Da li smem da obrišem ove dve zadnje aplikacije na slici (zeleni štit )
Instalirao sam driver, na kineskom, nekako... sad treba cwm da stavim, ali pre toga pominje se neki mtkroidtools za backup postojećeg roma, ima li potrebe za tim.
Inače probaću ovu verziju od Leaka17 2.1.
I dobro jel neko probao da li zamena roma resava problem sa porukama?
Jel neko probao da plati parking, mislim da je to slican tip poruke?
Stavio sam cwm 6.0.3.0 ovaj 6.0.5.0 se pominje kod flashovanja Miui roma
Inače imam Power toggles app i kod nje ima dugme za restart fona i ulazak u cwm/recovery.
Ako neko ima vip karticu da proveri stanje preko sms poruke, meni sada radi na ovom laek17 romu , ali ne znam kako je bilo na stock romu, nisam probao.
Jel vol- i power dugme ? Neće nešto , totalna suprotnost stock romu po izgledu, totalno asketski, po def. Nema notifikacioni padajući meni, ali ja i tako koristim power toggles. Antutu nešto viši 30700, to ovako na brzaka.mogao bi sada da podelis utiske o tom romu(baterija,rad,foto itd) i poneku sliku istog
stock rom je morao da ide zbog ustanovljenog buga sa sms porukama.Glupo je da rom koji ste instalirali deinstalirate a da prvo dobro ne istestirate i proverite da li rade stvari koje su vec pominjane u temi (SMS, GPS i sl....)
A najmanji problem su kineska slova ili aplikacije koje ionako imate u stock romu i koje se lako uklanjaju.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari