Misko78
Čuven
- Učlanjen(a)
- 03.05.2004
- Poena
- 675
Moja oprema
- CPU & Cooler
- Intel i5 12600K + Corsair 115i Elite Capellix
- Matična ploča
- MSI PRO Z690-P DDR4
- RAM
- Kingston Fury Renegade RGB 3200 4x16GB
- GPU
- Gigabyte Aorus Master 3080
- Storage
- Kingston KC3000 + WDC-WD120EFBX
- Zvuk
- Onboard
- PSU
- Corsair HX750
- Kućište
- Phantex P600S
- Monitor
- IIyama G-Master GB2770QSU
- Miš & tastatura
- Razer Basilisk Ultimate + Corsair K70 RGB MK2 LP
- Laptop
- Macbook Pro M3
- Mobilni telefon
- Iphone 15
- Pristup internetu
- Kablovski internet
Da upravo tako, namenjena je za neki server koji odrzava administrator koji ponekad voli da se poigra. Taj tip iz Panceva prodaje tu kartu za istu cenu vec dve godine i ne verujem da ce je ikada prodati.
I jos nesto ovaj "biser" smo vec dva puta pominjali a ovo je treci put, pa bih molio novoprikljucene ovoj temi da je procitaju od pocetka da se ne ponavljamo.
Ajde mi nadji AGP serversku plocu, jezivo su retke jer nije uobicajeno da se neko igra na severu pa sve imaju integrisana resenja i samo 1-2 PCI slota dok novije imaju i PCI-E 16x. Onaj ko ima server baziran na dva P4 ili dva Athlon MP procesora sigurno nema PCI-E nema razloga niti rezona da menja celu platformu da bi eto mogao kupi 6600GT da bi se poigrao.
I jos nesto ovaj "biser" smo vec dva puta pominjali a ovo je treci put, pa bih molio novoprikljucene ovoj temi da je procitaju od pocetka da se ne ponavljamo.
Diabolique je napisao(la):Pa bolje dati jos malo para i uzeti onu koja ima AGP.
Ajde mi nadji AGP serversku plocu, jezivo su retke jer nije uobicajeno da se neko igra na severu pa sve imaju integrisana resenja i samo 1-2 PCI slota dok novije imaju i PCI-E 16x. Onaj ko ima server baziran na dva P4 ili dva Athlon MP procesora sigurno nema PCI-E nema razloga niti rezona da menja celu platformu da bi eto mogao kupi 6600GT da bi se poigrao.
Poslednja izmena od urednika: