Hehehe, pa i Novi Pazar ne zaostajeSta je ovo, Jagodina ima (i za par dana jos koji) najvise F1 izgleda!? :d
Aj kog ne mrzi, da ne bih citao svaku temu o Android romovima, koji preporucujete kao najstabilniji i sa najboljom baterijom, i recimo kamerom, da ubacim u svoj, postoji li neki vec ociscen od kineskih aplikacija i sa Google apps da ne moram rucno da cistim?
A ako ne koji je najlaksi nacin za ciscenje (vidim neki pominju brisanje iz menadzera, neki pominju brisanje apk-ova, sta je cistije da ne ostavlja "repove")???
Iskreno nisam gledao pošto sam odmah stavio case imaš u rodi veliku izbor pa ćeš naći već nešto samo šteta da ružiš telefon
Meni ispao pre neki dan na trotoar ali srecom imam silikonsku futrolu koju sam dobio uz fon i nista mu ne fali, cenim da bi ga skupljao na pola ulice da nisam imao futrolu. Inace u Jag ce biti 4 F1 cim stigne Lomnici i mom drugaru![]()
Imam ja transparentni silicon case koji nisam koristio... Ako ti nesto znaci?
Auuuu, povedoste 4:3. Moramo pod hitno da odgovorimoMeni ispao pre neki dan na trotoar ali srecom imam silikonsku futrolu koju sam dobio uz fon i nista mu ne fali, cenim da bi ga skupljao na pola ulice da nisam imao futrolu. Inace u Jag ce biti 4 F1 cim stigne Lomnici i mom drugaru![]()
На једном престане вибрација при куцању, па се врати, а и екран после пар секунди ако га не дирам, мало потамни.
Poslozio si odlicno, definitivno si od pomoci. Kazem samo da bi mogao neko i da prevede na hrvatski ili Srpski jezik, cisto zbog ljudi koji slabije znaju jezik. Ja bih mozda mogao, ali obzirom da slabo poznajem terminologiju, ne znam koliko bi bio od pomoci.Proguglaj vodič za instalaciju kineskih operativnih sustava
Mislim da sam ga dobro složio, onako kao nekakav uvod u temu.![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari