Ljudi sta predlazete za kupovinu, minideal ili pandawill? Na pandawill-u je sa kuponom jeftiniji za 5$ ali mi po komentarima ne ulivaju poverenje![]()
<apn carrier="mts"
mcc="220"
mnc="03"
apn="gprsinternet"
user="mts"
password="064"
type="default,supl"
/>
Ja nju najvise koristim nije sigurno,wifi najvise trosi bateriju.vec mi je 3 puta pao puknula mi maska na jedan cosak .skripi li vama poklopac?
Lomnica 2 puta na tepih i jednom na plocice,kad je pao na plocice ciknuo je na cosku to se primijeti jedino ako se zagledas.poklopac sam mu micao sigurno 20 puta pa zato skripi vjerovatno.ka
O manu jedinu ovom tel registrujem tu slabu jacinu zvuka,ni na slusalice nista bolje nije ,e i to tipa kompas itd.posle natezanja s alcatelom od 350 mb rama ovo je za mene potpuno novo iskustvo.jos samo taj lolipop da stigne...
Lomnica 2 puta na tepih i jednom na plocice,kad je pao na plocice ciknuo je na cosku to se primijeti jedino ako se zagledas.poklopac sam mu micao sigurno 20 puta pa zato skripi vjerovatno.ka
O manu jedinu ovom tel registrujem tu slabu jacinu zvuka,ni na slusalice nista bolje nije ,e i to tipa kompas itd.posle natezanja s alcatelom od 350 mb rama ovo je za mene potpuno novo iskustvo.jos samo taj lolipop da stigne...
Ako ti je napukao i skripi, evo ti leka za nevelike pare...
http://www.aliexpress.com/item/For-...-Back-Cover-Mobile-Phone-Bags/1914506677.html
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari