Koliko dobijate koina dnevno po kartici?
Ja juce na 1gh oko 170, ne prodajem jos nista planiram da ustekam bar 10k
Sa šta kopaš i na kojim taktovima?
Koliko dobijate koina dnevno po kartici?
Ja juce na 1gh oko 170, ne prodajem jos nista planiram da ustekam bar 10k
Koristim Asusove 750ti, gpu +100 mem +150, stari miner
shaolin nemaš milosti, jel ti misliš na mene i na diff
Ja sam se razmišljao da uzmem MSI ali na kraju ipak bolje GA zbog 6pin power konektora i većeg ventilatora 100mm tako da mislim da hlađenje nemože da bude problem i da je poteram na 1300mHz za GPU, kad već nisam uzeo Ti, nije mi žao 380din veća cena u odnosu na MSI....
Ima na KP GA GTX750Ti stara 2 nedelje (dobijena umesto 260x sa reklamacije) ali čovek neće da je proda za 11k din koliko sam mu ponudio i nije mi je reko njegovu cenu....
steta sto se niste dogovorili a sto se tice r265 slican je 7850 ali su nesto cackali oko potrosnje i tu uspeva da pravi neku razliku u odnosu na 7850 pogotovo kad se srafi, to je ono sto sam procitao na osnovu iskustva nekih korisnika no sve to treba uzeti sa rezervom i testirati kartu pa onda suditi. Ima li neka menjacnica da se izruce ovi novcici?
Iste kartice, potrošnja ista, jedino što su 265 uglavnom sa 2gb a 7850 sa 1gb ram....
Pa kopa puno nas![]()
Evo nova verzija ccminera što podržava cryptonite https://mega.co.nz/#!8c0RQRQI!7pux-uYYlgW2IYxaTbpERV-XTMkqUyYs6Nlt3AwCUpE
Daje oko 4.2Mhs po 750ti
Bat je klasika i prost tako da bi trebalo da ti radi jer nista lakse nema za podesavanje od nvidije
ccminer.exe -a m7 -o stratum+tcp://xcnpool.1gh.com:7333 -u CX54yaj1PEJxxxdz4z9PapLhWU1yeDXQ9X -p x
pause
Imas noviji miner v5 koji baca oko 4.75Mhs po jednoj 750ti
https://mega.co.nz/#!8RsDiJxY!61uRgJmlkr-Y_mwaE0HrCrzI-O85s71qhvW3f7kM3uQ
skidam već pola sata, na 25% sam
nema od ovoga ništa do ujutru nema da skinem....
Daj DADE ako ti nije teško pošalji na mail [email protected]
Updateovao sam Win i osim što sam usporio komp ništa nisam dobio, ili se ubuli il neće da krene... Nebitno kasnije uzimam Hdd i instaliram dedicated makinu za majning....
Pogledajte prilog 147970 Pogledajte prilog 147971
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari