Poz svima. Odlucio sam da kupim ovaj telefon pa me zanima kojeg prodavca preporucujete? Interesuje me jos posto je diskusija dosta vezana za razlicite verzije ROM-a , da li postoji neki dobar ali sa 4.4 verzijom androida?
Mozeš sa pandawill-a kao što je rekao Dakok, ja sam danas naručio za burazera još jedan, ako nisi do sad kupovao sa pandawill-a imaš i kupon NEWBUYERCOUPON koji ti skida još 5$. A ako se odlučis za tax i vat insurance, meni su naplatili 10% iako piše da je za Srbiju 15%.
Koji je naš F1, nadam se prvi[emoji3]Pa pisu ti datumi na slici.
To deluje odlicno jer koliko sam shvatio dodatni troskovi mogu da izadju i do 30 posto vrednosti telefona. Definitivno jos jedan plus za kupovinu kineza![]()
Ispravka mislio sam 155$ ako se racuna 15%. A koliko su ti naplatili nasi na carini? Mislim da za ns i bg uzimaju dosta vise u odnosu na druge gradove.
Naplatili su mi 5760 carinu plus 180 oni troskovi otvaranja, trazili su mi sa carine da im dostavim dokumentaciju o kupovini.
32%+145 dinara, ali samo ako procene pravilno, ili preterano, vrednost telefona, a ako prihvate onih $80 koje kinez pise u 95% slucajeva ceka te mozda ista suma i ovde, tako da vidi da li ces na rizik ili...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari