Šta je novo?

COOLPAD F1

Ne radi mi data, imam 3g, kad kliknem na data usage, izadje greska.

pa jesi namestio rucno parametre za data? ne rade kineski telefoni data protok automatski, mora rucno da se namesti...

Ja sam ručno podesio ako ti je 064 imaš na njihovom sajtu, samo traži upustvo za android telefone

OK, namestio
Ali I dalje izbacuje gresku kad idem name "data usage"
Kako ste podesili melodije zvona, skinuo Sam mp3 I ubacio u ringtones folder, Ali nece I kako za SMS obavestenje, na 2.3 android se side preko podesavanja za SMS?

Poslednja izmena:
Da ne bih kukanjem odvratio nekoga od kupovine da kažem da sam stavio preporučeni baidu i gps hvata fiks za par sekundi. Šta se desilo kod fabričkog nemam pojma.

Ma i fabricki rom hvata fix iz odma', mogao si prvo da pokusas sa resetovanjem na fabricko, posto koliko vidim kinezi su sve ove telefone pre prodaje testirali i posle su neke stvari uklonili pa zato verovatno i ne prolazi OTA apdejt jer nije sve u default stanju.

Probao i reset i ništa. Mrtav. Mislio sam da je hardverski kvar jer je u startu bio uhvatio fiks ali ga praktično odmah izgubio. Nemam objašnjenje.

Poslednja izmena:
Proguglaj telekineza apn i imaš kratko
uputstvo kako sredit data network
na svakom mobitelu
Inače, novi apn otvoriš menu tipkom

Poslednja izmena:

Dio Baidu aplikacija - Traffic monitor

@ Dakok

Nudio mi je 2-3 puta update neki, koristim fabricki softver.Sta donosi taj update da li ima nekih bagova i slicno?

Mozte postaviti screenshot kako vam izgleda locksreen i homescreen na F1. :)

juju4aba.jpg

Mozte postaviti screenshot kako vam izgleda locksreen i homescreen na F1. :)

Mogu ako mi objanis kako, koji se bese dugmici drze i gde se nalazi slikica kad je napravis?Kod mene je drugacije nego kod riste.

Zadržiš dugme za gašenje i u padajućem meniju imaš opciju za screen capture a sliku nadješ u galeriji

Poslednja izmena:
SS najlakse napraviti drzeci vol down+pow. Button

Ne znam da li ste provalili da ovaj kineski widget dozvoljava skidanje i pustanje bilo koje muzike koju zamislite, a ne samo kineske kako se na prvi pogled cini (kineze ocigledno ne brinu autorska prava)
912679db9b20566e4277b5f71a1c297f.jpg
fdad859b1f0e4d002b8c9a0e336b4d25.jpg

Obavezno probajte!!!

Poslednja izmena:
Testirao sam kameru i nije losa jedino ako ne uhvati fokus onda su slike lose tu bih predlozio aplikaciju FV-5 koja u opcijama ima podesenje da ne slika dok ne fokusira i zvucnim signalom te upozori na to(aplikacija nema opciju videa). Video na fabrickoj aplikaciji ima vrlo malo podesenja ,snima solidno ali na snimku se cuje u odredjenim vremenskim intervalima zvuk fokusa i to ne moze da se iskljuci.Ako neko zna neku dobru plikaciju za snimanje neka predlozi.

Da li zna neko zašto ne primam poruke o uplati iz banke ,do ovog fona sam dobijao

mozda nemas uplate? :) ne znam da li to moze da ima neke veze s telefonom?

Ni ja nisam dobio poruku, a licno sam upatio na racun.
Ipak ovim kinezima nekaj fali.

Ma nesto ste isparanoisali meni normalno idu poruke.

Vrh Dno