Šta je novo?

Cryostasis

Rasirenih ruku :d ?
Ovom decku treba neke osnovne stvari objasniti :-devil-:.
Ae sad priznaj, dal bi Kurnjikovu na brod poveo, ili GTX 280, ae Nvidia-ovac ne lazi :p.

Rasirenih ruku :d ?
Ovom decku treba neke osnovne stvari objasniti :-devil-:.
Ae sad priznaj, dal bi Kurnjikovu na brod poveo, ili GTX 280, ae Nvidia-ovac ne lazi :p.

:banana::banana:I jedno i drugo:D:D,a to rasirenih ruku svi znamo sta znaci jel tako Zdravko

Poslednja izmena:
Danko usranko :d.
Bem ti zivot nista nisam skapirao od price.

Evo sta pise na sajtu vezano za pricu (blagi spoiler):
http://www.action-forms.com/games/cryostasis/cryostasis.htm

Year 1968. Arctic Circle, Russian North Pole station "Pole 21". The main hero Alexander Nesterov is a meteorologist occasionally caught inside an old nuclear ice-breaker North Wind, frozen in the ice desert many years ago.
This steel creature (misli se na brod dakako :D) once fought for its life and freedom, but it has fallen into an ice trap and all the creatures on its board lost not only their natural look, but a right to die. Cryostasis is a story about a drama of a Captain and his Ship evolving in the atmosphere of animal fear.

Da ga ebem, nigde ja nisam vide da se zovem aleksandar i da sam meteorolog...

Ako je neko zavrsio igru, i ako zna ruski, bilo bi lepo da ovo prevede (tekst sa slike):

Znaci pricu sam totalno omasio u ovoj igri :smash:.

Prilozi

• End.jpg
    End.jpg
    45.9 KB · Pregleda: 54
Poslednja izmena:
Ja sam jos na onom 10 nivou gde me baca u meni igre...ako neko zna resenje ili Zdravko baci mi save fajlove ako moze da nastavim posle ovog dela..pogledaj da li je bug ili sam ja gloop :d

klik

Poslednja izmena:
Ja sam jos na onom 10 nivou gde me baca u meni igre...ako neko zna resenje ili Zdravko baci mi save fajlove ako moze da nastavim posle ovog dela..pogledaj da li je bug ili sam ja gloop :d

klik

Save-ovi ce morati da sacekaju, a bogami i ovaj youtube link :D, jer sam trenutno na dail-upu.

Ali, ja nisam konstantno sacuvavao normalnim save-om, obicno je to bio quick save (a svaki sledeci ide preko prethodnog, kao i autosave, tako da ti to nije od pomoci), ali imam neke normalne save-ove, sad da li su vremenski blizu ovde gde si ti zapeo, bem li ga.
Meni je igra pucala u poslednjih sat vremena igranja, jedno 20 puta ;), ali sam izdrzao :D.

U svakom slucaju, ja net uplacujem, tek za nedelju dana ili jace, pa potrazi save-ove na netu, ako sam ne mozes da resis :).

youtube link je kratak..1min i ne mogu nigde da pronadjem saveove :S: anw kad budes mogao pusti mi te saveove pa cu ja nesto da iskopam :d

10x,uspeo posle malo cimanja jer nije hteo da mi ocita te save fajlove nego sam morao da ih preimenujem bla,bla. anw sada pise da je nivo 12 a ja sam bio u 10tom a save izgleda da je tacno posle onih vrata sa resetkama :trust: nebitno,hvala,nije mi bitno sta pise i koji je nivo,bitno je da mogu da nastavim.:banana:pozz

10x,uspeo posle malo cimanja jer nije hteo da mi ocita te save fajlove nego sam morao da ih preimenujem bla,bla. anw sada pise da je nivo 12 a ja sam bio u 10tom a save izgleda da je tacno posle onih vrata sa resetkama :trust: nebitno,hvala,nije mi bitno sta pise i koji je nivo,bitno je da mogu da nastavim.:banana:pozz

Super drago mi je da sam pomogo:D:D:D:D:banana::banana::banana:

Od 14 do 17-og nivoa (poslednjeg) puca samo tako ;).
Ali imajte strpljenja, da bi mogli kraj da mi objasnite :d.

Nisam nista ukapirao na kraju..postavio sledeca pitanja na Official 1C Company forum i dobio sledece odgovore:

1.Who is Danko ?
2.What happened at the end,did Alexander ( player) saved the ship or what?
3.Nowhere in da game is mentioned Russian North Pole station "Pole 21" ?
4.Did game have multiple endings ?

1) Danko is the main hero of the part of the russian novel "Staruha Izergil" written by famous writer M. Gorky. He sacrificed himself to save people of his tribe.
2) Alexander saved the ship and its crew
3) mentioned once in the beginning
4) There is one end, but you can reach it in different ways.

ocena igre 4/10
prica 2/10
grafika 8/10
optimizacija 2/10

Imao sam veca ocekivanja citajuci po netu o ovoj igri i kada sam je poceo igrati...

Poslednja izmena:
Engleska verzija.

505 GAMES KICKS OFF THE NEW YEAR WITH CHILLING TERROR, FAST-PACED SHOOTING AND TACTICAL WARFARE
Milton Keynes, 14th January 2009 – 505 Games has today announced that it is releasing icy survival horror Cryostasis, fast-paced monster FPS NecroVisioN and World War II strategy title Men of War under the 1C Company label on 20th February 2009 exclusively on PC.

CRYOSTASIS
Taking place in the Arctic Circle in 1981, players take on the role of Alexander Nesterov, a Russian meteorologist sent to investigate the final hours of the North Wind, an old nuclear ice-breaker shipwrecked in an icy grave.

The freezing cold has turned the inhabitants of the ship into freakish frozen monsters that will hunt down anything warm and destroy it. Thankfully, Alex possesses a unique ‘Mental Echo’ ability, which allows him to relive the final memories of the dead and change their actions in the past.

But, can Alex discover what happened on the North Wind or will he also become the latest victim of the terrible cold?

Nisam nista ukapirao na kraju..postavio sledeca pitanja na Official 1C Company forum i dobio sledece odgovore:

1.Who is Danko ?
2.What happened at the end,did Alexander ( player) saved the ship or what?
3.Nowhere in da game is mentioned Russian North Pole station "Pole 21" ?
4.Did game have multiple endings ?

1) Danko is the main hero of the part of the russian novel "Staruha Izergil" written by famous writer M. Gorky. He sacrificed himself to save people of his tribe.
2) Alexander saved the ship and its crew
3) mentioned once in the beginning
4) There is one end, but you can reach it in different ways.

ocena igre 4/10
prica 2/10
grafika 8/10
optimizacija 2/10

Imao sam veca ocekivanja citajuci po netu o ovoj igri i kada sam je poceo igrati...

1.) Znaci Danko veze nema sa glavnim likom, cisto je posluzio ka metafora, da malo zakomplikuje pricu :d.
2.) Dobro, i sam sam skapirao da je spasio brod i posadu, samo pitanje je kako :D. Negde sam procitao, da je Alex :D bio zamrznut dole u rupi u ledu, ono odmah na pocetku igre, kad ide film kad one sa sankama upada u rupu.
Sad kako je on uspeo da se odledi, pa i da je uspeo, opet je na brodu vidjao samo zombije, ne ljude. Milslim spasavao ih je tako sto je ulazio u mozak leseva i "resavao" stvari... Cheez.

Hebem mi sve, ovde prica losije ispricana nego u Stalkeru, a mislio sam da ce ovaj biti nenadhebiv :-devil-:.

Engleska verzija.

Da, ako budemo igrali englesku verziju, sve ce nam biti jasnije :p.
Inace ono sto na kraju igre pise Ecc: 12/1, ... 12/6, to je tekst iz biblije, Knjiga postanja il tako nesto, ako se ne varam :).
Nemam bibliju kuci, pa ne mogu proveriti sta tacno znaci, a ako odem u church ima da mi naplate :smash: :-devil-:.

Poslednja izmena:
Decki, puno toga otkrivate!

Izvinjajemo se :D.
Veruj mi, za ovu igru ne postoji spoiler :d.

Vidjet cemo. Valjda nije samo physx demonstracija?

Ma bre meni je igra odlicna, samo sto su zahebali radnju, slicno kao u Stalkeru, premalo informacija...
Tako da, sta god da napisemo, to je neko nase siroko razmisljanje :d.

Poslednja izmena:
Ma bre meni je igra odlicna, samo sto su zahebali radnju, slicno kao u Stalkeru, premalo informacija...
Tako da, sta god da napisemo, to je neko nase siroko razmisljanje :d.

Ok, ali koristite spoilere.

Inace igra je veoma losa physx demonstracija, da se razumemo :).
Gomila primera ima u prilog ovoj tvrdnji, ali da ne spoilerisem :p, videces i sam :).

Poslednja izmena:
Poslednja izmena:
Ne znam, doesn't ring any bell...
Ma bauljaj malo, trazi neka vrata, jel ima mozda neki lesh na zemlji okolo ;).
Dok ne udjes u glavu lesha i "resis" stvar, te lesh nestane, ne mozes igrati dalje.
Takva je situacija sa svim lesevima u igri.

Ne znam, doesn't ring any bell...
Ma bauljaj malo, trazi neka vrata, jel ima mozda neki lesh na zemlji okolo ;).
Dok ne udjes u glavu lesha i "resis" stvar, te lesh nestane, ne mozes igrati dalje.
Takva je situacija sa svim lesevima u igri.

Nema leseva,to je problem :S. Pokusavao sam sat vremena da nadjem resenje i nista.A,pri kraju sam igre .

Trebas zagrejati ruke na onoj cevi koja se crveni sa slike i otvorice ti se put posle toga na istom mestu...

Uspelo je! Hvala matjori;).Sad ce da se predje igra!

ja sam zaglavio na pocetku. :( Udjem u drugi les, sanke, led puca, propadam, vraca me van tela ali sam na patosu i umirem. Dalje nemam gde, moram proci tuda :(

Ako je bag, kako se lece bagovi u ovoj igri?

ja sam zaglavio na pocetku. :( Udjem u drugi les, sanke, led puca, propadam, vraca me van tela ali sam na patosu i umirem. Dalje nemam gde, moram proci tuda :(

Ako je bag, kako se lece bagovi u ovoj igri?

uninstall :D

bolje igraj minesweeper :smoke:

i ja kontam tako nesto :/ Ocekivao sam neko cudo od ove igre

Ej pa nije ovo Mirror's Edge :p

Meni se svidja sto je cela igra odradjena u Russia fazonu i sto pricaju na ruskom, eto malo za promenu od Engleskog :)

Nazad
Vrh Dno