Šta je novo?

Cryptonite [XCN] (M7 PoW)

evo i ja sa 7 celerona g 1620 kopam imam 940 khasha, dok mi je na i5 nekakav problem pokazuje 0.42 khash po threadu, ima li neko isti problem?

Jeste ladno, kakav amaterski previd :) hvala

Poslednja izmena:
CEna u bunaru, diff 4 puta veci nego pre 3 dana.
Ovo se ne moze kopati bez GPU minera.

kopa li jos ko ovaj shit coin ?

Nemoj tako za ovako divan koincic, tepaj mu malo.

Jos samo da uspem da iskompajliram ovo djubre (CUDA miner) :( Ima i ja da mu tepam... Da je CCminer, pa jos i nekako, nego ga oni nakacili na CUDA miner :trust:

Pa,ja vozim 2 celerona G1610,i svaki daje oko 130kh,kako vidim vase azdaje ja sam zadovoljan da ovi slabi procesori ovoliko prave hasha,imam skupljeno 92 XCN u novcaniku za evo tacno 3 dana kako je pusten pool 1GH,naravno redovno azurirani brzi mineri(ispocetka mi je bila brzina oko 90kh po procesoru).
P.S. nisu klokovani.
Prezadovoljan sam. 20 komada do sada od juče od pola šest. Ako uzmem i da je diff skočio kako kažete onda je sve potaman, sem cene. :D

na poolu vidim pise ako imate vise minera na jednoj adresi treba upisati wallet.server1 wallet.server2 jel neko to radio ili samo ostavio wallet kao username?

Koga interesuje, ovo se kopa jako lepo sa Nvidiama. 2x750ti - oko 500 novcica dnevno po trenutnom diff ;)

Al' moras i linux posto je pod windowsom kompajliranje skoro pa nemoguce...

Standarno, ja dobijam manje (oko 3.6 MH/s sa 750ti) :) Ali kopam odavno. Skupio oko 2000 komada... Trenutno je za one koji imaju Nvidiu ovo najisplativije kopati cak i na dnevnom nivou i dumpovati po trenutnoj ceni.

Kupujem jednu 750 makar i da nije Ti i pridružujem se :)

Za navodno, mesec dana će nove karte. 750 je Nvidijin eksperiment koji je uspeo, koliko smem da primetim.

Meni GTX 770 daje 10.8-10.9 Mhs sa cuda miner sa 1gh. Jel to to ili treba više? Da li neko ima GTX 770 da podeli rezultate?

mislim da ti je ovo dobar rezultat za 770, ako se drzimo nekog odnosa da je 780ti brza 4 puta u proseku od 750ti trebalo bi da daje oko 16Mh/s. Obicno se 760 muci sa 750ti a ova 770 ide nesto malo jace ovo tvoje je fino po meni.

Budućnost zna možda samo baba vanga :p Ja čuvam pa šta bog da :)
Juče je cena bila skočila na 3500 i po toj ceni je isplativost u odnosu na monero bila skoro 5x veća.

Koliko dobijate koina dnevno po kartici?

Ja juce na 1gh oko 170, ne prodajem jos nista planiram da ustekam bar 10k

Nazad
Vrh Dno