Šta je novo?

CPU termalne paste

MX7 vs Grizzly Extrem pustio bezveze ,mrzelo da stavi i ovu Duronaut MX7.jpg

TG EXT.jpg

1000007425.jpg
1000007424.jpg

Ima na Aliex, ja uzeo pre par meseci

Znam da ima nego da li je original ili su možda i nju počeli da kopiraju...

Odavde ti je sigurno original

Link

Ima kopija ali primeti se odmah po tubi (tamno plava umesto sjajno plave etikete) i nije u kutijici

Za grafiku, gušća pasta je bolja a mali čipovi pa ne mora da se razmazuje. U proseku su vrući od dektop procesora pa lako iscuri. Ja bih stavio Thermal Grizzly Duronaut, napravljen za servere i dugotrajnu upotrebu. Padove menjaj sigurno. jednom kada se zgnječe teško je pogoditi isto mesto a obično se i pocepaju. Debljinu moraš da ismeriš sam ili da ti neko kaže koja baš za taj model i marku kartice.
Ne mogu da nađem duronauta... Može li MX6 poslužiti? Ili neka treća?

Iznenadio sam se koliko je dobra ova pasta.
HY510.
50gr za 11e, lifetime.

1000029568.png

Nije na nivou najboljih pasta ali zavrsava posao, posebno kad se uzme u obzir cena. Uglavnom su razlike nekoliko stepeni.

Ima na KP na tone. Samo potraži reč "Duronaut"

PS: Sve paste su vrlo slične na kratke staze u normalnim uslovima, pravi kvailiet se prikaže kada je vruće na duže staze. Samo se setite one"žvake" koje je AMD stavljao. Posle godinu dana bukvalno je bio poreban čekić i dleto da se odvoji kuler a Intelove pretvarale u prah..

Praškasti materijal u smesi određuje provodnost a baza u kojoj je supendovan određuje trajnost u upotrebi i na polici.tusujoš i aditivi u smesi koji održavaju suspenziju da se prašak ne odvaja ili smesa suši.

Ne živim u SRB pa ne mogu naručiti. Danas sam u Novom Sadu, pa ako imate ideju gdje da tražim, recite. Nema u games, provjerio sam.

Nazad
Vrh Dno