Šta je novo?

COOLPAD F1

Ja nju najvise koristim nije sigurno,wifi najvise trosi bateriju.vec mi je 3 puta pao puknula mi maska na jedan cosak .skripi li vama poklopac?

Kažem iz mog iskustva, inače slabo koristim kameru, mahom wifi, ali prošle nedelje sam bio turistički na odmoru, puno slikao, i nema šanse da izgura dan, i to bez blica.

To je normalno jer kada slikaš ekran je upaljen, zbog jačeg svetla napolju preko dana i ekran se podešava na veći nivo pa stalni autofokus .

Šta je 3 dana prema 6 meseci.

Ljudi sta predlazete za kupovinu, minideal ili pandawill? Na pandawill-u je sa kuponom jeftiniji za 5$ ali mi po komentarima ne ulivaju poverenje :)

Ljudi sta predlazete za kupovinu, minideal ili pandawill? Na pandawill-u je sa kuponom jeftiniji za 5$ ali mi po komentarima ne ulivaju poverenje :)

Na Pandi imaš i zaštitu od carine, koja će biti sigurno oko 6000 din.

Uspeo sma da namestim apn na MIUI 6 prema dakokovom uputstvu sa modaka, fajl se nalazi u system/etc/apns-conf.xml

Za mts je potrebno dodati ovaj element (ja sam izmenio neki vec postojeci, ali pretpostavljam da ovako radi), za ostale operatere proverite vec koji su parametri. Sacuvajte file i izadjite, zatim u podesavanjima za apn kliknite na restore defaults i trebalo bi da se pojavi ovo podesavanje, samo ga izaberite i to je to, mobilni internet radi.

Kod:
  <apn carrier="mts"
      mcc="220"
      mnc="03"
      apn="gprsinternet"
      user="mts"
      password="064"
      type="default,supl"
  />

Ja nju najvise koristim nije sigurno,wifi najvise trosi bateriju.vec mi je 3 puta pao puknula mi maska na jedan cosak .skripi li vama poklopac?

Kad ti pre ispade 3 puta a nema 20 dana kako ti stigao, ja moj za skoro 3 meseca 2 puta iz krila na tepih parkira ali zbog Nillkin-a se nista nije desilo, nije ni neka visina doduse, nista ne skripi iako sam poklopac skinuo blizu 10 puta do sad, mada mi Nillkin sad malo mrda posle 4 ako dobro pamtim skidanja!?

Ja imam onu silikonsku, ruznu, providnu masku i sin mi je bacio jedno 100 puta mob na tepih i koji put na plocice i nista. Imam ga od avgusta i ne zalim se

Lomnica 2 puta na tepih i jednom na plocice,kad je pao na plocice ciknuo je na cosku to se primijeti jedino ako se zagledas.poklopac sam mu micao sigurno 20 puta pa zato skripi vjerovatno.ka
O manu jedinu ovom tel registrujem tu slabu jacinu zvuka,ni na slusalice nista bolje nije ,e i to tipa kompas itd.posle natezanja s alcatelom od 350 mb rama ovo je za mene potpuno novo iskustvo.jos samo taj lolipop da stigne...

Poslednja izmena:
Zvuk je pristojan, sve ovisi o romu koji imaš a za prvu pomoć vrlo dobro dođe i viper4android fx, naročito za slušalice.

Meni je ispao na asfalt 2-3 puta iz ruke (nillkin maska) i ostao je trag na onom tankom plastičnom rubu ali nije baš uočljivo.
Imam ga 10-ak mjeseci.

Poslednja izmena:
Lomnica 2 puta na tepih i jednom na plocice,kad je pao na plocice ciknuo je na cosku to se primijeti jedino ako se zagledas.poklopac sam mu micao sigurno 20 puta pa zato skripi vjerovatno.ka
O manu jedinu ovom tel registrujem tu slabu jacinu zvuka,ni na slusalice nista bolje nije ,e i to tipa kompas itd.posle natezanja s alcatelom od 350 mb rama ovo je za mene potpuno novo iskustvo.jos samo taj lolipop da stigne...

Cackaj mu zvuk onako kako je Rista opisao pre stranu-2 meni, i meni je bio malo tih na jonzalvo AOSP-u pa sam pojacao prvo 10% pa sad 20% i kad mi sad stigne poruka, poziv ili zvoni poskocim iz stolice/kreveta...

Instalirao sam i ja mobileuncle tools. Koja je opcija za pojacavanje jacine zvuka? Mislim na zvucnik pozadi, ja sam povecao na "normal mode" za oko 10%, ali ne vidim razliku, da li treba da povecam vrednosti na "loadspeaker mode"?

Prva četri pa se igraj

Prilozi

• uploadfromtaptalk1422368873264.png
    uploadfromtaptalk1422368873264.png
    71 KB · Pregleda: 115
http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=41145394

Meni to ništa nije bilo jasno ali sam pomoću ovoga linka nekako podesio. Mene su slabo čuli sagovornici kad pričam preko Skype, Viber, itd. dok je razgovor telefonom bio ok.

Nego, prelistah temu opet ali ne nađoh neki dobar savjet za auto brightness fix, neka app, ili slično... ?

Velis auto brighitnes
Na coolui instaliraj mobileuncle pa u engineer mode,audio

Pa da, volim da koristim auto brightness ali mi je pretamno po defaultu, volio bih da je malo svjetlije. Dešavalo se nekima, ima po netu, ima nekoliko aplikacija ali pitam i ovdje, neko iskustvo...

Sto se kaze,nece da zove ...
Imam mobileuncle,namestio,hvala jos jednom

Ako ti je napukao i skripi, evo ti leka za nevelike pare...
http://www.aliexpress.com/item/For-...-Back-Cover-Mobile-Phone-Bags/1914506677.html
http://www.aliexpress.com/item/Best...-Coolpad-F1-8297-1pc-lot-Free/1850489249.html (ako bi se drzao plastike ipak)...
A da izbegnes buduce probleme mozda ovako nesto, ja sam veoma zadovoljan!
http://www.aliexpress.com/item/Cool...ack-cover-case-for-Coolpad-F1/2019953186.html

P.S. Dobih neki kupon od 4% na SVU robu sa merimobiles ("Janu", bez navodnika kucajte) pa rekoh daj da vidim ima li nesto, i recimo ovo mi se svidja, $3 jeftinije od Xiaomi Pistons-a pa da li je neko probao, da li vrede oko 2 soma sa popustom i PDV-jom?
http://www.merimobiles.com/coolpad-wh11-wired-earphone_p/meri10684.htm

Poslednja izmena:
Ja imam ovu drugu opciju i stvarno je kvalitetna [emoji106]

U vezi prethodnog posta da ne bude zabune imam nillkin case ovakvu crnu i kvalitet je extra http://www.aliexpress.com/item/Cool...ack-cover-case-for-Coolpad-F1/2019953186.html

sto se tice slusalica i kod nas imas slicne u laptop centru za iste pare a pistonke sam kupio u fantcy na aliju i plus -odlicna izrada ,lepo pakovanje,cuje se i" bas " ima funkije pojacanja zvuka i sledece pesme (sve funkcije rade na coolui romu ) a minus je to sto dizajn nije nesto moderan .Kupujte samo od proverenih previse je kopja .

Sa onim xiaomi slusalicama necu pogrijesit?uzecu taj nikin kase .ja sam mislio da je ciknuo na jednom cosku ali nije njemu na sva 4 coska ima neka linija i ljudi vratite se na 015 sta ce vam to experimentisanje ,ovaj rom nema greske ;)risto jesi probao super beam?

Meni ne deluje bas kao dobra zastita, telefoni obicno prilikom pada udare bas u donju lajsnu ili padnu pravo na ekran, a cini mi se da kod nilkina nije izbacen okvir preko ekrana.

Vrh Dno