shaolin_RS
Slavan
- Učlanjen(a)
- 05.01.2006
- Poena
- 350
kopa li neko i dalje ovaj coin? ili je odsvirao svoje...
druze ja sam za nekih 12h kopanja dobio oko 30% manje nego da sam kopao monero, kako si ti racunao da ti ispadne ~15% vise?
meni je davala najvise 150XCN na 750ti za 24h brzina do 4.7mh/s sada seta do 120XCN pada pa raste u odnosu na diff, wolf ima 5.3mh/s sa podesavanjem latencija memorije, to moze da se namesta iz nekog programa ali treba mnogo proracuna i strpljenja zbog reseta kompa kako sam ga razumeo samo je to vazno za ubrzanje.
5.7 mh/s pokazuje sajt 1gh sa v7 minerom na 1210/5400 jos me usporava cpu miner islo bi sigurno na 6mh/s da ga ugasim, a broj novcica za 24h se konstantno smanjuje. Cena ide dole a diff u nebo gde je ovde logika? morao je clay da umesa svoje prstice sa atijem mora da je to
@sasami ja citao uputsvo na nekom sajtu da mora obavezno nvidia prva drajveri monitor na nju pa tek onda radeoni u plocu i drajveri za njih![]()
Nema uputsto, prosto je nema šta da pogrešiš, ubaci sve, stavi Ati X16 slot da bude primaran display (mada je ovo upitno, može da se desi da ti tek zadnja grafika u rig da sliku), install prvo catalyst, restart, pa detonator, restart i to je to.....
Batali CPU miner, više dobijaš sa grafikom....
Diff mora gore kad sve više i više ljudi kopa....
Ima novi Ati miner v2.0, oko 15% ubrzanja.... Pada cena, pada i diff...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari