Šta je novo?

COOLPAD F1

Otkuda ti to? Fabricka nadogradnja? Meni je to malo nerealno jer ni kikat nije dobio.

Da. Sve verzije F1 i F2 dobivaju Android 5.0
Svaka im čast.
Kupio sam F1 s Jellybeanom, nadogradio na Kitkat a uskoro puštaju Lollipop.

Pa sad nek netko kaže nešto protiv Coolpada :)

To su super vesti. Nadam se da nece daviti kao sa KK vec da ce inicijalna verzija biti ispeglana.

Znaci, dobijamo fabricki lollipop, bez root-a? Ovo bi bila zaista odlicna vest. Zna li se kada ce pustiti nadogradnju?

Poz svima. Odlucio sam da kupim ovaj telefon pa me zanima kojeg prodavca preporucujete? Interesuje me jos posto je diskusija dosta vezana za razlicite verzije ROM-a , da li postoji neki dobar ali sa 4.4 verzijom androida?

Mozeš sa pandawill-a kao što je rekao Dakok, ja sam danas naručio za burazera još jedan, ako nisi do sad kupovao sa pandawill-a imaš i kupon NEWBUYERCOUPON koji ti skida još 5$. A ako se odlučis za tax i vat insurance, meni su naplatili 10% iako piše da je za Srbiju 15%.

Znaci, ako se odlucis za tax i vat insurance, placas 10, ili 15 posto vise, i refundiraju novac koji ces platiti za carinu i porez? Da li je to isprobana varijanta ili u teoriji?

Isprobano, evo meni su juce refundirali novac od prvog F1, ima jos par korisnika kojima je refundiran novac ili su uzeli kupon za pandu.

To deluje odlicno jer koliko sam shvatio dodatni troskovi mogu da izadju i do 30 posto vrednosti telefona. Definitivno jos jedan plus za kupovinu kineza :)

Ja koristim 015 i odusevljen sam,ima li koji zvanicni rom al da mu nisu instalirane titanium itd cisto da probam,ti preradjivani romovi me ne interesuju

Nitro a310 AOSP - prepakiran stock 4.4 AOSP rom bez ikakvih kerefeka

Mozeš sa pandawill-a kao što je rekao Dakok, ja sam danas naručio za burazera još jedan, ako nisi do sad kupovao sa pandawill-a imaš i kupon NEWBUYERCOUPON koji ti skida još 5$. A ako se odlučis za tax i vat insurance, meni su naplatili 10% iako piše da je za Srbiju 15%.

Hvala za info. Znaci da na kraju telefon izadje nekih 175$ s obzirom da se carina i pdv u potpunosti refundira?(ako se odlucim za tax i vat insurance)
Reci mi jos da li vredi ova kartica sa pandawill-a od 16 gb i koliko se otprilike dugo ceka na isporuku?

Poslednja izmena:
Izadje 148.5$, sto se tice isporuke zavisi da li ga imaju odmah na lageru, ako nemaju moze da se desi da cekas par dana dok ga ne dobiju, onda cekas da stigne do Srbije preko singapurske poste i na kraju nasa carina, sve zavisi, niko ti ne moze reci tacno. Sto se tice kartice ne znam, mislim da je bolje da je kupis ovde.

Ispravka mislio sam 155$ ako se racuna 15%. A koliko su ti naplatili nasi na carini? Mislim da za ns i bg uzimaju dosta vise u odnosu na druge gradove.

To deluje odlicno jer koliko sam shvatio dodatni troskovi mogu da izadju i do 30 posto vrednosti telefona. Definitivno jos jedan plus za kupovinu kineza :)

32%+145 dinara, ali samo ako procene pravilno, ili preterano, vrednost telefona, a ako prihvate onih $80 koje kinez pise u 95% slucajeva ceka te mozda ista suma i ovde, tako da vidi da li ces na rizik ili...

Ispravka mislio sam 155$ ako se racuna 15%. A koliko su ti naplatili nasi na carini? Mislim da za ns i bg uzimaju dosta vise u odnosu na druge gradove.

Naplatili su mi 5760 carinu plus 180 oni troskovi otvaranja, trazili su mi sa carine da im dostavim dokumentaciju o kupovini.

Naplatili su mi 5760 carinu plus 180 oni troskovi otvaranja, trazili su mi sa carine da im dostavim dokumentaciju o kupovini.

I tih 5760 ti je u potpunosti refundirano?

32%+145 dinara, ali samo ako procene pravilno, ili preterano, vrednost telefona, a ako prihvate onih $80 koje kinez pise u 95% slucajeva ceka te mozda ista suma i ovde, tako da vidi da li ces na rizik ili...

Pa i sve da ga procene na 80$ opet si u dobitku, zar ne? Ne vidim nikakav rizik ako Kinezi refundiraju troskove carine i pdv-a.

Poslednja izmena:
Reci mi jos kakvu si dokumentaciju o kupovini dostavljao carinicima i sta si slao Kinezima nazad kao potvrdu(posto na sajtu pise da se salje mailom i refundira se u roku od 3 dana)? Ja sam do sada uglavnom kupovao stvari koje nisu podlegale carini, tako da nemam iskustva sa njima.

Više buni što na 1 mestu kažu da nema led notifikaciju!

Manje buni ako ste citali bar malo unazad, videli bi da je dakok ako ne gresim napisao negde da 8297w NIJE nas F1, nego slabiji model ili cak klon...

Poslednja izmena:
Baš suprotno 8297W jeste naš model, a ovi sa Pandawila ne znaju šta pišu.

8297W jest The One i bilo bi dobro napisati trgovcu da potvrdi da se radi o tom modelu.

Jbm li ga onda, greska kod ovih izgleda...

Ok hvala.
Sto se tice baterije ja sam prezadovoljan izgura cio dan bez problema sa maltletiranjem

Poslednja izmena:
Kamera baš dosta troši.

Nazad
Vrh Dno