Da i ja to mislim, vrlo "zanimljivo" i kvarno, kao da smo mi krivi sto je neko njega namagarcio. Kako je to uopste moglo da se desi jednoj tako ozbiljnoj menjacnici sa 100 tipova zastite??Kaze da ce pustiti wd ako mu vrate btc i ltc. Sto po meni znaci da on u stvari drzi nase altove tamo da nebi bio u minusu. Bolje mi nego on![]()
Da i ja to mislim, vrlo "zanimljivo" i kvarno, kao da smo mi krivi sto je neko njega namagarcio. Kako je to uopste moglo da se desi jednoj tako ozbiljnoj menjacnici sa 100 tipova zastite??
Koliko ja vidim, svi koji smo tamo imali nesto od novcica, pa i bitkoina ce ostati zarobljeno zauvek, a ovo je samo pokusaj pranja pred masovnom pljackom.Izgleda veoma lako, kad imas 1000 shit coin-a u source-u je jako lako proturit exploit, to sto svaki wallet nije bio odvojen to je vec druga stvar
Pa nisam ni sanjao da moze nesto ovako da se desi jednoj od najvecih menjacnica, delovali su ozbiljno, uvek resavali sve probleme odmah kad sam im pisao, ko je mogao ovo da predvidi?? Ok imali su probleme, ali svi ih imaju danas, nisam ocekivao da ce odjednom biti cao zdravo...I aj sad ti veruj nekome i necemu danas...Ja neznam sta ste cekali, 2 meseca se znalo da problem pstoji ja sam i najvece shitove kao HVC i UTC dumpovao i izvukao LTC
HVC sam cak povukao u wallet pa odlucio da ga vrnem i dumpujem
Lepo od njih, nadam se da ce i BTC otkljucati. Nego je pitanje sada, na koju ih prebaciti, koja je pouzdana, ima li takve?
I da li i dalje ostati ovde, verovati im, ili prebacivati na neku drugu i koju?
ne znam kog djavole trpate btc i ltc po menjacnicama pa vam posle kriv djavo kad dignu.
Ko jos stavlja svoju ustedjevinu ltc-a i btc-a na menjacnicu?!
I jos cryptsy bio ozbiljna menjacnica.
Pa rudar pocetnik sam bio,slina mi jos tekla a vido sam da shitsy nidje veze nema.
lepo u wallet bato,ko sav normalan svet!
U pravu si, *** kad sam pocetnik bio u ovome, ko je ovo mogao da predvidi, a i novcanik nije bas potpuno bezbedan, ako se ne varam, zar ne?ne znam kog djavole trpate btc i ltc po menjacnicama pa vam posle kriv djavo kad dignu.
Ko jos stavlja svoju ustedjevinu ltc-a i btc-a na menjacnicu?!
I jos cryptsy bio ozbiljna menjacnica.
Pa rudar pocetnik sam bio,slina mi jos tekla a vido sam da shitsy nidje veze nema.
lepo u wallet bato,ko sav normalan svet!
U pravu si, *** kad sam pocetnik bio u ovome, ko je ovo mogao da predvidi, a i novcanik nije bas potpuno bezbedan, ako se ne varam, zar ne?
Ko je mogao da sluti da ce najveca menjacnica, gde svi zivi cuvaju razne valute da prsne??
Pa ok, to sam rekao ovako hipoteticki, mozdan ije najveca, ali je jedna od najvecih i najozbiljnijih definitivno, a i uvek su dobre cene raznih shitova bile.Nije nikad bila najveca, mozda jeste, al po broju shitova.
Samo sto ce ti za btc wallet (blockchain) uskoro trebati nekoliko diskova...Ako je na kompu...
A koliko su oni pouzdani, isto moze da se desi kao na Criptsy, odjednom objave kobajagi hak i cao...Ja kad koristim koristim blockchain.info
@nenadubica :
U pravu si, niko normalan ne čuva koine na menjačnici...osim onih koji trguju.
To i jeste poenta, ti cryptsy shvataš kao menjačnicu, a ja i još brdo ljudi kao berzu, i to berzu gde možeš jako lepo zaraditi na tuđoj gluposti.
Recimo ja sam se igrao sa jednom valutom, kupim je za 0.2 ltc a prodajem tek kad dođe cena da to sve prodam za 1.2 ltc. U proseku jednom mesečno povlačim taj 1 ltc u cold wallet...poslednji trade sam imao 12.01 i nisam stigao da ih povučem...dole sam za 1.2 ltc, odnosno za 0.2 ltc, mene realno boli ki**ca![]()
Ima, probaj ovde na Bleutrade, do sada nije bilo nikakvih problema, ali ocigledno su to sve lopovi, niko vise nije pouzdan, zato oprez.Prvo me Mintpal s**** za 0.15 btc-a, a sad Cryptsy za nekih 25 ltc-a.. Divota
Jel ima neka druga menjacnica gde se moze trgovati shitovima, a koja normalno radi (bar za sad)
Daj Boze da se vrate, za dobrobit svih nas.Mislim da se cryptsy nece tako lako predati, videcemo sta ce se desiti...
Daj Boze da se vrate, za dobrobit svih nas.
Nisu jos otkljucali taj wallet i ja se pitam kada ce, jer su kucici isplativiji nego ikada i ladno bi dobio sad cenu od 120 satosija, koju sam ostavio bio tamo, samo da nisu lopovi...Recite mi jesu li nekom vracali Doge na cryptsyju.
Ostalo tamo drugari solidna kvota.
Znam,***a,nije vodio racuna al to je sad....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari