Šta je novo?

Cryptonite [XCN] (M7 PoW)

E stvarno ljudi, u cemu je fazon?

Sinoc sam odmah stavio novi 40% ''brži'' miner, kad su objavili...i stvarno je posle nekoliko minuta na pool-u brzina bila tu negde, kao i na svakom mineru. Od jutros je kao i vama, duplo manje očitavanje na pool-u, a na minerima jeste brže, otprilike tih 40%, najpreciznije 37%, ali to je ok.

Znaci kradu i ovde, ne samo na moneru. :)

Poslednja izmena:
Pređite na linux, pa ćete imati više coin-a. :D

Da budem jasan i kod mene postoji taj nesklad, ali više daje na linux-u.

Poslednja izmena:
Da istancujemo koju desetinu iljada pa sta bude....

:d

Zanimljiv twit

Poslednja izmena:
Ne znam zasto se ovo desava, ali i meni pokazuje duplo manje nego u mineru. 400kh/s i 480kh/s (2xFX8xxx) a na poolu 415 Kh/s.

EDIT: sad pokazuje 368.564 average :wall: 1GH pool je u pitanju

Poslednja izmena:
Ne znam koliko ću puta ponoviti, Vi koji imate FX-ove, probajte u ubunutu-u. Ako ne možete da iskompajlirate (ne znam ni sam kako sam to uradio :D), daću Vam već iskompajlirani minerd.

kukali ste na Klejmora i njegovih 5 posto....

Ne znam koliko ću puta ponoviti, Vi koji imate FX-ove, probajte u ubunutu-u. Ako ne možete da iskompajlirate (ne znam ni sam kako sam to uradio :D), daću Vam već iskompajlirani minerd.

Hvala na savetu, inace, kompajlira se perfektno na ubuntu 14.04 64bit pod vmware, daje 80kh po jezgru umesto 60kh pod windowsom :)

Koja je verzija VMware u pitanju? Imam devetku negde, ali sve mi završavao VBox do sada. Pitam da budem siguran da će raditi preko VMware-a. Koristim minerd nativno na drugom PC-ju, na kom se nalazi ubuntu.

Koja je verzija VMware u pitanju? Imam devetku negde, ali sve mi završavao VBox do sada. Pitam da budem siguran da će raditi preko VMware-a. Koristim minerd nativno na drugom PC-ju, na kom se nalazi ubuntu.

VMware Workstation 10.0.1 Build 1379776

Dodelim mu 6 jegara i svaki minerd radi perfektno ;)

E, fala. :D

2zqg9d5.png

I napiši, ako je moguće, koje si sve dependencies stavio (samo one koje trebaju). Ja sve živo stavio preko software centre-a. :D (libcurl, libgmp, libboost, itd.)

Eee, to ne znam. Na tom sistemu imam gomilu dependencies koje sam ranije instalirao. Za ovo mi je falio samo libgmp (tacnije libgmp-dev, cini mi se) :)

10% ubrzanja pod linuxom.. nije lose. Videcemo kako se to vidi na pool-u

Jel moze neko da okaci novi miner sa poola jer ja ne mogu da ga skinem javlja gresku..

Tek sada mi posle više od 24h na pool-u očitava normalno brzinu, kao i u prvih 10 minuta od menjanja miner-a za onaj što je brži 40%...

Ovaj najnoviji nisam probao, sada ću.

Kako je kod ostalih što se tiče očitavanja na pool-u danas? Samo, ako neko odgovori, neka navede da li je još uvek miner varijanta 2 (brži 40% od varijante 1), ili ste prešli na varijantu 3 (brži od dvojke, ne znam koliko, na windows-u).

Sa najnovijim minerom kod mene na win 7 64bit, sa core i5, ubrzanje oko 8%, ako nekog zanima. :)

Poslednja izmena:
Dajte ljudi okacite miner , sa 1GH ne moze da se skine.

Kako vam ide ovo kopanje? Mislite li da ce biti neki pump? Kopam otprilike 130 dnevno, sto mi deluje smesno. Da li da ustanem ili da odustanem :D

monera dnevno uđe ~21 000 u mrežu, XCNa 350 000

Koliko je kvarkova ulazilo u mrezu 95%~ ljudi prodavalo i bilo nezadovoljno ali onih 5%~ sto je sacekalo ...

Ima li ovo čudo GPU-miner i gde? Imam samo matori 920 koji bi mogao ovo da kopa sa minerom sa 1GH.com i ne znam ni da li vredi...

Verovatno da ima, CUDA momci su vec daleko dogurali, ali nista javno niti meni dostupno. Izaci ce sigurno u skorije vreme, i Catya, jedan od dev-ova ovog coina radi na GPU mineru. Znaci, trebalo bi se nakopati dok jos mozemo sa CPU, kad udje GPU u igru, ode diff u nebesa.

@Cacanin - mozda si i u pravu, cak i ako bude vredeo 10x manje od monera, opet nije smesno za tako malu snagu (2xFX i 20xEC2 micro :D ) Zato, ne odustajem :)

Koliko daje FX? I ovaj traži garant AES instrukcije... Moram da uzmem neki AMD skoro.

Matori i7 920 daje 290-295, a vidim da i oko 300 kh/s posle nekog vremena i sa 7 thread-ova. Sa svih 8 oko preko 305, ne znam do koliko daleko baca, nisam proveravao jer sam ostavio jedan thread za GPU... Miner sa 1GH.com, naravno.

Je li to OK?

Poslednja izmena:
Koliko daje FX? I ovaj traži garant AES instrukcije... Moram da uzmem neki AMD skoro.

Matori i7 920 daje 290-295, a vidim da i oko 300 kh/s posle nekog vremena i sa 7 thread-ova. Sa svih 8 oko preko 305, ne znam do koliko daleko baca, nisam proveravao jer sam ostavio jedan thread za GPU... Miner sa 1GH.com, naravno.

Je li to OK?

Pa,ja vozim 2 celerona G1610,i svaki daje oko 130kh,kako vidim vase azdaje ja sam zadovoljan da ovi slabi procesori ovoliko prave hasha,imam skupljeno 92 XCN u novcaniku za evo tacno 3 dana kako je pusten pool 1GH,naravno redovno azurirani brzi mineri(ispocetka mi je bila brzina oko 90kh po procesoru).
P.S. nisu klokovani.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno