@razorinc
Eeee, pa izgleda da sam pogresio sto sam update-ovao na zadnju verziju JB-a, niti sam mogao da ga rutujem niti je hteo da mi se instalira google play. Varalica mi je objasnio kako da ga update-juem na zadnju verziju kitkat-a, nisam imao vremena ova dva dana, ali cim to odradim, bice mi potrebna pomoc oko root-a. Ja ne volim mnogo da menjam ROM-ove, ako ovaj dobro radi, nema potrebe da bilo sta menjam. Ovo mi je prvi android telefon, pa mi je malo potrebno vremena da pohvatam sta kako ide, objasnili su mi doduse kako da pokusam sa Vroot-om, ali nije hteo da mi se root-uju pa sam odustao bio neko vreme, jer nisam hteo da se zezam sa ricovery i nekim alternativnim metodama koje ne razumem jer nisam hteo da rizikujem da ostanem bez telefona. Doduse nisam se ni trudio oko toga jer sam bio poprilicno zauzet, flesuj ovo, ovo iz ricovery-ja, za ljude koji poznaju sta ti izrazi znace i koji znaju proceduru ovo pomaze...
A android je bagovit sistem, nisam odusevljen uopste, da Kinezi stancuju windows telefone i da postoji ovoliki izbor nikada ne bih uzeo android. Ubuntu bi bila prava stvar kada bi razvili taj sistem, meizu je poceo, nadam se da nastaviti sa razvojem jer bi to bilo najbolje resenje. Ovo sto ja imam na telefonu je uzas, ne mogu da ugasim sistemsku aplikaciju za SMS cak i kada stavim da je default aplikacija koju skinem, kada mi stigne poruka obe mi notifikacije iskacu, ako ne odgovorim na poruku, nego je samo vidim, onda mi se pali led lampica i signalizira mi da imam neprocitanu poruku, bez obzira sto sam je video preko obe aplikacije, moram da izbrisem neku poruku iz sistemske aplikacije da bih to ugasio, smesno. Isto za pozive, imam propusten poziv, ako stisnem callback i pozovem odmah ne ulzeci u mised calls, opet ce mi se paliti notifikacija iako sam odgovorio na propusten poziv, sto znaci da sam ga i video. Onda, desilo mi se da mi se nekako izbrise "+" ispred broja pa mi poruke nisu stizale na neke brojeve, da ne pricam ovo za google play. Instalirao sam i ovu besplatnu navigaciju "here", nije htela da mi radi, nece da mi ponudi da skinem mape. Coollife je ******, imaju Kinezi da rade itekako na ovome ako zele da dovedu ovo na neki upotrebljiv nivo, zato hocu da probam kitkat, ako i on bude isti i bagovit, onda cu neki custom ROM da instaliram. Telefon je odlican, ekran, specifikacije, ali je softver losiji deo definitivno, odlicna kupovina, ali sa drugim sitemom, root je ovde obaveza, ako nista da se ocisti telefon od Kineskih aplikacija.
Dobrodosao na forum.