Šta je novo?

Crni biseri

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Da upravo tako, namenjena je za neki server koji odrzava administrator koji ponekad voli da se poigra. Taj tip iz Panceva prodaje tu kartu za istu cenu vec dve godine i ne verujem da ce je ikada prodati.

I jos nesto ovaj "biser" smo vec dva puta pominjali a ovo je treci put, pa bih molio novoprikljucene ovoj temi da je procitaju od pocetka da se ne ponavljamo.

Diabolique je napisao(la):
Pa bolje dati jos malo para i uzeti onu koja ima AGP.

Ajde mi nadji AGP serversku plocu, jezivo su retke jer nije uobicajeno da se neko igra na severu pa sve imaju integrisana resenja i samo 1-2 PCI slota dok novije imaju i PCI-E 16x. Onaj ko ima server baziran na dva P4 ili dva Athlon MP procesora sigurno nema PCI-E nema razloga niti rezona da menja celu platformu da bi eto mogao kupi 6600GT da bi se poigrao.

Poslednja izmena od urednika:
sasamil je napisao(la):
Samo jedan mali info covek koji mi je nudio MSI 6800GS za 160E, ladno je pristao na 120E, svhatio covek koliko to vredi kupio drugu graficku 7600GT za neznatno vise para, jos samo da prodam moj 6200GE @ 6600 i eto meni solidne graficke za ne mnogo para (naravno ako se dotad neproda). Ovo je konkretan dokaz da svako pokusava da izvuce sto vise para od brzopletih i neobavestenih kupaca, pa ako tako neide daj koliko vredi 6800GS za 120E i to je tako svidjalo se to tebi ili ne.
Ma nije bre to uopste u pitanju... Cene padaju svaki dan! Sad imas 7600GT za 155e u maloprodaji! Sad moze svako da je kupi i ko nije imao one dilerske cene. ***, sad stvarno nema sanse da se uzme vise od 130 i to na silu :d ***, eto sta napravi nedelju dana xe xe, 20-30e razlike. Sad se slazemo najzad a? ;) POZ
Edit: Nije valjda da ces da je uzmes?! Kad je 7600GT toliko bolja grafika sto ne dodas i tih 35e i kupis novu? Ako imas dilersku sad mozes i za manje.

Poslednja izmena:
Pa ti rece da nema razlike izmedju 7600GT i 6800GS zasto da dajem jos 35E ??? ;) videcu nema uopste potrebe da mi se zuri

Ma razlike ima ali mislim da nevredi ni blizu 35 eura

Ovo je od danas na Benchmarku -MaliOglasi/Prodajem:

Dakle prodaju se sledece komponente:
Hard disk WD Caviar 26400 6,5GB se prodaje za 1100din
...
modem agere, poluispravan, ne moze da bira broj - 100 din
...

6,5Gb za 1100din?!

"poluispravan" - "ne moze da bira broj" AHAHAHAHAHA!
Pa sta znaci "poluispravan" ako ne radi???

Ajd da se ovo nadje na pcberzi, ali OVDE?!?!?!

The Spinner je napisao(la):
modem agere, poluispravan, ne moze da bira broj - 100 din
stvarno vrhunski :d i to za 100 dindzi pa kome treba privezak :d pazi modem privezak unikat sigurno lol

Ortak koristi pokvareni modem da nastavi tel. kabl... Mislite o tome :D

mitarus je napisao(la):
Ortak koristi pokvareni modem da nastavi tel. kabl... Mislite o tome :D
pa to ima i za 50 dindzi :d mada modem koji se vuce po sobi izgleda priceless verovatno :D

ivke76 je napisao(la):
pa to ima i za 50 dindzi :d mada modem koji se vuce po sobi izgleda priceless verovatno :D
Bash tako... Priceless :D
U principu, skoro smo dobili cable net... Tako da ga sad sutne svaki dan kad prolazi pored... Payback time :d

sasamil je napisao(la):
Pa ti rece da nema razlike izmedju 7600GT i 6800GS zasto da dajem jos 35E ??? ;) videcu nema uopste potrebe da mi se zuri
A ti rece da je 6800GS klasa 7300GT pa sto je uzimas? ;)
Ma super je karta za te pare, koliko je paloa cena mozda ubodem i SLI. 7600GS nema sta da trazi pored nje. Ako ima DDR3 moze da se moduje ali moze i ova... Vidi clockove iz potpisa. Na toliko radi za svaki dan 6.5K u 05. Prelazi i 7K. Ma vidi da sacekas jos malo ako ti nije frka, bice jaaako lepih kupovina za male pare

Modem mozda moze nekom da sluzi za primanje faxova npr.... Ili kao telefonska sekretarica.... (naravno u kompu)

Sezam , 28.agvust a godina verovali ili ne 2006:

Prodajem zver karticu - ATI 9800 Pro (256bit, 400MHz dac) DVI, TV out, 128Mb.
AGP 8X naravno
cena 160e
kartica nije ni korisćena, bila je u Dell serveru par meseci, tako da ima još
više od 6 meseci garancije. Može i zamena za TFT 17" monitor (Samsung/Lg, 8ms)
ali isključivo nov.

spectator je napisao(la):

AGP 8X naravno
cena 160e
više od 6 meseci garancije. Može i zamena za TFT 17" monitor (Samsung/Lg, 8ms)
ali isključivo nov.

Ovo je za sticky :D

Sta mislite, da li bi dao za 150e? A ako hoce, da ga pitamo koliko je 'bolja' od 6600 GT, koju mozemo da nadjemo za 100e?

Poslednja izmena:
astan je napisao(la):
Evo jos jedne "povoljne prilike" pa ako nekog interesuje neka pogleda na PCBERZI:
ABIT NF7-S v2.0
BARTON 2500+ SA KULEROM
-----------------------------
Cena:130evra
-----------------------------
ATI RADEON 9600 128Mb 128-bit
----------------------------------------------------
Cena:50evra
------------------------------------------------------
ATI RADEON 9250 128Mb 128-bit
------------------------------------------------------
Cena:30evra

sta fali ovome (sem prve stavke koja vredi do 90e) ??? ja ne znam sta bi vi ljudi ?

prodajem 9600 128mb 128bit
cena : placam vam 50e i gorivo da dodjete po nju ?!?

pa pazi meni sad treba tako neka karta za VIA kt133a plocu, meni to savrseno odgovara i dao bi mu 45e za tu kartu (9600) jer nema nista pametnije da se uzme za te pare.

sledece ce biti

"ha - ha vidi majmuna:

6600GT 100e

ha- ha , hit leta, ha- ha ..."

:(

edit: sad mi dodje da pocnem da vadim neke oglase od nekih "renomiranijih" postera koji ovde ucestvuju, a imaju svoje bisre jos zesce nego tudje oglase koje postuju,a njihovi oglasi su tipa prodajem 19" CRT 110e

Poslednja izmena:
gx-x je napisao(la):
edit: sad mi dodje da pocnem da vadim neke oglase od nekih "renomiranijih" postera koji ovde ucestvuju, a imaju svoje bisre jos zesce nego tudje oglase koje postuju,a njihovi oglasi su tipa prodajem 19" CRT 110e

Pa samo napred! Zato ovaj thread i postoji!

[SAJ]ber Kurajber je napisao(la):
A ti rece da je 6800GS klasa 7300GT pa sto je uzimas? ;)
Ma super je karta za te pare, koliko je paloa cena mozda ubodem i SLI. 7600GS nema sta da trazi pored nje. Ako ima DDR3 moze da se moduje ali moze i ova... Vidi clockove iz potpisa. Na toliko radi za svaki dan 6.5K u 05. Prelazi i 7K. Ma vidi da sacekas jos malo ako ti nije frka, bice jaaako lepih kupovina za male pare

e aj majke ti da vidim taj skor kad prelazi 7K :wall: pretera ga brate...samo ti preteraj ako mozes 1400 za ps2.0 i ps3.0 u 2006-tici ako mozes...preteraj za pocetak 1300 za Ps.3.0 :D

edit: @Stormbr:

ma necu brate, znamo se svi ovde :d samo znas ono, vide 5-10e precenjeniju stvar i odma "hit leta" (na stranu one prave kvalitetne hitove kao npr onaj r9800 za 160e ROFL )

Poslednja izmena:
Neznam da li je za ovu rubriku ali čini mi se da biser jeste a i crn je takođe ,naročito kada stiže od nekog ko nije usputni član neke ovdašnje berze nego kotira na nekoj koja važi za ozbiljniju.
Kad je 6600GT u pitanju na kutiji agp modela XFX -a primetan je uz jasnu naznaku AGP 8x tekst sledeće sadržine:
SYSTEM REQUIREMENTS...PCI-Express 16x slot
a da slučajno ne bi bilo zabune isto je navedeno i na francuskom

Poslednja izmena:
spectator je napisao(la):
AGP 8X naravno
cena 160e
više od 6 meseci garancije. Može i zamena za TFT 17" monitor (Samsung/Lg, 8ms) ali isključivo nov.

Sta mislite jel' bi trazio jos i da mu se doplati ??? :D :D :D :D

pc-berza: :D
DDR 256/400 PQI 40 evra fiksno.Kupcu poklon CREATIVE Sound Blaster Live 24-bit,OPTI USB card,QUANTUM HDD 4 GB i 21 CD-a sa raznim software-om,igrama i filmovima.

Doll Parts je napisao(la):
pc-berza: :D
DDR 256/400 PQI 40 evra fiksno.Kupcu poklon CREATIVE Sound Blaster Live 24-bit,OPTI USB card,QUANTUM HDD 4 GB i 21 CD-a sa raznim software-om,igrama i filmovima.

Hahahahhaha... e ovo je jako do zla boga! Za'ebao je i Teleshop! :D

covek resio da isprazni sav krshware pa daje gratis nemoj da ste na kraj srca :)

Doll Parts je napisao(la):
....Kupcu poklon CREATIVE Sound Blaster Live 24-bit,OPTI USB card,QUANTUM HDD 4 GB i 21 CD-a sa raznim software-om,igrama i filmovima....

... i nista ne radi...:D

nisam rekao da lazes, ali mi bilo neverovatno, a doticni tred nisam video niti znao da si radio vmod. Svaka cast na rezultatu :wave:

No problem ;)
Evo sad sam probao 06... Bas me interesovalo. Sm2.0 1327, SM3.0 1178 na "defaultnih" 550/1300 sa "def" cpu. Znaci racunaj bar jos 10% koliko sam probao da je clockujem. Eto tu sam negde... SM3 ipak sporije radi ***. POZ

menije najsmesnije ono "bez komercijale" koje prati ono prolecno ciscenje kad ono nije ostatak od upgradea nego ostatak od zatvaranja Metroa ili Pakom magacina, sve licimeri!
sve go preprodavac

Poslednja izmena:
postavi brate, ali trazi 90, nemoj 120. tolko zaljubljen niko nije :D (primerak mora biti otklljucan, ploca mora biti abit/epox)

gx-x je napisao(la):
ma necu brate, znamo se svi ovde :d samo znas ono, vide 5-10e precenjeniju stvar i odma "hit leta" (na stranu one prave kvalitetne hitove kao npr onaj r9800 za 160e ROFL )

Ajde navedi, u tome je poenta ove teme nemoj da si "demagog" ;)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno