Šta je novo?

cryptsy.com i problemi sa (ne)radom diticnog

ajde videcemo....nego u sushtini me je najvishe nerviralo zashto i meni npr nisu tako lepo odgovorili nego kuliraju.

Verovatno cekaju taj blok 42xxx jer pre toga je i dalje moguc foruk blokova

Meni Cryptsy sve bolje radi u poslednje vreme, sve je manje laga.

Nemojte da mi cryp dirate :)
Imam njihovih akcija brdo,a ako uvedu usd ja sam zavrsio sa penzijom : )

drago mi je zbog vas, ali meni dok je radio radio je ochajno, za svaku drugu transakciju sam pisao supportu.
i naravno i dalje nishta od novchica koje sam poslao pre mesec i neshto od njih, a support sada kulira.

Koja im je sad ono fora da zatvaraju CENT/XPM market?

drago mi je zbog vas, ali meni dok je radio radio je ochajno, za svaku drugu transakciju sam pisao supportu.
i naravno i dalje nishta od novchica koje sam poslao pre mesec i neshto od njih, a support sada kulira.

Tebe bas poterao maler na Craptsiju?! I ja sam imao brdo problema sa njima do sad, zato ih drzim na Skypeu umesto da im pisem ticket pa ih onda smaram dok ne odgovore.. Do sada sam imao 12000 izvrsenih tradeova i u svakom trenutku oko 125-130 otvorenih ordera. Steta zbog njihovog bugovitog engina za sve ovo vreme je bila sto su mi maznuli oko 0.55btc koje navodno nisu mogli da nadju, a steta u moju korist je oko 1.1btc, tako da sam jos i u profitu zbog njihovog trade engina :)
Dok ne bude novih kvalitetnih menjacnica, craptsy je nuzno zlo..

Ima li neko problem sa sms auth na cryptsyju? Cijeli dan ne mogu da se ulogujem jer ne dobijam sms

Aj javljam ti za 10 minuta, samo da dodjem kuci i da probam.

Nema problema. Stigao SMS posle 2 sekunde i ulogovao sam se odmah.

Poslednja izmena:
OK. Hvala. Mora da je nesto do mene mada probao sam sa racunara i laptopa da se ulogujem ali sms nedolazi

Brzi su sa odgovorom. Navodno sms ima problema sa nekim zemljama pa zna da kasni i po 24 sata pa su mi predlozili da iskljuce sms autentifikaciju, ali posto sam legao cim sam im poslao mail tek sam jutros procitao poruku a sms je nekim cudom proradio. Sad sam presao na Authy (oni ga preporucuju).

Ja sam jos uvek na SMS-u, nemam zamerki. Mada i ne trgujem tamo al ajde, zatreba s vremena na vreme.

Meni je sms radio uglavnom ok rijetko kad se desavalo da kasni ali eto sad mi se desilo da cijeli dan nisam primio poruku od njih a tamo najvise trgujem.

Mijenjao sam ali nista. Ne radi na desktopu ni laptopu pa sam mislio da je cryptsy puk'o.

Vidim traze verifikaciju racuna zbog dolara,interesuje me moguli bez verifikacije jos trgovati sa shitcoinima ?

Moze samo sto sa verifikacijom imas neke.pogodnosti

Da li neko koristi cryptsy sada za doge isplate sa cointellecta i da li ima problema sa slanjem na druge exchange-ove? Svi withdrawals mi stoje kao pending, nema ni tx id, potvrdjeni na mail . . . wtf?

Ima li još neko od jutros problem sa logovanjem na Cryptsy (konkretno njihovo (ne)slanje Two-Factor Auth Code putem SMS-a? :trust:

edit:
kao što reče kolega maxa2x (u porusi ispopd) stižu sa zakašnjenjem od 30tak minuta a pošto sam kliktao više puta ima da se načekam dok dobijem poslednji validni kod :wall:

Poslednja izmena:
Imao sam ja prije par dana. Nekoliko puta sam zahtjevao TFA cod pa su stigli sa zakasnjenjem mozda 30-ak minuta.

Edit:Jutros bez problema kod mene.

Poslednja izmena:
Mislio sam da napravim novu temu, ali ajde ovde cu napisati jer nemam bas vremena, uglavnom sa mog profila na usr8nom cryptsy.com mi je nestalo oko 0.50 btc-a, jer mi je nalog bio "neaktivan", ulazio sam na profil jednom u 3, 4 mjeseca samo da provjerim stanje, i evo ulazim danas sve same nule na profilu.
Interesuje me da li je jos neko imao ovakav problem i da li postoji mogucnost da mi vrate to sto su pokrali?
aaaaaaa.png

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno