Šta je novo?

Cryostasis

i ja kontam tako nesto :/ Ocekivao sam neko cudo od ove igre

baci oko na fiziku (ovde stvarno bar izgleda ok) protrci malo i batali :smash:
*** u odnosu na najblizeg srodnika (condemned) ovo je kesetina na kub :smash:
deluje ok u pocetku i posle 15 min. krece "te jedno - te isto" smaranje

Е само мало јел овде добра физика као у ХЛ 2 или Кризу где је ваљао једино систем стави овде блокове како би подикао полугу, а за трење клизање и чињеницу да када пипнеш предмет он одлети у пизду материну, те боли дупе или нешто стварно добро

pa super al sta da radim kad ne mogu da prodjem ni sam pocetak, a vec ima game stopping bug :(

pitaj zdravka na PM, on se lozi na shit igre :d

Bt pjanovic :p.

Igra je ok. Neki ljudi znaju da naprave atmosferu, neki jednostavno to ne mogu.
Cryostasis je igra sa odlicnom atmosferom, prosto te uvlaci, plus ruski kad cujem... :smoke:.
E sad, igra jeste repetitivna, odvija se na brodu, ali nisu morali da teraju nas igrace da zadjemo bas u svaku prostoriju broda :D.

Fizika je krsh, sto neko rece, dotaknes neki predmet, kao da si ga mlatnuo toljagom :D, opet gomila predmeta je nepomicna.
Protivnici su onako osrednji, meni igra nije bas najsjajnije radila, kad me napadnu kerovi fps mi ode u minus :p, to me malo nerviralo.

Sto se tice price, ona je takodje fantasticna, mada ima tu jedan problem, senilna baka pricala, pa se nije mogla setiti kraja ili sta god.
Uglavnom ako ste mislili da Stalker ima rupe u prichi, predjite Cryostasis :-devil-:.

Da sumiram, igra vredna prelaska.
Nesto se ne secam u poslednje vreme, koju sam igru baas zeleo da predjem do kraja. Ono kao igram se tamo vamo, kraj igre...
E ovde sam uzivao do kraja ;).

Rusko ovo, rusko ono...zar ovu igru nisu pravili Nemci, samo što je prvo procurela verzija za rusko tržište?

Ne, ovo su radili Ukrajinci :)

Poslednja izmena:
ma ja sam tu negde pri kraju ubijam onog lika sto lici na pauka nikako da ga ubijem on mene juri u krug ja pucam vec dugo po njemu a on nikako da umre ne znam mozda ne treba pucati vrag ga zna ,a da on neke crvene rupe napravi po zidu sta mu to znaci:banana:

Poslednja izmena:
Nema nikakve strategije.
Ako mislis na borbu u bioskopu ono malom, on zastane kod tih rupa i ti za to vreme treba sto vise da ga pogadjas, jer je dosta brz i ne mozes mu pobeci.
Znaci pucas dok on stoji kod tih rupa (on ih nekako krpi), i onda bezanija do sledece rupe gde ce on opet zastati, pa opet ga rokas...

Ja ljudi ne vidim ovde na benchu nigde opciju spoiler ?

Nema nikakve strategije.
Ako mislis na borbu u bioskopu ono malom, on zastane kod tih rupa i ti za to vreme treba sto vise da ga pogadjas, jer je dosta brz i ne mozes mu pobeci.
Znaci pucas dok on stoji kod tih rupa (on ih nekako krpi), i onda bezanija do sledece rupe gde ce on opet zastati, pa opet ga rokas...

Ja ljudi ne vidim ovde na benchu nigde opciju spoiler ?

Hvala Zdravko ma nemam vremena da igram radi se puno i onda nemam zivaca da se zezam tako kad zapnem negde ,a evo uzeo sam Svet Kompjutera igra je dobila ocenu 80 :banana:

Poslednja izmena:
Koliko cu frame-a dobiti ako na 2gb dodam jos 1gb rama npr. u krizi,cryostsisu itd?
Da napomenem da imam trenutno 8800gt i E4400 3.0ghz

Neces dobiti nista :).
Tim igrama ne treba vise od 2GB ram memorije, vec bolja graficka (ako se igras na rezoluciji vecoj od 1280x1024).
Ja imam isto 8800GT i E4400 @3GHz, 4GB memorije, doduse one gore igre sam igrao na sa starom grafickom GTS 320MB.

Poslednja izmena:
Neces dobiti nista :).
Tim igrama ne treba vise od 2GB ram memorije, vec bolja graficka (ako se igras na rezoluciji vecoj od 1280x1024).
Ja imam isto 8800GT i E4400 @3GHz, 4GB memorije, doduse one gore igre sam igrao na sa starom grafickom GTS 320MB.
Ja se igram uglavnom na 1280x1024 ne treba mi vise zar taj 1Gb memorije nista nece poboljsati situaciju?
I da li moze nas proc. da se klokne na vise od 3.0Ghz?

Moj jedva i do 3GHz dodje ;).
Ako si se vec zagrejao za kupovinu memorije, prodaj tih 2x1GB pa kupi 2x2GB :).
Ali nista epohalno neces dobiti u ovim igrama.

Izasla je Multi verzija ako nekog zanima 3,05gb:banana::banana:

Cryostasis patch kada?

Hoce li izaci neki patch za cryostasis koji ce optimizovati igri,ima li nekih iformacija?

Da li nekom secka igra kad te protivnici napadnu? Driveri su mi 182.06. Igra radi ok, samo kad naleti protivnik igra pocne da koci sve dok ga ne ubijem. Sta moze da bude u pitanju?

Da li nekom secka igra kad te protivnici napadnu? Driveri su mi 182.06. Igra radi ok, samo kad naleti protivnik igra pocne da koci sve dok ga ne ubijem. Sta moze da bude u pitanju?

Hm pa vidi igra i meni u pocetku samom dok ne ocita ima tako seckanje posle ide ok mada se desi ponekad da secne i posle tako,tako taj engine radi tako je svima nema popravka jedino ako patch ne sredi:banana:

Igra je:vomit:

Znači igra svima loše radi. Ja mislio da je nešto do mene. Sa medium podešavanjima imam oko 25 FPS-a i to bez protivnika. Bilo bi to OK da je neki otvoren prostor ali ovde je u pitanju jedna prostorija :(

Ma bre igra je zesce neoptimizovana, kako god da podesim grafiku isto radi. Najvise verovatno ubijaju dinamicke senke i svetlo koje ne moze da se iskljuci. Inace igra je vredna igranja.:D

Ma bre igra je zesce neoptimizovana, kako god da podesim grafiku isto radi. Najvise verovatno ubijaju dinamicke senke i svetlo koje ne moze da se iskljuci. Inace igra je vredna igranja.:D

1.Ma bre igra je zesce neoptimizovana
2.Inace igra je vredna igranja

1.To si u pravu
2.I tu se slazemo :) preporuka

Koristi dugme/funkciju CITIRAJ, brze, lepse, preglednije ;) :).

Dobijam 20 fps/s u proseku sta god iskljucio ili ukljucio.:zgran:
Skroz neoptimizovano. Deinstall

Da samo vidite koji slideshow imam kad me napadne onaj lik sa onim aparatom za secenje, katastrofa!:mad: Inace i sa ovim ludilom igram, igra mi je interesantna. Sta reci nego sokantno!:d

I uspeo sam da predjem igru bez toliko gubitaka zivaca.:mad: Kocilo je kao da imam 128 rama a usporavalo kao da imam fx5200...,) Je..m ti i Ruse i Ukrajince i ceo bliski istok! Pa zar jednu igru koju prave za PC ne mogu da urade da radi na njemu!? Sta bi bilo da su je ne daj boze portovali sa necega? Definitivno materijal za Zonu sumraka i Sok koridor...

Nazad
Vrh Dno