Šta je novo?

Crni biseri

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
ja sam takvu plocu kupio za 10€.....tako da idemo na 125% vise nego sto vredi...
a i bilo koji celeron d sa odgovarajucom plocom ce da odere taj p4 1,6 za manje pare i to sa garancijom
e da
PcBerza Rulz :) je napisao(la):
DDR 256/400 PQI 45 evra fiksno.Kupcu POKLON CREATIVE Sound Blaster Live 24-bit,OPTI USB 1.0 card,QUANTUM HDD 4 GB, ACER cd-rom 636A 002,TEAC cd-rom CD-532E ,LEXMARK Z 23 ,COOLER MASTER nov u kutiji i 21 CD-a sa raznim software-om,igrama i filmovima.

Poslednja izmena:
dobre bre ljudi , tolika frka oko malih oglasa ruglo foruma , a ovo tracarenj na 22 strane, FREE mali OGLASI

E ako su ovo FREE mali oglasi... onda s pravi genije bratac! :D Pa KOJI ***** ce procitati ovo i onda nesto od ovog da kupi sto smo raskrinkali kao debeeeeeeelo precenjeno!? :wall:
Pozdrav ,)

ti treba da rasrinkas prvo ono sto se pise ovde , FREE mali oglasi je ono kao FREE B92, sto ne znaci da je b92 besplatan, isto kao sto frendship nije prijateljski brod, a ja odsad kupujem samo od vas Raskrinkavacha po extra cenama
Nikola

ako Nikolina free mali oglasi inicijativa urodi plodom onda ce se ovo tracarenje samo premestiti tamo....kao sto je bilo dok male oglase ne zakljucase ;)
uostalom svako ima pravo da svoju robu ceni koliko on oce, ploca i procesor 110€, popravka hard diska 300€.... samo se postavlja pitanje da li ce naci musteriju i kad :wave:

jeli kockalone o cemu ti pricas bre?
Ko je tebi stavio prst u oko, dokle ta prozivanja?

Ljudi sta vam je sad,sto se napadate?!Ako neko i dodje i procita ove komentare,pa pozvace da kupi precenjenu stvar koja je ovde izreklamirana samo ako mu je IQ manji ili jednak broju cipela koji nosi,cemu sad raspravka oko toga!?
Pozdrav ,)

pa ne razumes radnju fabule covece ti ko skruske da si pao.
Ovde se radi da su ljudi ukinuli male oglase da nebi bilo ovakvih stvari .
Kad ono ima ovakvih stvari, pa zasto onda nema takvih malih oglasa?
razumes

jeli kockalone o cemu ti pricas bre?
Ko je tebi stavio prst u oko, dokle ta prozivanja?

ti prozivas nas mi prozivamo tebe
jednostavno
prvi si poceo sa tim da smo raskrinkivaci, ili sta vec
ako ti ne odgovara ono sto se ovde pise ti fino zaobidjes i odes na neko drugo mesto da citas nesto drugo

ti prozivas nas mi prozivamo tebe
jednostavno
prvi si poceo sa tim da smo raskrinkivaci, ili sta vec
ako ti ne odgovara ono sto se ovde pise ti fino zaobidjes i odes na neko drugo mesto da citas nesto drugo

ok , jel to tvoj stav ili zvanican stav svih pljuvaca?

pa ne razumes radnju fabule covece ti ko skruske da si pao.
Ovde se radi da su ljudi ukinuli male oglase da nebi bilo ovakvih stvari .
Kad ono ima ovakvih stvari, pa zasto onda nema takvih malih oglasa?
razumes

Izgleda da si ipak TI pao sa kruske,ovde oglasi nisu ukinuti,ima ih koliko hoces,postaviti ih moze SVAKO ko je ovde duse od 6 meseci i ima preko 100 postova,znaci da je bio bar malo koristan,a i ovde naravno ima takvih bisera,citaj malo bolje tred pa ces videti i oglase odavde!
Pozdrav ,)

moj stav
i ne pljujem napamet ;)

Izgleda da si ipak TI pao sa kruske,ovde oglasi nisu ukinuti,ima ih koliko hoces,postaviti ih moze SVAKO ko je ovde duse od 6 meseci i ima preko 100 postova,znaci da je bio bar malo koristan,a i ovde naravno ima takvih bisera,citaj malo bolje tred pa ces videti i oglase odavde!
Pozdrav ,)

da si se uclanio malo ranije znao bih o cemu pricam

Pakom Oglasi:
SDRAM 128 MB PC133 SpecTek = 1200 din
Sramota,misli kom treba morace da plati za ovaj krs 15 eura,a i bolje memorije ima jeftinije da se nadju,ovo ide po 10 eura MAX!!
Mozda nekom ne deluje velika razlika od 5-7 eura,ali na ovu cenu i na ovako staru stvar to nije u redu nikako!A ovaj je tek dranje,znaci ovo ne vredi ni blizu toliko...
Prodajem Athlon 1600+, ploca gigabyte kt600 SATA, 256MB, 40gb maxtor, GF4 MX440, rezac LG, Tastatura, Mis, 17'' Samsung 753s. Cena 240eura. Cena bez monitora 180 eura.
Pozdrav ,)

AUUUUUUUU,OVO JE NEVEROVATNO...
Prodajem 64bitnu konfiguraciju: AMD Sempron 2800+ 64bit 256kb L2 cashe, Ploca N-force 4 (PCI Express slot, 2xSATA 2, 7.1 Surround Sound, LAN, 8xUSB 2.0), PQI 512MB PC400 DDR RAM, HDD Maxtor 160GB 8MB SATA, Graficka nVidia 6100 128MB (Integrisana), CD Rezac LG 52x, Kuciste 400W (USB, lepog dizajna), Tastatura, Mis. Cena 285 eura bez monitora. Sa monitorom 17'' Samsung 753s cena 345eura.
Boze svasta,jel imaju neki ljudi bar malo mozga!?
Pozdrav ,)

CPU Intel Pentium 4 - 45€
CPU Athlon XP 2000+ - 45€
A7v600 - 45€
HDD quantum 20GB - 20€

Sve ovo prodaje lik koji je otvorio igraonicu 2002, kupio Athlone 2000+-2200+ i dan danas drzi iste procesore, i iste cene za doticne komponente.

Lomnica druze pozlice ti, silazi sa te pc berze dok nisi navukao neke trajne posledice ! :)

Sto je najgore... ja tamo i ne idem,ovo su biseri sa Pakom oglasa!! ;) Zar je moguce da ljudi promase u procenama po 50-100%,zar je iko ko ima kompjuter toliki retard?
Pozdrav ,)

@duksa88

Niko te ne tera da citas ovu temu, koja se uzgred nalazi u sobi "Bench Clubbing" cija je definicija "Ćaskanje o IT temama, kao i ostalim stvarima vezanim za Bench community". Ja caskanje dozivljavam kao neobavezan razgovor a ovu temu kao kritiku oglasa sto nasih sa Bencha sto onih drugih koje masa ljudi sa Bencha posecuje.

Procesor AMD Athlon64 3200+ 1Mb cache
512MB rama
Monitor 1400x1050 sa odlicnim odzivom
Chip set Nvidi NForce 3
Graficka Nvidia GeForce 5650 sa sopstvenim ramom
HDD 60GB
DVD rezac
Gigabitni Lan, Wireless.
1xCom port, 4xUSB2, paralel port.
Originalni ispravljac i mis.

Masina lepo radi sa igricama tipa Doom, Rome Total War i slicno. Malo teze sa Oblivionom.
Odziv ekrana savrsen za dumacine.
Super konfiguracija za GNU/Linux. Ceo hardver podrzan.

Cena 800 evra
...

:zgran: :zgran: :p
Što volim ove gigabitne oglase sa sopstvenim GNU/ramom! :d

re

@duksa88

Niko te ne tera da citas ovu temu, koja se uzgred nalazi u sobi "Bench Clubbing" cija je definicija "Ćaskanje o IT temama, kao i ostalim stvarima vezanim za Bench community". Ja caskanje dozivljavam kao neobavezan razgovor a ovu temu kao kritiku oglasa sto nasih sa Bencha sto onih drugih koje masa ljudi sa Bencha posecuje.

niko ni tebe ne tera da citas moj komentar na ovu temu, ali ako pljujes nekog ko ne moze da se brani onda to nije u redu. Ko je citao Pop Ciru i Spiri neka i ovu glavu preskoci a ko nije citao nek procita.

je'l ovaj prodaje laptop? bar tako zakljucih iz oglasa
ako jeste ,onda nista cudno sto napominje da graficka ima sopstvenu memoriju :)

Po specifikaciji i mestu kupovine rekao bih da je u pitanju neki Asus L5000D serije , e sad da li je cena korektna ili ne, ne bih znao, mada mi se cini da je Vranjanac ovde napravio gresku sto je ovo stavio u bisere.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno