za nekih 25 ltc-a.. Divota
Jel ima neka druga menjacnica gde se moze trgovati shitovima, a koja normalno radi (bar za sad)

Da li je iko uspeo da podigne na ona 3 nacina koja su oni ostavili u support-u?

I ja imam zakucano na Shitsiju BTC, DOGE (solidan iznos) i DASH i jos ne mogu nista da isplatim od toga, jos su zakljucani walleti! :mad:
Ima li neko neku informaciju kako izvuci neku od tih valuta odande??

Recite mi jesu li nekom vracali Doge na cryptsyju.
Ostalo tamo drugari solidna kvota.
Znam,***a,nije vodio racuna al to je sad....
Nisu jos otkljucali taj wallet i ja se pitam kada ce, jer su kucici isplativiji nego ikada i ladno bi dobio sad cenu od 120 satosija, koju sam ostavio bio tamo, samo da nisu lopovi...

Nazad
Vrh Dno