Rasirenih ruku :d ?
Ovom decku treba neke osnovne stvari objasniti :-devil-:.
Ae sad priznaj, dal bi Kurnjikovu na brod poveo, ili GTX 280, ae Nvidia-ovac ne lazi.
Ja sam jos na onom 10 nivou gde me baca u meni igre...ako neko zna resenje ili Zdravko baci mi save fajlove ako moze da nastavim posle ovog dela..pogledaj da li je bug ili sam ja gloop :d
klik
Ja sam jos na onom 10 nivou gde me baca u meni igre...ako neko zna resenje ili Zdravko baci mi save fajlove ako moze da nastavim posle ovog dela..pogledaj da li je bug ili sam ja gloop :d
klik
youtube link je kratak..1min i ne mogu nigde da pronadjem saveove :S: anw kad budes mogao pusti mi te saveove pa cu ja nesto da iskopam :d
10x,uspeo posle malo cimanja jer nije hteo da mi ocita te save fajlove nego sam morao da ih preimenujem bla,bla. anw sada pise da je nivo 12 a ja sam bio u 10tom a save izgleda da je tacno posle onih vrata sa resetkama :trust: nebitno,hvala,nije mi bitno sta pise i koji je nivo,bitno je da mogu da nastavim.:bananaozz
Super drago mi je da sam pomogo:banana::banana::banana:
EDIT: Pogresan post.. molim moderatore da izbrisu isti...Hteo sam da napisem nesto o riddicku i promasio temu
![]()
505 GAMES KICKS OFF THE NEW YEAR WITH CHILLING TERROR, FAST-PACED SHOOTING AND TACTICAL WARFARE
Milton Keynes, 14th January 2009 – 505 Games has today announced that it is releasing icy survival horror Cryostasis, fast-paced monster FPS NecroVisioN and World War II strategy title Men of War under the 1C Company label on 20th February 2009 exclusively on PC.
CRYOSTASIS
Taking place in the Arctic Circle in 1981, players take on the role of Alexander Nesterov, a Russian meteorologist sent to investigate the final hours of the North Wind, an old nuclear ice-breaker shipwrecked in an icy grave.
The freezing cold has turned the inhabitants of the ship into freakish frozen monsters that will hunt down anything warm and destroy it. Thankfully, Alex possesses a unique ‘Mental Echo’ ability, which allows him to relive the final memories of the dead and change their actions in the past.
But, can Alex discover what happened on the North Wind or will he also become the latest victim of the terrible cold?
Nisam nista ukapirao na kraju..postavio sledeca pitanja na Official 1C Company forum i dobio sledece odgovore:
1.Who is Danko ?
2.What happened at the end,did Alexander ( player) saved the ship or what?
3.Nowhere in da game is mentioned Russian North Pole station "Pole 21" ?
4.Did game have multiple endings ?
1) Danko is the main hero of the part of the russian novel "Staruha Izergil" written by famous writer M. Gorky. He sacrificed himself to save people of his tribe.
2) Alexander saved the ship and its crew
3) mentioned once in the beginning
4) There is one end, but you can reach it in different ways.
ocena igre 4/10
prica 2/10
grafika 8/10
optimizacija 2/10
Imao sam veca ocekivanja citajuci po netu o ovoj igri i kada sam je poceo igrati...
Engleska verzija.
Izvinjajemo se.
Veruj mi, za ovu igru ne postoji spoiler :d.
Vidjet cemo. Valjda nije samo physx demonstracija?
Ma bre meni je igra odlicna, samo sto su zahebali radnju, slicno kao u Stalkeru, premalo informacija...
Tako da, sta god da napisemo, to je neko nase siroko razmisljanje :d.
Ne znam, doesn't ring any bell...
Ma bauljaj malo, trazi neka vrata, jel ima mozda neki lesh na zemlji okolo.
Dok ne udjes u glavu lesha i "resis" stvar, te lesh nestane, ne mozes igrati dalje.
Takva je situacija sa svim lesevima u igri.
ja sam zaglavio na pocetku.Udjem u drugi les, sanke, led puca, propadam, vraca me van tela ali sam na patosu i umirem. Dalje nemam gde, moram proci tuda
Ako je bag, kako se lece bagovi u ovoj igri?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari